Μεσσηνία: Άγνωστοι ξερίζωσαν 70 ελιές σε χωράφι ελαιοπαραγωγού – Του έπεσαν… τα μαλλιά

Κοινοποίηση:
ΕΛΙΕΣ

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεταμόρφωση Μεσσηνίας όταν κάτοικος της περιοχής βρήκε κομμένες 70 ρίζες ελιάς στο χωράφι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο eleftheriaonline.gr για το περιστατικό και ανέφερε πως μάλλον πρόκειται για δολιοφθορά: «Είμαστε ήσυχοι, δεν ενοχλούμε κανέναν με την οικογένειά μου. Με τη γυναίκα μου εργαζόμαστε σε χωράφια. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να το έκαναν αυτό» ανέφερε μιλώντας στο eleftheriaonline.gr για το περιστατικό.

Ο ίδιος έχει ήδη ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος και περιμένει να γίνει αυτοψία και ό,τι άλλο απαιτείται από τους αστυνομικούς, σημειώνοντας μάλιστα ότι σε κοντινή απόσταση υπάρχει και κάμερα ασφαλείας, που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σαν πεθαμενα κορμια οι ελιες….κανιβαλοι αυτοι που το εκαναν…..εκοψαν την ζωη των δεντρων…..αλλα η ανωμαλια που θα παει;;;; Στο ελλαδισταν με τα μεγαλυτερα άκαρπα φουντουκια….ζωα

  2. Σκατόβλαχοι εκεί στην επαρχία….5 νοματαίαοι έχετε μείνει ερημώνουν τα χωριά και αντί να είστε αγαπημένοι : Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!! Αυτοί είστε!!! Μακάρι να βρούν αυτούς που το κάνανε και να τους κόψουν τα χέρια!!! Και χημικό ευνουχισμό!!!! Ούτε δίκη ούτε φυλακή!!!

  3. Aνεβασε λιγο ακομα την αισχροκερδια σου και θ’απορησεις και γι’αλλα συμβαντα

    1. Ο παραγωγος κανει αισχροκερδεια, η ο πωλητης? Και στο φιναλε , εχεις παει ποτε να μαζεψεις ελιες? που βγαινεται ολοι εσεις εδω οι αθηναιοι και εχετε και παραπονα?
      Ε παρτε το χαμπαρι. Φετος δεν εχει ΣΤΑΓΟΝΑ λαδι σε μεταπωλητες! Εγω δεν θα δωσω ουτε κουκουτσι ολο το λαδι , οσο βγαλω θα το κρατησω γαι παρτι μου.Και πολλοι παραγωγοι αυτο λενε. Δεν θα πουλησουν ουτε ενα δραμι. Απο Οκτωμβριο και μετα, 30 ευρω το λιτρο ετσι για να γουσταρετε.
      Και το ελαιολαδο μετα την Μαλακασα θα εκτελωνιζεται ετσι για να μαθετε να περιμετε τον ‘σωτηρα´ απ’τον καναπε……

Leave a Response