Μεγάλη χασισοφυτεία στη Λοκρίδα – Συνελήφθη και αστυνομικός  

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών με συλλήψεις και εφόδους στα σπίτια μελών της σπείρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εντοπίστηκε μεγάλη χασισοφυτεία με περίπου 2.500 δέντρα σε περιοχή της Λοκρίδας κοντά στο χωριό Γουλέμι.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από την Αθήνα παρακολουθούσαν καιρό τα μέλη της σπείρας που εμπλέκεται στην υπόθεση και σήμερα προχώρησαν σε μεγάλη επιχείρηση με συλλήψεις, κατασχέσεις αυτοκίνητων και εφόδους στα σπίτια των υπόπτων

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι είναι αλλοδαποί Αλβανικής υπηκοότητας, ωστόσο φέρεται να εμπλέκεται και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στη Λοκρίδα, ο οποίος έχει συλληφθεί από τους συναδέλφους του, της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από την είδηση για την εμπλοκή του αστυνομικού, αφού η όλη εικόνα του και συμπεριφορά του σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να είχε οποιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κλιεφτις θα γινινε? Τριφυλου κι αγιους ου Θεους! Αφου προψες μαστρωσανι κι τα γιδια απου δαυτου του χορτου!

  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ

  3. εδω εχει γεμισει η αθηνα με πολυτελεις τζιπαρες και κουρσαρες των 50000 ευρω και αλωνιζουν την αθηνα και η αστυνομια σταματαει φτωχους μεροκαματιαριδες για ελεγχο και η παρανομια ειναι μπροστα τους,απλα πραγματα 20 και 30 χρονων παιδια που τα βρηκαν ,σιωπη παντου

Comments are closed.