Μεντβέντεφ: Η αυλαία πέφτει…

Κοινοποίηση:
Medvedev-Sputnik-pool-

Το πρόσφατο άρθρο του Μπάιντεν σε αμερικανικό μέσο σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Αναφέρεται σε έναν γερο-Μπάιντεν που ο χρόνος του τελειώνει και ψάχνει απεγνωσμένα την έξοδο.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«…Από μεγάλη τραγωδία και αναταραχή, μπορεί να υπάρξει τεράστια πρόοδος. Κάθε βήμα που κάνουμε προς αυτό το μέλλον είναι πρόοδος που κάνει τον κόσμο ασφαλέστερο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πιο ασφαλείς», έγραψε ο Μπάιντεν.

Αυτό δεν είναι ούτε φροϋδικό ολίσθημα, ούτε καν διφορούμενη παρόρμηση που προέρχεται από έναν γέρο. Αυτή είναι η ουσία του αμερικανικού δόγματος ασφάλειας, δηλαδή η «επένδυση» στη δική του στρατιωτική βιομηχανία και σε πολέμους σε άλλες ηπείρους».

Άλλοι, σίγουρα, δεν έχουν σημασία.

«Γι’ αυτό η δέσμευσή μας στην Ουκρανία σήμερα είναι μια επένδυση στη δική μας ασφάλεια», λέει. Χρήματα+αίμα=καλή επένδυση. Πόσο αμερικάνικο. Κανένα σχόλιο.

Το κοινό χειροκροτεί. Ο Μπάιντεν προσπαθεί να πάρει τον προσανατολισμό του, απλώνει το χέρι στο κενό, ψάχνει για έξοδο. Η αυλαία πέφτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. λιγα ακομα τα ψωμια του τουρκοπουτιν

  2. Πιο βλάξ πολιτικός σε όλο τον κόσμο από τον Μεντβέντεφ, δεν πρέπει να υπάρχει. Ενας πανίβλακας που συνέχεια απειλεί την ανθρωπότητα με πυρηνικό όλεθρο.

  3. Ο χασαπαρος παππουλης της ΝΤΠ ηπιε παλι μπολικο αιμα παλι αλα Σερβια και Κοσσοβο κ.Μεντβεντεφ! Και συνεχιζει και πινει στη Παλαιστινη και στο Ισραηλ μαζι με το φιλαρακι του τον Ναζινιαχου! Δεν μας εξηγεις τη θεση της Ρωσιας ομως!

Comments are closed.