Μας έκανε Μουσουλμάνους! Απαγόρευση αλκοόλ και πρόστιμα φωτιά από Χαρδαλιά

Κοινοποίηση:
xardalias_0

Αφού η κυβέρνηση πρώτα έβαλε μέτρα τα οποία είναι αδύνατον να τηρηθούν από τις επιχειρήσεις στις οργανωμένες παραλίες, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα 40 άτομα ανά στρέμμα, την μη πώληση αλκοόλ και την απόσταση ενός μέτρου από… σκιά σε σκιά, έρχεται τώρα να επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν αυτά τα εξωπραγματικά μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόστιμα που θα ξεκινούν από 5.000 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και τις 20.000 ευρώ στις επιχειρήσεις που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα στις παραλίες προανήγγειλε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στις δηλώσεις του σχετικά με την διαδικασία άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και το άνοιγμα των παραλιών, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε με έμφαση ότι προβλέπεται ακόμα και το σφράγισμα των επιχειρήσεων εφόσον διαπιστωθούν παραβάσεις.

Φαίνεται πως στην κυβέρνηση δεν έλαβαν υπόψιν τους, ούτε το «καμπανάκι» που έκρουσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα κατά την ενημέρωση σημείωσε πως:

Στην πρώτη παράβαση προβλέπεται πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικά και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες

Στη δεύτερη παράβαση προβλέπεται τριπλασιασμός του προστίμου και των ημερών διακοπής λειτουργίας, δηλαδή λουκέτο για 90 ημέρες.

«Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!», τόνισε ο κ. Χαραδαλιάς, ο οποίος φαίνεται πως αδυνατεί να αντιληφθεί την αγωνία τόσο των επιχειρηματιών όσο και των χιλιάδων εργαζομένων στις παραλίες.

Τα εξωπραγματικά μέτρα:

Σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκομένων.
Σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες, ο μέγιστος αριθμός λουομένων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000τ.μ.
Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ ορίζεται και ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ της περιμέτρου του σκιάστρου δύο ομπρελών.
Ανά ομπρέλα μπορούν να υπάρχουν μέχρι 2 ξαπλώστρες, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα.
Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κυλικεία, αναψυκτήρια, καφέ μπαρ) λειτουργούν αποκλειστικά με διάθεση προϊόντων σε πακέτο (take away).
Τα προϊόντα τους πωλούνται μόνο συσκευασμένα και απαγορεύεται η παρασκευή τους στο χώρο.
Απαγορεύεται η διάθεση και πώληση αλκοολούχων ποτών.
Απαγορεύεται το delivery στα σημεία αυτά.
Δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο χώρο του καταστήματος.
Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πελατών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας από τους εργαζόμενους.
Το προσωπικό των οργανωμένων παραλιών υποχρεούται να απολυμαίνει τις ξαπλώστρες – καρέκλες μετά από κάθε πελάτη. Επίσης, υποχρεούται να απολυμαίνει τακτικά τις εγκαταστάσεις υγιεινής, αναρτώντας σχετικό πρόγραμμα το οποίο και θα επιδεικνύεται σε περίπτωση ελέγχου.
Στην ξαπλώστρα τοποθετείται υποχρεωτικά πετσέτα με ευθύνη του λουόμενου.
Απαγορεύεται η ομαδική άθληση με σωματική επαφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

  2. Καταρχήν όλα αυτά τα μέτρα υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου οπότε κόψτε τις μαλακιες για μουσουλμανισμό και δεύτερον ο Ελληνάρας μόνο με πρόστιμα καταλαβαίνει.

    1. Αν δεν σου αρεσουν οι Ελληναρες, αντε και … με κανεναν Πακισταναρα η κανεναν Αφγαναρα.

  3. Τσιράκια των εβραιομασωνων είναι όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου ,,Υπηρέτες δηλαδή του Εωσφόρου που πούλησαν την ψυχή τους και το κορμί τους για ψεύτικη δόξα και βρώμικο χρήμα
    Άνθρωποι αγρυπνειτε,αντισταθείτε στα πνεύματα της πονηριάς προσοποποιουμενα στα πρόσωπα των πολιτικών αρκετών δημοσιογράφων που ξέχασαν ποια είναι η δουλειά τους,,,οικονομολόγων ντεμεκ φερέφωνα τυφλά όργανα των μαγαζιών τους που λέγονται τράπεζες. ,,,και ο κατάλογος των πουλημενων δεν έχει τελος

  4. Πέρασαν λοιπόν περισσότερα από 100 χρόνια από τότε που πρωτοεκδόθηκαν τα “Πρωτόκολλα”, όπου προβλέπεται οι Σιωνιστές ν’ ακολουθήσουν τα εξής βήματα προς την παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου:
    – Να αποπλανήσουν τη νεολαία προβάλλοντας την ανηθικότητα με τα κατάλληλα πρότυπα.
    – Να καταστρέψουν την οικογενειακή ζωή για να μείνει ο άνθρωπος μόνος χωρίς στήριξη.
    – Να δημιουργήσουν αισχρή τέχνη και λογοτεχνία.
    – Να εξαλείψουν το σεβασμό προς τη θρησκεία και τον κλήρο με ψεύτικα και αληθινά σκάνδαλα.
    – Να εθίσουν τους λαούς στον καταναλωτισμό, την ψεύτικη διασκέδαση χωρίς πραγματική χαρά και να τους απασχολούν με δημόσια θεάματα και αθλήματα, ώστε να μην μείνει χρόνος για σκέψη.
    – Να αγριέψουν τον ανθρώπινο νου με ψεύτικες θεωρίες και το νευρικό σύστημα με αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά κλπ.
    – Να ρίξουν τη μοναρχία και την παλιά αριστοκρατία σε όλο τον κόσμο και να επιβάλλουν ταξικούς πολέμους.
    – Να χρησιμοποιήσουν τη βιομηχανία για να καταστρέψουν τη γεωργία και στη συνέχεια να καταστρέψουν και τη βιομηχανία.
    – Να εγκαταστήσουν παντού κοινοβουλευτικές δημοκρατίες και να προωθήσουν ελεγχόμενα, ανίκανα πρόσωπα σε θέσεις εξουσίας.
    – Να αποδυναμώσουν σταδιακά όλα τα συντάγματα, για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία.
    – Να δημιουργήσουν παγκόσμια μονοπώλια για να αποκτήσουν τον έλεγχο του χρήματος και της γης.
    – Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια, προωθώντας χαρτιά (νομίσματα και μετοχές) στους “απίστους”, ενώ οι Σιωνιστές θα συγκεντρώνουν χρυσό και κτήματα.
    – Να ετοιμάσουν τον θάνατο των εθνών, νοθεύοντας τα κράτη με τη λαθρομετανάστευση και παραποιώντας την ιστορία.
    – Να καταχρεώσουν τους λαούς με δάνεια, να αυξήσουν την ανεργία και τη φτώχεια και να δημιουργήσουν παγκόσμιο κράτος με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών.
    – Να φέρουν οικονομικές κρίσεις και να ρίξουν το φταίξιμο στους πολιτικούς.
    – Να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να προωθήσουν σαν σωτήρα τον παγκόσμιο κυβερνήτη-Μεσσία τους, απόλυτο μονάρχη όλου του πλανήτη.

    Αυτά προβλέπονται εν ολίγοις στα “Πρωτόκολλα” και πολλές πραγματικά ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της πρόσφατης και σημερινής ζωής μας, όπως π.χ. ο ρόλος των παγκόσμιων οργανισμών, η εκμετάλλευση της ευαισθησίας των απλών πολιτών σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φιλελευθερίας, ακόμη και ο ρόλος των ιών και των εμβολίων, της τρομοκρατίας, της ενημέρωσης
    Θα σας παρακαλέσω ,,,μπείτε στο internet και διαβάστε τα σατανικά πρωτόκολλα τους,,,βάσει αυτών θέλουν να μας κάνουν ζώα σαν και αυτούς
    Ογδοιτης

  5. ΓΙΑΒΟΛ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤ , ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΝΤΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΤ’ , ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ , ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑ !!!

  6. ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ….
    Κολλητέ του αρχηγού που σε διόρισε υφυπουργό, δεν νομίζεις πως έγινες ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ για να δικαιολογείς την θέση σου, εκτός αν την ώρα που είσαι αραχτός και σε πληρώνω εγώ, ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ για να μπορείς να προσαρμοστείς (όπως διατάζει η γριά γκιόσα του βορά) στους ΝΕΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που με βάρκες (και όχι με κότερα) μας ήρθαν στην Πατρίδα.
    Γιατί δεν δικαιολογείτε αλλιώς, το πως μας έκοψες την εκκλησία, το πως μας έκοψες τα cafe και τις ταβέρνες, το πως μας έκοψες τις σχέσεις και τώρα μας κόβεις το αλκοόλ, που τα μισά έσοδα του κράτους στηρίζονται στον φόρο οινοπνεύματος και καπνού.
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  7. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΟΥΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΟΥΣ

  8. χαρδαλια αρχισε να βγαινει απο το στομα σου μια μποχα που θυμιζει υπονομο ,μας εκοψες τις σχεσεις ,μας εκοψες την εκκλησια, μας εκοψες τις συγκεντρωσεις μας εκοψες τις καφετρεις,μας εκοψες τις ταβερνες μας εκοψες το αλκοολ κατι θυμιζει αυτο απο κορανιο,προσεξτε κεραταδες καλα η αντιδραση του λαου θα ειναι τετοια που δεν το περιμενετε ,προσπαθειτε μεσω της ψηφιακης διακυβερνησης να μας κανετε ενα ν αριθμο [δοκιμαστε οσοι θελετε πιστοποιητικο]το οποιο θα περαστε στο τσιπακι μαζι με το εμβολιο,θελετε να μας κανετε εναν αριθμο με ολα τα στοιχεια μας αλλα μεσα σαυτα θελω να περασετε κ το πως πηδανε οι ελληνες ωστε να γνωριζετε τι σας περιμενει

  9. ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΑΣΠΙΔΕΣ & ΓΚΛΟΠ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ
    & ΜΠΥΡΑ ..ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ……

  10. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

  11. εγω εχω ετοιμασει μπουκαλια καμια δεκαρια απο μπυρες με 0 τοις εκατο αλκοολ και εχω βαλει μεσα κανονικη μπυρα,και εχω 3 μπουκαλια νερου και τα εχω τιγκαρει το ενα με ουζο το αλλο τσιπουρο και το αλλο βοτκα ,θα εχω και παγακια και αντε να με πιασουν.θα γινω λιαρδα απο το αλκοολ και θα τους λεω οτι επαθα ηλιαση..

  12. Ο/Η Γελανε και τα ψαρια με τον τραβηξοπουλακια Σκορδαλια λέει:

    Ειδε ο χαζουλιακας Μητσοτακης οτι η οικονομια βυθιζεται και ειπε να μαζεψει ζεστο χρημα…
    Με 35-40° θερμοκρασια κατω απ’τον καυτο ηλιο θα κολλησεις κορωνοϊο…
    Γελανε και τα ψαρια με τους ηλιθιους.

  13. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΗΜΩΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΜΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ…………. ……………….

  14. ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ…… ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΟΝΟΣ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ Η ΓΙΑΦΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ…… ΜΕ ΤΟ ΧΛΟΙΔΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΖΙΠ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ………… Ω ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΗΔΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ……

  15. 🤔Εγώ βλέπω ότι θα μας φέρουν τούς χλεμπονιαρηδες τους Γερμανούς τουρίστες και άλλους βόρειους και δεν θα μας σώσει τίποτα.
    Θα κολλήσει κορόνα όλη η χώρα και θα μας την πει κιόλας μετά ο Χαρδαλιάς ότι και καλά δεν τηρήσαμε τα μέτρα.
    Αν όντως υπάρχει το χτικιο όπως μας το παρουσιάζουν.Γιατι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

  16. να παει να κανει μονος του διακοπες με τους λαθρομεταναστες και μην πο και χειροτερα πραμματα

  17. Πάντως το αλκοολ δέν βοηθάει όταν έχει ζέστη ούτε σε δροσίζει να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή,επίσης πολλοί τουρίστες πνίγονται κάθε χρόνο γιατί μπαίνουν μεθυσμένοι στήν θάλασσα

  18. Φτου σου παλιο proboscis monkey Χαρδαλια!Δεν προκειται να ανοιξει κανενα μαγαζι με αυτα τα εξοντωτικα μετρα.Η φτωχεια δεν θα εχει προηγουμενο και οταν θα πεθαινει κοσμος απο την φτωχοποιηση το χειμώνα μην ξεχασετε να τους μετρατα σαν covid cases!

  19. Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΜΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ!!!!

