Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε δύο γυναίκες – Ένα μήνα πριν είχε πρωταγωνιστήσει σε θανατηφόρο τροχαίο

Κοινοποίηση:
Servos

Στη φυλακή βρέθηκε χθες 47χρονος Σέρβος, ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες κοντά στις Αρχαιότητες στα Μάλια.

Οι τουρίστριες από την Τσεχία, 50 και 25 ετών, μάνα και κόρη, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Ωστόσο, όπως διαπίστωσαν οι αρχές, ο Σέρβος υπήκοος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης, διότι του είχε αφαιρεθεί στις αρχές του μήνα, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο, μάλιστα, θανατηφόρο. Σύμφωνα με την τροχαία ο 47χρονος, στις 3 Σεπτεμβρίου ενεπλάκη σε τροχαίο στη Σητεία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Για την αστυνομία η υπόθεση δεν έκλεισε με τη σύλληψη του 47χρονου, καθώς ερευνάται το πώς κατάφερε να νοικιάσει αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όταν βλέπουν πως ΔΕΝ συλλαμβάνονται, ακόμα και αν έχουν στην ουσία σκοτώσει άνθρωπο, λογικό είναι να προκαλούν ακόμα περισσότερο την τύχη τους. Με τον ίδιο τρόπο χιλιάδες άλλοι αλλοδαποί κάθε μέρα συλλαμβάνονται για μια-δύο ώρες για κλοπές με ή χωρίς απλές σωματικές βλάβες και μετά αφήνονται ελεύθεροι, λες και δεν έκλεψαν, λες και δεν χτύπησαν κανένα. Έτσι στην επόμενη ληστεία μπορεί να ασκήσουν περισσότερη βία, μπορεί να βιάσουν, μπορεί να δολοφονήσουν με το σκεπτικό πως η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που δικαιοσύνη υπάρχει μόνο για τους πλουσίους και για τους παραβατικούς κι εγκληματίες, ενώ αν είναι και αλλοδαποί, έχουν και extra bonus ελευθερίας για να μην χαθούν οι επενδύσεις…

  2. Καλά ρε, δεν υποτίθεται ότι αν προκαλέσεις θανατηφόρο τροχαίο πας φυλακή πλέον; Γιατί δεν τηρείται ο νόμος; Γιατί κυκλοφορούσε ο χασάπης ελεύθερος έχοντας ήδη φάει άνθρωπο και τώρα σακάτεψε 2 γυναίκες; Ποιος έδωσε το ΟΚ να αφεθεί ο χασάπης ενώ έπρεπε να είναι μέσα;

Leave a Response