Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα – Ο πραγματικός λόγος που άπλωσε χέρι πάνω της

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν 6 μήνες πριν τον ξυλοδαρμό

Είχαν κανονίσει να χωρίσουν όλη την περιουσία τους φιλικά αλλά τώρα όλα θα αλλάξουν και τα πάντα είναι στα χέρια της 37χρονης

 Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει αρκετούς μήνες νωρίτερα από τον άγριο ξυλοδαρμό να χωρίσουν. Την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιγοράφος: «Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από τα Χριστούγεννα. Είχαν κανονίσει πώς θα χωρίσουν όλα τα οικονομικά τους, λογαριασμούς και ακίνητη περιουσία.
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις όσο ήταν στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα και άρχισε σιγά σιγά να ανεξαρτητοποιείται κάτι που προφανώς ενόχλησε τον ποινικολόγο.

Η αφορμή για να την ξυλοκοπήσει ήταν αρχικά τα μηνύματα ζήλιας όπως αναφέρθηκε αλλά και ο φόβος του ότι η ίδια μπορεί να του πάρει όλη την περιουσία μιας και τα έχει όλα στο όνομα της λόγω χρεών του. Για αυτό άλλωστε ζήτησε και συγγνώμη και δήλωσε ότι είναι πολύ καλή σύζυγος για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις όσο ήταν στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα. Ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ τους. Το προφίλ της στο Facebook άλλαξε πολύ καιρό πριν από τον ξυλοδαρμό, και πλέον έγραφε: Δουλεύει στην εταιρεία Δικηγορικό Γραφείο Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Έξι μήνες πριν είχαν όλα διευθετηθεί».

Ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε «επίθεση» από συγκρατούμενό του: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι»

Θερμό επεισόδιο με συγκρατούμενό του είχε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (24.6.2024) στις φυλακές Κορυδαλλού λίγο μετά τον προαυλισμό των κρατούμενων. Εκείνη την ώρα, τον πλησίασε ένας συγκρατούμενός του, που βρίσκεται χρόνια στη φυλακή και επιτέθηκε λεκτικά κατά του Απόστολου Λύτρα.

Ο κρατούμενος, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ANT1, πλησίασε τον Απόστολο Λύτρα και του είπε: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι».

«Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, κανονικά θα έπρεπε να σε πάνε στις φυλακές της Τρίπολης» συνέχισε ο κρατούμενος.

Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας δεν αντέδρασε και γρήγορα κατευθύνθηκε προς το κελί του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει φυλακή, ενώ αναμένεται η αίτησή αποφυλάκισής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ντήλια με μαύρο χρήμα είναι στη μέση.Ολοι οι βρικόλακες ξεπλένουν χρήματα μέσω δικηγόρων.Πιθανώς αυτή έφαγε τα λεφτά των βρυκολάκων και αυτός ψυχανεμήστηκε ότι του έχουν έτοιμα τσιμεντένια παπουτσάκια

  2. Τόλια…ευκαιρία να ξαναγίνεις μπάρμαν. Δώστης τα όλα να τα βάλει στον κωλο της και ξεκινά νέα ζωή. Ούτε χρέη ούτε τπτ.

    Όσο για τον “συγκρατούμενο” που πήγε να το παίξει Ρομπέν των δασών..έχω να πω ότι κ αυτός σκουπίδι και τρισαθλιος είναι για αυτό και σταυλιζεται εκεί μέσα. Άντε με την κάθε κοπριά.

  3. Του ταφαγε για να είναι δίπλα του.
    Τι περίμενε ρε ο κωλόφατσας, τέτοια γυναίκα θα την είχε δωρεάν?

  4. Κατακριτεο, το γεγονος! Δεν το συζητω! Ομως εχω προβληματιστει, με τα εξης: 1ον.Μετα τον ξυλοδαρμο, πηγε σπιτι, εκανε μπανιο, αλλαξε ρουχα και μετα πηγε στον γιατρο! Κουραγιο, ε;;; Αλλα μολις πηγαν στο σπιτι της οι συγγενεις του Λυτρα, ταραχθηκε και λυποθυμησε!
    Και 2ον.Πως ξερουν οτι της εδωσε 30 μπουνιες; Και δεν ηταν π.χ. 29! Τις μετρησαν; Υπηρχε βιντεο; Ή εκεινη μετραγε, τα … μπουκετα;;; Περιεργα πραμματα!

    1. δεν συμπαθω αυτους που δερνουν ανημπορους πολιτες αλλα εχω την αποψη οτι η “κυρια” τα ειχε οργανωσει ολα στο μυαλο της. με σκοπο να του φαει το χρημα. τα 15 χρονια διαφορας λενε πολλα. ποιος ξερει με ΠΟΙΟΝ ειχε τακιμιασει και ο κερατας την πηρε πρεφα. ενα ειναι σιγουρο. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. φιλοχρηματοι και ξιπασμενοι.

  5. Αν δεν του τα έδινε πίσω τα λεφτά, καλά της έκανε. Και λίγες έφαγε. Αυτός την έκανε μάγκα την τάνα.

  6. Έχει δίκιο ο Λιάγκας, αφού χώρισαν τα περιουσιακά τότε γιατί την πλάκωσε στο ξύλο; Έχουν χωρίσει έξι μήνες και μένουν μαζί, και είναι μαζί στο γραφείο; Μπα, αυτοί πρέπει να έχουν χωρίσει πολλά χρόνια, είχαν ελεύθερη σχέση και ήταν μαζί για την κονόμα. Αυτή ετοιμαζόταν να του τη φέρει γιατί αναφέρει μόνο το όνομα της ως δικηγόρος, όχι το γραφείο του Λύτρα. Κάτι άλλο συμβαίνει. Και αυτός βγαίνει και λέει ότι την αγαπάει τρελά. Και η πρώην του τον υποστηρίζει. Είχε και την πρώην του;

  7. Ο/Η και μόλις του την είπανε στην μπουζού οι άντρες τρεχάτε χοντρά ποδαράκια του λέει:

    δεν “υπήρχε λόγος” να απλώσει το ξερό του στη μάνα του παιδιού του, άντε με το παπάρι παληκάρι της φακής

Leave a Response