  20. Το θέμα δεν είναι οι παραλίες και το αλκοόλ. Να περάσει το καλοκαιράκι θέλουν, να έχουμε. λέει, πανδημία πάλι και να μας κάνουν το … “κοκτέιλ” .

  21. Κακως επρεπε να απαγορευσει και τα σουβλακια,πιτογυρα,μπριζολες κλπ γιατι εχουν χοιρινο και πειραζει το στομαχι το καλοκαιρι.μονο ετσι θα ειμασταν καλοι μουσουλμανοι.αντε ρε νουμερα που κανετε οτι σας κατεβει το κεφαλι,ουστ απο εδω περα.

  22. To “Μουσουλμανικό συμβούλιο”παρά τώ πρωθυπουργό” έβγαλε φιρμάνι.Η Σαρία απαγορεύει τό αλκοόλ.Οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρώς.Θά χτυπηθούν 80 φορές μέ τό μαστίγιο.Ο τουρκομύτης ο Σκορδαλιάς δέν
    σηκώνει αστεία.

  23. Τι ακριβώς παίζει με το αλκοόλ; που τους ενοχλεί; μια δροσερή μπύρα στην παραλία με 40ο γιατί απαγορεύεται;

    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ Η ΜΠΥΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΛΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΣΥΦΙΛΟΚΑΤΟΥΡΟ

  24. Και την ίδια ώρα γίνεται όργιο παρανομίας.

    ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επώνυμο σούπερ μάρκετ, εξακολουθεί να λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ προκλητικά παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ελληναράδες πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, η δημοτική αστυνομία του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ εξαφανισμένη. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά τραυματισμένους ανθρώπους σε τροχαία ατυχήματα.

    1. ΕΣΥ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ; ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΜΟΥΛΕ;

    2. Φτου σου παλιο proboscis monkey Χαρδαλια!Σιγα μην ανοιξει κανενα μαγαζι με αυτα τα εξωντοτικα μετρα.Η φτωχεια του κοροδοιου δεν θα εχει προηγουμενο

  25. Αφού δεν θέλουν να πουλάνε πίτα Γιατί δεν το κάνει όπως στην Αυστραλία.. θέλεις να πουλάς ποτά στο μαγαζί σου ; κανένα πρόβλημα,, σκάσε τόσες χιλιάδες μηνιαίως για ειδική άδεια.. οπότε όλοι πάνε σε κάβες, παίρνουν ο καθένας το μπουκάλι του και πάνε στο εστιατόριο.. τέλειο και δίκαιο σύστημα..

  26. Μας εκανε μουσουλμανους? Δες τη μουρη του σαν τον ιζνογκουντ ειναι

    1. Μηνα!!!!! εισαι γιγαντας ρε φιλε ευγε χαχαχαχαχαχααααα

  27. Εεεεε…..τι κάνουμε…δεν πάμε γενικώς καλά….ξεσηκώθητε βρεεεε…….!!!!! Εδώ πάνε να μας φάνε ζωντανούς…..!!!!!

  28. Οι μουσουλμάνοι πίνουν και στην Σαουδική Αραβία που κόβουν κεφάλι.. οπότε δεν είναι λόγω μουσουλμάνων.. άλλωστε αυτοί εδώ μόνο πίνουν τώρα που το βρήκαν ελεύθερο.. παντού πίνουν, σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες.. κάτι ξύδια που σε στέλνουν αδιάβαστο..

    1. Για πηγαινε στην σαουδικη αραβια και βγες με μπυρα στο χερι,αν βρεις μπυρα να αγορασεις και μετα αν ζησεις ελα να μου πεις,οσες φορες πηγαινω εκει με τα βαπόρια ουτε αλκοολ ουτε τσοντες ουτε καν ημερολογια με μοντελα με μαγιο δεν αφήνουμε στο κομοδεσιο τα κλεινει όλα ο γραμματικος στο τρανζιτ και τα σφραγιζουν οι τοπικες αρχες. Οι μονοι που το κανουν αυτό είναι οι ελάχιστοι πλούσιοι πρίγκιπες και οι πλούσιοι..οι υπολοιποι στην καταπιεση…σ.σ παντα κατά την διαρκεια της παραμονης των πλοιων στα λιμανια της χωρας εχουν μονιμα σκοπους με οπλα στην σκαλα και για να βγεις χρειαζετε αδεια μονο την ημερα με συνοδεια του ατζεντη του πλοιου ,εάν εχεις την γυναικα σου μαζι υποχρεωτικα φοραει μπουργκα για να βγει…αυτα

  29. Τα κομμούνια της Σοβιετίας μοιάζουν δημοκράτες με αυτά που ζούμε σήμερα.

  30. ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ!!!ΣΕ ΟΛΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!ΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 8000-10000 ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ!!ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ 800!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΛ. ΟΙ ΥΣΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΥΣΛΕΜ!!ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ!!

  31. Κάνει το ηλίθιο κάθε μέρα ή παίρνει και ρεπό;;; Μα δεν καταλαβαίνει το ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ότι αν δεν σερβίρονται αλκοολούχα, τότε θα τα φέρουν από το ΣΠΙΤΙ ;;;;;;;;;; Αυτοί που θέλουν να πιούν, θα πιούν!!!!

  32. Σεριφη,ξερω οτι ερχεσαι στο Κιατο κσι ξερω που ακριβως πηγαινεις.
    Εαν θελεις,ελα να σε ….κερασω… ενα ποτο…

  33. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ….. ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ …. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …..

  34. Τραγικοί μαλάκες !
    Τί τους χαλάει η μπύρα ? Αν δηλαδή φέρει στην παραλία ο άλλος το ψυγειάκι του με μιά 6αδα μπύρες, σάντουιτς απ το σπίτι και 1 μπουκάλι σαγκρία, θα φάει πρόστιμο ο ομπρελάς ?
    Όταν πέφτει ο ήλιος και μακραίνουν οι σκιές, μπορεί να ανταμώσουν οι σκιές από 2 ομπρέλες. Το πρόστιμο θα το φάει ο ομπρελάς ή ο ήλιος ?

    1. Τον μουσακά και τα κεφτεδάκια ξέχασες βρωμοποδαρε με την παντόφλα διχαλο

      1. εισαι μεγαλο σκατοψυχο σκουπιδι, δε σε κοιταξε ποτε γυναικα στη ζωη σου μαλλον συμπλεγαμτικε

  35. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? 2ΟΝ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ.

    1. Δυστυχώς αν το κάναμε όλοι αυτό θα πεφταν σε μερικές ώρες….αλλά που??? Αυτή είναι η λύση όντως.

  36. Μην είστε αφελείς Έλληνες,,,ο Χαρδαλιάς δεν απαγόρευσε το αλκοόλ επειδή έτσι του κατέβηκε,,,,του το επέβαλαν οι Σιωνιστές βάσει των Πρωτοκόλλων τους,,,αν τα διαβάσετε θα το συναντήσετε και την απαγόρευση του αλκοόλ,,,πιστέψτε με
    Είναι και αυτό μέσα στην Νέα τάξη πραγμάτων την περι-διαβολεμενη
    Κατά καιρούς θα σας λέω και άλλα περί των πρωτοκόλλων,

  37. στις ανοργανωτες παραλιες μας ενδιαφερει να μας πειτε τι θα γινεται..στις οργανωμενες δεν πηγαμε ποτε ουτε θα παμε

    1. Ετσι,λεφτα δεν υπαρχουν αλλα ο νεοπλουτος Ελληνας μετα απο τοσα χρονια κριση θελει να πληρωνει σε κατι
      που ειναι και δικια του ιδιοκτησια,οπως η παραλια.
      Συνηθισε να πληρωνει χαρατσια και θελει να πληρωνει και για την παραλια,αφου βαριετε να παρει την ομπρελιτσα του,το φυγειακι του και τις καρεκλιτσες του.
      Που να τα κουβαλαει ολα αυτα μετα απο μια κουραστικη μερα στην καφετερια….και θελει να παει να απλωσει
      την κουρασμενη πετσα του με τις ωρες και θελει και την μπυρα και το κολατσιο αφου θα παει και θα
      αραξει με τις ωρες και θελει και ξαπλωστρα για το ταλαιπωρημενο κορμι.

  38. Ο επίσημος ορισμός του μαλακά σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι Χαρδαλιάς.Το μέγα λαμόγιο που πληρώνουμε για να μαςκόβει προστημα.Παλιοπουστα Χαρδαλιά λαμόγιο του κερατά είσαι υπάλληλος μας και σε απολυουμε

Comments are closed.