Μεγάλη πορεία έξω από το Grand Resort – Ταλαιπωρία οδηγών και ουρές χιλιομέτρων στην παραλιακή

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κάτω τα χέρια από τις παραλίες, ήταν το κεντρικό σύνθημα. Ένα θέμα που απασχολεί ευρεώς ειδικά φέτος. Ηχηρή διαμαρτυρία κατοίκων και φορέων στο Λαγονήσι έξω από το ξενοδοχείο Grand Resort που αλλάζει χέρια και ο νέος ιδιώτης λέγεται πως συμφώνησε (με ποιους;) για να πάρει και την διπλάνή ελεύθερη παραλία! Ο δήμος Σαρωνικού λένε οι κάτοικοι πως ενεργοποιήθηκε κατόπιν εορτής, δεν πίεσε όσο έπρεσε κυβέρνηση και αρμόδιους, με αποτέλεσμα το δημόσιο να δώσει το οκ στον ιδιώτη να επεκτείνει τα πλάνα του σε βάρος των λουόμενων.

Οι Αθηναίοι που πήγαιναν αμέριμνοι για μπάνιο σήμερα είδαν μία τεράστια ταλαιπωρία να υφίστανται με ουρές χιλιομέτρων που έφταναν σχεδόν από την Αγία Μαρίνα ως και το Grand Resort! Και να σκεφτεί κανείς τι κίνηση θα δουν και στην επιστροφή αργότερα. Ωστόσο η πορεία προφανώς είχε σκοπό να γίνει σε ώρα αιχμής, ακόμη και η αστυνομία απόρησε, προσπαθώντας να κετευθύνει και σε εναλλακτικές οδούς τους απελπισμέους οδηγούς και δη όσους ξέμειναν στο κλεινόν άστυ, που τους βγήκε ξυνή η κυριακάτικη βόλτα για τα μπάνια του λαού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν πειράζει αυτό ψήφισε ο λαός. Οι υπόλοιποι εμείς τι φταίμε είναι το θέμα, αλλά αφού είμαστε λίγοι…ότι πει ο λαός ο βλάκας …

  2. ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”…ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!! αΛΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ‘ΣΚΟΤΩΣΑΝ’ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΑΛΙ;;; ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ….

  3. Αμαν πια κι εγω που θα…πλενομαι? Σε λιγο δεν θαχουμε νερο ουτε στη μπανιερα τη ροδελα μου μεσα!

Comments are closed.