Ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης), με βίντεο παρέμβαση, αναφέρθηκε στην δυνατότητα που έχει η χώρα μας για μηδενισμό του ΦΠΑ σε φρούτα και λαχανικά.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Φράγκος: Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρόταση μας για μηδενισμό του ΦΠΑ σε φρούτα και λαχανικά έπειτα από το πράσινο φως που μας άναψε η Επιτροπή!
Έτσι θα στηρίξουμε τους αγρότες μας και θα προωθήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Θα ενδιαφερθεί το υπουργείο υγείας;
Δεν βγαινει κ.Φραγκο! Εδω ειναι χιλιοδανεισμενη ψωροκωσταινα με μνημονια και 2.0 και βλεπουμε για 3.0 @
Αγγλία τα τρόφημα ΔΕΝ έχουν ΦΠΑ 30 χρόνια, όπως τα βιβλία και τα παιδικά ρούχα επίσης.
Ούτε κρέατα/ψάρια, ούτε τυριά, ούτε αβγά, ούτε φρούτα και λαχανικά. Τα μόνα που έχουν ΦΠΑ είναι οι βλακείες όπως σοκολάτες, κέηκ κλπ.