Μεγαλειώδη «γκέλα» για τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κόντρα στον ψυχωμένο Παναιτωλικό (0-0)

Κοινοποίηση:
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 0-0

Σε οδυνηρή εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον πολύ καλά διαβασμένο Παναιτωλικό υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός χάνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Με εμφανέστατη την έλλειψη ρυθμού, αλλά και την παρουσία ενός παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα «ξεκλείδωνε» την αντίπαλη άμυνα ο Ολυμπιακός έμεινε στο στείρο και άγονο 0-0, προβληματίζοντας τους 27.000 οπαδούς του που γέμισαν το «Γ. Καραϊσκάκης» . Παράλληλα δεν κατάφεραν για έκτη συνεχόμενη χρονιά να πετύχουν το «4Χ4» σε εκκίνηση πρωταθλήματος εμφανίζοντας πολλές αδυναμίες. Η έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου στο δημιουργικό κομμάτι κατέστησε τους γηπεδούχους τρομερά προβλέψιμους, όπως καταδεικνύουν οι 70 σέντρες (!) που επιχείρησαν σε μία προσπάθεια να ανοίξουν την άμυνα του Παναιτωλικού.
Ακόμη και η είσοδος των νεοφερμένων Γουίλιαν και Ολιβέιρα (σ.σ. ο Μεντιλίμπαρ χρειάστηκε σε αυτό το σημείο να κάνει τετραπλή αλλαγή(!) δεν άλλαξε το σκηνικό, αφού τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Πορτογάλος μέσος φάνηκαν ανέτοιμοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Κι όλα αυτά την στιγμή όπου ξεκινάει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό με συνεχόμενες διπλές υποχρεώσεις την εβδομάδα, αρχής από τις αναμετρήσεις με Άρη και Λιόν σε Πρωτάθλημα και Europa League. Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Γιάννη Πετράκη, που μετρούσε 14 διαδοχικές ήττες στο Φάληρο από καταβολής πρωταθλήματος κατάφερε με έξυπνη τακτική να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια που θα κάνει για τη αποφυγή του υποβιβασμού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response