Μαθητές ανεβαίνουν στα θρανία και ουρλιάζουν εν ώρα μαθήματος – Το νέο challenge στο TikTok

Κοινοποίηση:
image1

Τις εικόνες καταγράφουν συμμαθητές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα και ενώ απαγορεύεται η χρήση τους στις σχολικές μονάδες

Μαθητές προκαλούν μαθητές μέσω TikTok την ώρα του μαθήματος, τη στιγμή που με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας έχει απαγορευθεί η χρήση κινητού στις σχολικές μονάδες.

Σε βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, μαθητής – και ενώ γίνεται μάθημα – ανεβαίνει στην καρέκλα και στο θρανίο και αρχίζει να φωνάζει. Οι υπόλοιποι μαθητές αρχίζουν να γελούν. Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και σε άλλα σχολεία με μαθητές να ανεβαίνουν στις καρέκλες και να ουρλιάζουν εν ώρα μαθήματος.

Πρόκειται για ένα challenge ουσιαστικά που «τρέχει» στο TikTok με μαθητές σχολείων να προκαλούν άλλους μαθητές σχολείων. Τις εικόνες καταγράφουν μαθητές με τα κινητά τους τηλέφωνα. Μάλιστα, τα βίντεο αυτά καταγράφονται με την έναρξη των σχολείων και ενώ απαγορεύεται το κινητό τηλέφωνο να φαίνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Όλοι οι επιστήμονες που έκαναν έρευνα για τα smartphones-tablets στα παιδιά, διαπίστωσαν πως τα παιδιά, ειδικά οι μικρές ηλικίες, είναι άσχημα εθισμένα σε αυτά σε επίπεδα σαν σκληρού ναρκωτικού.

    Τα ίδια τα παιδιά δεν παραδέχονται πως είναι εθισμένα, προφασιζόμενα διάφορες δικαιολογίες για να κάνουν χρήση συνέχεια.
    Οι επιστήμονες είπαν, δοκιμάστε να τους ζητήσετε να τα κλείσουν για μια εβδομάδα, και θα δείτε τι θα συμβεί.

    Βέβαια (λέω εγώ) ποια εβδομάδα. ?
    Για δοκιμάστε να τους πάρετε τη συσκευή για 2-3 ώρες, να δείτε τι θα συμβεί.
    Προσωπικά δεν θεωρώ πως η απαγόρευση κινητών θα καταφέρει κάτι.
    Είναι τόσο εθισμένα, που συμπεριφέρονται σαν δαίμονες που τους ρίχνεις αγιασμό, αν τους τα πάρεις από τα χέρια.

  2. ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ….ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ….ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ….
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ……ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ…ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ …ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ 100%%% ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΜΑ……..ΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΑ….. ΟΛΑ ΣΕ ΤΑΞΗ……
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…

  3. Παλιοπαιδα που μετα απο 12 χρονια σε Δημοτικο , Γυμνασιο και Λυκειο φευγουν χωρις να ξερουν τι τους γινεται και μετα οι φοστηρες του Εθνους τους μπαζουν στις σχολες με Λευκη κολα!! Μιλαμε για Παιδεια της πλακας , οπου πολλοι καθηγητες , δυστυχως , βαζουν μεγαλους βαθμους , χωρις να αναποκρινονται στην πραγματικη επιδοση των μαθητων παριστανοντας τους καλους Σαμμαρειτες!!

  4. Τα “σχολεια” υπαρχουν για αλλους λογους,οχι για Παιδεια. Ο κυριωτερος, για να εχουν μισθο οι “δασκαλοι” πασης βαθμιδος. Καλυτερα θαταν να κλεισουν και τα παιδια να μαθαινουν καποια παραγωγικη εργασια ,οποιο παιδι ενδιαφερεται για γραμματα,παει και διαβαζει μονο του.

  5. Οι περισσότεροι νέοι μας δυστυχώς είναι πίθηκοι που μιλάνε,θα τα βρούνε μπροστά τους σύντομα,ευτυχώς τα περισσότερα από αυτά τα δίποδα είναι φολιασμένα και θα απαλλαγούμε από αυτά

  6. θα ήταν να απαγορεύονται πλήρως, ακόμη και στην τσάντα, κινητά με κάμερα και σμαρτφόνια. Θες να μπορείς να επικοινωνείς με το παιδί σου; Πάρε του τηλέφωνο. Τηλέφωνο, όχι παιχνιδομηχανή, βιντεοκάμερα, σοσιαλμιντιαμηχανή..

  7. Χαζεμένα, κάνουν ό,τι τους πουν άγνωστοι, αλλά αν τους πει μια λέξη ο γονιός ή ο καθηγητής, εκεί αρχίζουν την ανταρσία…μετά περνάνε σε πανεπιστήμια με 10 στα 20 και το παίζουν επιστήμονες χωρίς να ξέρουν ούτε απλή αριθμητική…

Leave a Response