Μεντβέντεφ: Επτά γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμα

Κοινοποίηση:
Dmitry-Medvedev-with-Russian-army-EPA-SPUTNIK-POOL-768x512

Μία διαφορετικού είδους ανασκόπηση έκανε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Μέσω του λογαριασμού του στο Telegram έγραψε τα εξής:

«Κυριακάτικη Επιθεώρηση

Επτά γεγονότα της εβδομάδας που δεν έχουν συμβεί ακόμα

Η διάσημη σκιέρ μας Elena Vyalbe πρότεινε να βομβαρδιστεί το Λονδίνο. Σωστό, φυσικά, αλλά το πρόβλημα πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα του και να βυθιστεί αμέσως το καταραμένο νησί των αγγλοσαξονικών σκύλων.
Ο πρόεδρος της ανύπαρκτης χώρας «Λετονία», που ήθελε τη Ρωσία νεκρή, έσπασε το χέρι του. Κρίμα που δεν ήταν ο λαιμός. Περιμένουμε.
Ο κλόουν γουρούνι του Κιέβου είπε ότι σύντομα «θα υπάρξει ένα ειδικό Ramstein». Θα αντικαταστήσει πραγματικά τον Till Lindemann στη σκηνή και τελικά θα επιστρέψει στο φαλλικό πιάνο;
Ο αθάνατος Τραμπ: «Αν ήμουν πρόεδρος, τότε ο πόλεμος θα είχε αποφευχθεί!» Τι κρίμα που δεν ήταν παντού ηγέτης, φαραώ, σάχης, σουλτάνος, πρίγκιπας, βασιλιάς, πρόεδρος τα τελευταία 10 χιλιάδες χρόνια!
Το Ισραήλ αποφάσισε να κηρύξει τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ non grata. Τι ιδέα! Όλοι οι ηγέτες μη φιλικών χωρών και διεθνών οργανισμών θα πρέπει να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι. Και τότε δεν υπάρχει λόγος να συναντηθούμε. Και τα ίδια τα προβλήματα θα εξαφανιστούν.
Κάποιος βρωμερός Ντούντα πρότεινε να μεταφερθεί ο πόλεμος στη Λευκορωσία. Λοιπόν, τότε ο Alexander Grigorievich θα έχει κάθε λόγο να στραφεί στη Ρωσία για τη χρήση των πυρηνικών που έχουν αναπτυχθεί στη Λευκορωσία. Και θα του είναι δύσκολο να αρνηθεί αυτή την ευχαρίστηση
Η Volkswagen πρόκειται να κλείσει για πρώτη φορά τα εργοστάσιά της στη Γερμανία. Τι καλά νέα! Ακόμη περιμένουμε το ειρηνικό τέλος των εργοστασίων της Mercedes και της BMW. Και τότε ο κύκλος θα κλείσει!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response