Πρόσφατα, ο Έλον Μασκ, τώρα πλέον κυβερνητικός συντονιστής και δεξί χέρι του Τραμπ, έδωσε εντολή σε όλους τους ομοσπονδιακούς οργανισμούς να ενισχύσουν την εποπτεία τους πάνω στους υπαλλήλους τους, μέσω απάντησης e-mail, που θα στέλνουν οι επόπτες στους υφιστάμενούς τους και οι οποίοι θα πρέπει να απαντούν σε ορισμένο χρονικό διάστημα υπό την απειλή της απόλυσης.
Όπως εξήγησε με απλά λόγια και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Πιτ Χέγκσεθ, θα είναι υπεύθυνος να στέλνει μια φόρμα με 5 κουκίδες, στις οποίες θα υποχρεούνται οι δημόσιοι λειτουργοί του υπουργείου του να απαντούν μέσα σε ένα χρονικό διάστημα και να στέλνουν με e-mail στους αρμόδιους επόπτες τους, για τα επιτεύγματά τους.
Όπως έκανε ξεκάθαρο, για την καλύτερη επίτευξη των σκοπών του υπουργείου Αμύνης, που παίζει κρίσιμο ρόλο στην ασφάλεια του Αμερικανικού έθνους και της χώρας, θα πρέπει να γνωρίζει, αν οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι “είναι εκεί” και τι επιτεύγματα έχουν κάνει.
Αν δεν απαντήσουν στα e-mail, σύμφωνα με τις οδηγίες και όπως επεσήμανε ο Μασκ, θα σημαίνει αυτομάτως “παραίτηση”
Much appreciated @SecDef Hegseth!
— Elon Musk (@elonmusk) March 2, 2025
ΠΑΙΡΝΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!