Μαρίνα Σάττι: “Άστραψε” στον Επίδαυρο

Κοινοποίηση:
Satti Sati epidavros

Η Μαρίνα Σάττι, η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού με τις ερμηνείες της, έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε θεατρική παράσταση μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στην παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, η οποία ανέβηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 23ης Αυγούστου και η Σάττι εντυπωσίασε το κοινό με την ερμηνεία της, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

 

Η συγκεκριμένη παραγωγή γιορτάζει εξήντα χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Επίδαυρο και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Το καστ περιλαμβάνει καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Λένα Παπαληγούρα, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Άκης Σακελλαρίου και η κορυφαία Ελληνίδα τραγωδός Λυδία Κονιόρδου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει μόνο στις παραστάσεις που δίνονται στην Επίδαυρο, όπου εμφανίζεται ως σολίστ μαζί με τις χορωδούς από το γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres.

Η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI δημοσίευσε βίντεο από την ερμηνεία της τραγουδίστριας στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου η ίδια εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και έλαβε θερμότατο χειροκρότημα από τους θεατές.

 

@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: