Μεσσηνία: Πώς τελέστηκε το έγκλημα – Τον σκότωσαν για 100 ευρώ

Κοινοποίηση:
MESINIA

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 73χρονου σε χωριό της Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δράστες τον σκότωσαν για 100 ευρώ.
Ο άνδρας είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής και το περασμένο Σάββατο βρέθηκε νεκρός σε ένα από τα χωράφια του.
Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ανδρών, ενός 68χρονου πατέρα και των δύο γιων του, 39 και 38 ετών, αλλά όπως αποδείχθηκε ο ένας εξ αυτών δεν είχε εμπλοκή στο έγκλημα, αλλά παρούσα ήταν η 23χρονη σύζυγός του. Ο 38χρονος, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, επιχείρησε να πάρει τα πάντα πάνω του για να προστατέψει την σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά τελικώς αποδείχθηκε πως δεν ήταν παρών στο σημείο. Ωστόσο, σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποδοχή των κλοπιμαίων.
Η δολοφονία
Από την ιατροδικαστική εξέταση στον 73χρονο φάνηκε πως είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με θλων όργανο. Αποτέλεσμα να προκληθούν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες, όμως, δεν ήταν η αιτία του θανάτου του. Αυτός ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού από τα χέρια ενός εκ των δραστών.
Στο σημείο της δολοφονία βρέθηκε ένα εργαλείο, με το οποίο φαίνεται ότι χτύπησαν τον ηλικιωμένο, ενώ φάνηκε πως οι δράστες είχαν ψάξει τις τσέπες του άνδρα και είχαν κλέψει τα προσωπικά αντικείμενά του. Το τοπικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει πως οι συλληφθέντες είχαν εργαστεί στον ελαιώνα του θύματος πριν από περίπου 20 ημέρες, αλλά εκείνος δεν τους πλήρωσε τα μεροκάματά τους, ήτοι 100 ευρώ. Τη δεύτερη ημέρα της εργασίας τους, ο 68χρονος, ο 39χρονος και η 23χρονη έφτασαν καθυστερημένοι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει λογομαχία με τον 73χρονο. Ο καυγάς επεκτάθηκε και για τα χρωστούμενα χρήματα. Τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαιτέρως και ο 68χρονος πατέρας άρχισε να τον χτυπά με το εργαλείο στο κεφάλι, όταν ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω, ο 39χρονος φαίνεται ότι τον στραγγάλισε. Στη συνέχεια, ο πατέρας πήρε από την τσέπη του θύματος 240 ευρώ, ενώ οι άλλοι δύο πήραν εργαλεία αλλά και τα κινητά του. Το ένα τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: