18/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Μασκ: Στέλνουν τον Μπάιντεν για ψάρεμα…

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Εντείνονται οι πιέσεις για την παραίτηση Μπάιντεν

Μετά τα δημοσιεύματα για πιέσεις στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν, ώστε να παραιτηθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών, ο Έλον Μασκ σχολιάζει με ανάρτησή του ότι «σύντομα στέλνουν τον Μπάιντεν για ψάρεμα».

Στο μεταξύ, η εφημερίδα Wall Street Journal δημοσίευσε τη Δευτέρα (15/7) πως ο δισεκατομμυριούχος Eλον Μασκ σκοπεύει να προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα σε οργάνωση που υποστηρίζει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Αυξανόμενη πίεση στον Μπάιντεν

Νωρίτερα, ο αμερικανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Axios έγραψε ότι ο Μπάιντεν θα παραιτηθεί ακόμη και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πηγές κοντά στον Τζο Μπάιντεν, τους οποίους επικαλείται ο ιστότοπος, λένε ότι η αυξανόμενη πίεση θα τον πείσει τελικά να αποφασίσει να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Washington Post, και ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε συνεργάτες του ότι οι πιθανότητες του προέδρου Τζο Μπάιντεν για να νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου εξανεμίζονται. Tόνισε ωστόσο πως η απόφαση «θα πρέπει να ληφθεί από τον ίδιο».

Πάντως, ορισμένοι από τους συμβούλους του Μπάιντεν, αναφέρει η WP, έχουν οργιστεί με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, κατηγορώντας τον ότι δεν κράτησε το κόμμα ενωμένο στην στήριξη του πρώτου, με αποτέλεσμα ο Ομπάμα να αναρτήσει στα social media ένα υποστηρικτικό μήνυμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: