Μεγάλη Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ παίρνει θέση κατά Κασσελάκη: «Εθνικά επικίνδυνος»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με το κόμμα της Αντιπολίτευσης να παίρνει και επίσημα θέση ενάντια στον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΖΑ στον δημόσιο διάλογο των τελευταίων ημερών και ενώ μαίνεται η μάχη με την Έφη Αχτσιόγλου.

Παρά τη θέση Ανδρουλάκη ότι το κόμμα του δεν σκοπεύει να παρέμβει στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθήνας (από τις μεγαλύτερες Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ), προχώρησε σε μια άκρως καυστική ανακοίνωση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη αποκαλώντας τον «εθνικά επικίνδυνο» με αφορμή το τελευταίες του δηλώσεις για ζητήματα που αφορούν στην εξωτερική πολιτική, με ειδική αναφορά περί «κρατιδίου» για το κατεχόμενο από την Τουρκία βόρειο τμήμα της Κύπρου. Ακόμη τον συνέδεσε με πολιτική που γίνεται με «tik tok, σκυλάκια και lifestyle».

Κασσελακης – dimpenews.com

Με ανάρτησή της στο Facebook η τοπική οργάνωση έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση επικράτησής του την Κυριακή ο κ. Κασσελάκης θα είναι στις επόμενες εκλογές υποψήφιος πρωθυπουργός. Η πολιτική δεν είναι tik tok, σκυλάκια & lifestyle. Είναι η παραγωγή θέσεων, προάσπισης συμφερόντων της χώρας και των κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπεί το κάθε κόμμα. Με βάση τα παραπάνω ο κ. Κασσελάκης από ένα ανάλαφρο και χωρίς υπόβαθρο πολιτικό πρόσωπο μεταβάλλεται σε επικίνδυνη περίπτωση για τη χώρα».

Πριν λίγες μέρες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε πει από το Ζάππειο -αφήνοντας και αιχμές κατά της ΝΔ για τις παρακολουθήσεις: «Σε καμία των περιπτώσεων, -και αυτό για μένα είναι θέση αρχής, δεν πρόκειται να πω σήμερα οτιδήποτε που αφορά στις εκλογές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη Κυριακή. Αν θέλετε, να συζητήσουμε αυτές τις εξελίξεις μετά την Κυριακή. Και το λέω αυτό, διότι έχω προσωπική εμπειρία τι σημαίνει εμπλοκή τρίτων κομμάτων, ακόμη και με παρακρατικούς τρόπους σε μία εσωτερική δημοκρατική διαδικασία».

Νίκος Ανδρουλακης | eVima | Ειδήσεις Εύβοια

Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Απαράδεκτες τέτοιες τοποθετήσεις»

Παρέμβαση για τις δηλώσεις του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος:

«Φυσικά είναι ατόπημα από εκεί και πέρα πρέπει να αναλογιστεί και ο ίδιος ότι διεκδικεί ένα σημαντικό αξίωμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση και εν πάση περιπτώσει όταν μιλάμε για σοβαρά εθνικά θέματα, και ιδιαίτερα για μια πληγή του ελληνισμού που είναι η εισβολή στην Κύπρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και πάρα πολύ διαβασμένοι. Είναι απαράδεκτες τέτοιες τοποθετήσεις και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μπραβο στο ηρωικον πασοκ του αντρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    η ελλαδα ανηκει στους ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. “…όταν μιλάμε για σοβαρά εθνικά θέματα, και ιδιαίτερα για μια πληγή του ελληνισμού που είναι η εισβολή στην Κύπρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και πάρα πολύ διαβασμένοι.”
    Σωστά! Δεν πάει να τα πει και στη γαμωκυβέρνηση που τά ‘χει γραμμένα στα παπάρια της;;;

Comments are closed.