Μαρία Αναστασοπούλου: «Κλείδωσε» η συνεργασία με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

ΗΜαρία Αναστασοπούλου οδεύει, όπως όλα δείχνουν, προς τον ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να συνεργαστεί με τον Άρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια και ο Άρης Πορτοσάλτε θα κάνει το πολιτικό σχόλιο.

Όπως έγραψε από χθες (12/6) το Τηλεκοντρόλ του Reader, η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου αφορά στην επιστροφή της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και συγκεκριμένα συμπαρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στο δίωρο 12:00 – 14:00 στη θέση του «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά που όλα δείχνουν πως μετακινείται στο Mega.

Σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε και η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (13/6), αναφέροντας ότι η Μαρία επιθυμεί να έρθει στο κανάλι και ο σύντροφός της με τον οποίο κάνει μαζί ραδιοφωνική εκπομπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Από το κακό στο χειρότερο πας κοπέλα μου, τράβα σε καμμιά εκκλησία να εξομολογηθείς μπας και σε συγχωρέσει ο Θεός.

  2. χρόνια και χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι γλύφτες της εξουσίας , τα ίδια και τα ίδια λόγια άνευ ουσίας …πάνε από εδώ εκεί και κάτι τρέχει στα γύφτικα…ρε ουστ

    1. Μη βλασφημας τους συνανθρωπους σου αμαρτωλε, μονο ο θεος εχει το δικαιωμα να κρινει.

Comments are closed.