Μειώνει την πίεση του νερού των πηγών η ΔΕΥΑΛ λόγω ανομβρίας

Κοινοποίηση:
nero

Η ΔΕΥΑΛ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, των υψηλών αναλογικά θερμοκρασιών, των υψηλών καταναλώσεων αλλά κυρίως λόγω της μείωσης του νερού των πηγών που υδροδοτούν την Μυτιλήνη και στα πλαίσια της διαχείρισης που κάνει θα μειώνει την μεταφερόμενη ποσότητα νερού προς Μυτιλήνη. Αυτό θα έχει ως συνέπεια τη μείωση της πίεσης σε κάθε παροχή.

Σημειώνουμε ότι είναι η βέλτιστη αναγκαία «λύση» που θα εφαρμοστεί προς το παρόν για να μην εφαρμοστεί το μέτρο της διακοπής της υδροδότησης για συγκεκριμένες ώρες.

Κάνουμε έκκληση στους καταναλωτές να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος της λειψυδρίας και να περιορίσουν στο άκρως απαραίτητο την κατανάλωση τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πριν λίγο καιρό στέλεχος της ΝΔ μας έλεγε να μην πάμε διακοπές γιατί δεν χωράμε. Μήπως πρέπει να φύγουμε κι όλα για να φτάνει το νερό;
    Εύλογο είναι με τόσο τουρισμό και λαθρομετανάστες να μην επαρκεί το νερό σε όλη την Ελλάδα σχεδόν. Τι κάνουν, απλά μεταβιβάζουν το πρόβλημα που οι ίδιοι κατασκεύασαν στον Έλληνα πολίτη. Διώξτε τους εισβολείς να λυθεί το θέμα χθες! Με αυτή την κυβέρνηση βλέπω διακοπή νερού και την τιμή του στα ύψη. Ο αλλοδαπός το έχει δωρεάν …

Leave a Response