Μαζική δηλητηρίαση σε γάμο: Οι αστυνομικοί φύλαξαν τα πειστήρια στο… ψυγείο του ΑΤ

Κοινοποίηση:
gamos-1

Ακόμη ένα επεισοδίο μαζικής τροφικής δηλητηρίασης σημειώθηκε σε γάμο στην Παιανία τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους καλεσμένους να καταλήγουν με δυνατούς πόνους στα επείγοντα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, έντεκα από τους 270 καλεσμένους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα, ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονται στα σπίτια τους με πιο ήπια συμπτώματα. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως οι καλεσμένοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μεταφερθούν στα νοσοκομεία.

Ενα ακόμη τραγελαφικό στοιχείο είναι πως οι αστυνομικοί προσπάθησαν τα ξημερώματα να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον. Έτσι, προκειμένου να μη χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τρόφιμα που είχαν πετάξει στον κάδο έξω από τον χώρο και τα φύλαξαν σε ψυγεία του αστυνομικού τμήματος.

Τα δείγματα παραδόθηκαν εντέλει σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στη συνέχεια θα σταλούν στον ΕΦΕΤ, όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ,
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ …ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ Ο ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕ ΠΛΟΥΜΙΣΤΑ ΝΤΕΚΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΠΑΝ΄ΚΙ ΑΛΛΟΙ…

  2. Απο τις επαναλαμβανομενες καταστασεις εστιασης ιδιως σε γαμους! Καλα στεφανα, καλους απογονους και μετα αγκαλια τουλαχιστον με το WC!

Comments are closed.