Μενίδι: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία – Κρυβόταν στη Φυλή

Κοινοποίηση:
MAK

Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία της 40χρονης από το Μενίδι,καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη ο σύζυγός της.

Ο σύζυγος εν διαστάσει της 40χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 50χρονος συνελήφθη στη Φυλή, ενώ κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, και αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η άτυχη 40χρονη που δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει τον 50χρονο το 2013, το 2022 για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αύριο ο δράστης θα δικαζόταν στο αυτόφωρο για μία ακόμη φορά για αυτό το αδίκημαΟ δράστης είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν, μετά από καταγγελίες του θύματος, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο περιστατικό ήταν μια εβδομάδα πριν όπου η 40χρονη κατήγγειλε για τρίτη φορά τον πλέον δολοφόνο της στις 7 Μαΐου για ενδοοικογενειακή βία, με την αστυνομία να ενεργοποιείται άμεσα. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν και την επόμενη ημέρα πήγε στο αυτόφωρο για να δικαστεί, όμως για άγνωστο λόγο η δίκη διακόπηκε.

Ως δικάσιμη ημέρα είχε οριστεί η 17η Μαΐου και για 10 ημέρες ο 50χρονος με το βεβαρημένο παρελθόν είχε αφεθεί ελεύθερος όπου διέπραξε και την τραγική αυτή δολοφονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πρέπει τα “”ισόβια”” να γίνουν κυριολεκτικά ΙΣΟΒΙΑ…μόνο έτσι θα σταματησουν κατά πολύ αυτοί οί κομπλεξικοί ΕλληνοᾹλβανοί αυτά τα εγκλήματα…Τέλος

  2. Τι εγινε? στις δολοφονιες απο Αλβανους δεν μιλαμε για γυναικοκτονια?

  3. ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

  4. Μια παράμετρος που χάνεται στη δραματικότητα μιας ακόμη δολοφονίας είναι η εξής.
    Πριν μερικές εβδομάδες Έλληνας σκότωσε Ελληνίδα και όλοι μιλούσαν για “γυναικοκτονία”.
    Σήμερα Αλβανός σκότωσε Αλβανίδα και όλοι μιλάνε για ανθρωποκτονία.
    Κατ’εμέ υπάρχει μόνο η ανθρωποκτονία ως όρος, αλλά το ερώτημα είναι γιατί τονίζεται η γυναίκα ως θύμα μόνο όταν είναι Έλληνας ο δράστης; Ακόμα και σε ένα έγκλημα όπως μια δολοφονία, να παίζουμε με τις λέξεις; Τι θέλουν να πετύχουν όσοι τονίζουν της γυναίκα ως θύμα όταν θύτης είναι Έλληνας;
    Ρητορικά τα ερωτήματα, όλα κομμάτι της woke και της λοατκι ατζέντας.

Comments are closed.