Μαφία Κορυδαλλού: «Δεν είχαμε ερωτική σχέση – Προσπαθούσα να τον ανεβάσω ψυχολογικά» λέει η δικηγόρος

Κοινοποίηση:
ikigorina-1-1

Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδουν και τα συμπεράσματα από τους «καυτούς διαλόγους» η δικηγόρος που έχει προφυλακιστεί για το αποκαλούμενο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών και φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον φερόμενο νονό της Αλβανικής Μαφίας

 

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση, σκεφτόταν την αυτοκτονία, προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο» δηλώνει μέσα από τη φυλακή.

«Δεν είχαμε ερωτική σχέση»

Σε ερώτηση εάν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο, η δικηγόρος απαντά.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να  υπήρχε ερωτική σχέση.

Προσπαθούσα να  τον ενθαρρύνω γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους  ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια.

Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα  πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν.

Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας  και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά», λέει η δικηγόρος.

Η δικηγόρος, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μαζί με 65χρονο συνάδελφό της, μετά από ένταλμα του ανακριτή για συμμετοχή στην οργάνωση, αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται. Η 45χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε χρηματίσει συνήγορος του Κλοντιάν Λεκοτσάι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. θα τους είχε πλακώσει στα τσιμπούκια όλους αυτη

  2. Ξερετε τι θελετε ?Να σας φτιαξω κατι dark night Club και κατι Lady night Club με δωματια να μπαινετε Παρασκευη ολες οι ανωμαλιαρες- οι φαντασιοσμενες καταπιεσμενες και καταπιεσμενοι και να βγαινεται την Κυριακη για γαμο η για την Εκκλησια και σε κανενα μοναστηρι….να δεις τι καλα…αμα σου βασταει ο κολος για ανωμαλιες ξαναελα και την αλλη βδομαδα…θα μπαινετε ανωμαλοι και ανωμαλες και θα βγαινεται ισιες για την εκλησια και για τον σπιτι….να σου δωσω ανωμαλια και διαστροφη…..που θα βλεπεις και θα τρεχεις με τα χιλια μην σε πιασει καμια βοιδοπουτσα…να δεις πως φευγει η μαλακια απ το κεφαλι….

  3. Κανονικα το εργαλειο του αλβανου ηθελε να ανεβασει.

  4. Έλα να μας ενθαρρύνεις κι εμας καυλα μου…….

  5. Καταπιεσμενες σεξουαλικα γυναικες και αντρες….φτιαξτε τιποτα dark δωματια σε Club με τρυπες να πηγαινουν να ξεμπλοκαιρνουν γιατι αυτες ειναι ικανες οι λυσαρες για μια φαντασιωση να μας αμολυσουν τους μισους φονιαδες εξω.Ριχτε και τις τιμες στα μπουρδελα ιδιως στην επαρχια να πηγαινουν να γαμανε να μην βιαζουν κοπελες ….Τα πραγματα εχουν ξεφυγει

  6. Αντε βρε καρναβάλι… φαε καμια 15αρια χρονακια να στρωσεις νυχακι τωρα και ασε τα σαπια…αλλη μια ανωμαλοφαντασμενη υποσεινηδητη πορνοσταρ…. Ξερετε ποσες δικηγορινες και Δικαστινες εχει που φαντασιονονται μπιχλοφονιαδες να το κανουν στης φυλακης τα σιδερα?…Μετα θελετε δικαιοσυνη….καταπιεσμενες σεξουαλικα γυναικες που δικαζουν και δικηγορευουν….αυτες ειναι ικανες για μια φαντασιωση να αφησουν τον μισο κορυδαλλο εξω να μας κυνηγανε…Εντυπωση κανει παντως αυτο που λεει για τους αστυνομικους….κατι παλικαρια σαν εσενα τα θελουν εξω!..Παλικαρια οι φονιαδες? και γιατι τα θελουν εξω?ο Εισαγγελεας τι λεει για αυτα και τα ανωτερα δικαστηρια?

    1. Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι και ακόμη πιο χειρότερα. Συνάδελφος πλοίαρχος έγινε προ λίγων ετών μάρτυρας σε σοβαρό τροχαίο. Μετά τρία χρόνια από το τροχαίο και αδειούχος ο ίδιος στην Ελλάδα, κλήθηκε από δικολάβο ενός εκ των αντιδίκων να καταθέσει και στην δίκη. Πάγωσε όταν είδε την κ. πρόεδρο της δίκης. Αμέσως γνώρισε την νεαρή φοιτήτρια που αρκετά χρόνια πριν εργαζόταν ως κονσομετρίς μπαργούμαν σε ροζέ μπαράκι στην Μιχαλακοπούλου κοντά στο Χίλτον που έβγαινε “έξω παρέα” όταν έκλεινε το μαγαζί και την οποία είχα γνωρίσει και εγώ όταν μαζί με τον συνάδελφο νεαροί ανθυποπλοίαρχοι τότε κάναμε τις νυχτερινές εργένικες (όχι και τιμητικές τώρα που ωριμότεροι τα ξανασκεφτόμαστε) μπαρότσαρκες μας. Συμπτωματικά ήμουν και εγώ αδειούχος. Τρελαμένος με πείρε τηλέφωνο και μου είπε: Θυμάσαι την Τάδε; Ε.. λοιπόν την είδα σήμερα πρόεδρο δικαστηρίου στο…. Λίγο άπιστος εγώ πέρασα την άλλη μέρα και όντως ήταν η ίδια η κυρία κατα κάποια χρόνια μεγαλύτερη. Μικρό ασήμαντο το επιλήψιμο της υπόθεσης σε σχέση με κάτι γνωστά μεγαλο λαμόγια δικολάβους που δικάστηκαν για κακουργηματική απάτη με καταπάτηση έκτασης του Δημοσίου και τελικά απαλάχθηκαν και εξακολουθούν την δικηγορία παρ’ όλο που ηλικιακά έχουν και τα δύο πόδια μέσα στον τάφο. Ή κάποιους άλλους που επιχαίρουν για αθώωση δολοφόνων και για την αθώωση ή ελάφρυνση πρωτόδικων ποινών πολλών μεγάλων εμπόρων διακινητών ναρκωτικών. Δικηγόροι, δικαστές, κότερα, σκόνες, ναρκόπλοια, offshore, μίζες, Ζήμενς, εξοπλιστικά, Νοβάρτις, ύποπτες πτωχεύσεις μεγαλοκαρχαριών, θαλασσοδάνεια, όλα ένα κοκτέιλ ναρκοπέδιο στα θεμέλια της Δικαιοσύνης και του ουσιαστικού Δικαίου. Μακελειό ευχαριστώ για την φιλοξένεια και ανοχή στο μακρύ σχόλιο μου.

Comments are closed.