Μετά τις κατασκευασμένες – fake, κατηγορίες Στίγκα για Greek Mafia στους Σπαρτιάτες, εισαγγελική παρέμβαση με εντολή… Βορίδη

Κοινοποίηση:
ΣΤΙΓΚΑΣ

Οι προκλητικά κατασκευασμένες κατηγορίες περί Greek Mafia στους Σπαρτιάτες από τον άπληστο, αλαζόνα και απομονωμένο Βασίλη Στίγκα έφεραν την εισαγγελική παρέμβαση, προφανέστατα με εντολή του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Ο καιροσκοπισμός του Στίγκα, που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τη λαϊκή βούληση και την ψήφο 250.000 ψηφοφόρων οδηγεί σε διάλυση ένα κόμμα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στις εκλογές Ιουνίου 2023.
Οι αναφορές περί μαφίας είναι αποκυήματα φαντασίας του Στίγκα, που έπρεπε να ντύσει με ένα επικοινωνιακό περιτύλιγμα τον καιροσκοπισμό του και τον πολιτικό του ξεπεσμό.
Έγινε μάλιστα περίγελος, όταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον χλεύασε λέγοντας ότι, υπάρχουν πρόεδρος χωρίς κόμματα.
Οι έντιμοι βουλευτές των Σπαρτιατών, εναντίον των οποίων εκτόξευσε τόνους λάσπης ο Στίγκας, ο οποίος ξεκάθαρα λειτουργεί ως πιόνι της κυβέρνησης, οδεύουν προς ανεξαρτητοποίηση.
Την αρχή έκανε το Σάββατο (2/9/2023) ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί.
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος στο προφίλ του facebook αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Γιώργου Μανούσου κάνοντας tag το όνομά του σε αυτή.
«Και ξανά, δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία, από όσα λέει ο συνάδελφος Γεώργιος Μανούσος», έγραψε ο κ. Φλώρος, σημειώνοντας ότι συντάσσεται πλήρως με την ανακοίνωση του Γ. Μανούσου.
floros_k.JPG
Και οι δύο βουλευτές σε συνέντευξη τους είχαν προαναγγείλει την πρόθεσή τους να ανεξαρτητοποιηθούν υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Στίγκα, που επιτίθεται εναντίον εντίμων ανθρώπων με πρόθεση να προσφέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου και την κοινωνία.
Συνολικά έξι βουλευτές του κόμματος προτίθενται να ανεξαρτητοποιηθούν τις επόμενες ώρες ενώ υπάρχουν πληροφορίες για προσπάθειες εξαγοράς δύο βουλευτών με πολύ μεγάλα ποσά.
Η εισαγγελέας του  Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη  κάλεσε τον Βασίλη Στίγκα να καταθέσει προκειμένου να διαπιστωθεί ένα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις, μετά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.
Ο Στίγκας λειτουργεί ξεκάθαρα ως 5η φάλαγγα, ως πιόνι της κυβέρνησης για να εξουδετερώσει έναν πολιτικό χώρο που την ενοχλεί και συνιστά απειλή για την ίδια.
Μοναδικός στόχος του Στίγκα είναι να καρπωθεί την κομματική χρηματοδότηση, που για τους Σπαρτιάτες αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο ή 4,8 εκατ. ευρώ την τετραετία και έτσι μοιραία απομονώθηκε… από τους 11 βουλευτές του κόμματος, που ζητούν την αντικατάστασή του.
Ήδη διέγραψε 3 βουλευτές τον Ιωάννη Δημοτροκάλλη, τον Ιωάννη Κόντη και τον Χαράλαμπο Κατσιβαρδά…
Η επιλογή διαγραφής αυτών των 3 δεν ήταν τυχαία, είναι οι πιο μαχητικοί και το αντίπαλον δέος…

Ανεξαρτητοποίηση Μανούσου

«Στην ζωή μου, πορεύθηκα πάντα με ήθος και τιμιότητα.
Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην πολιτική δεν μπήκα για να γίνω πλούσιος, αλλά ούτε και για να χτίσω πολιτική καριέρα.
Η επιθυμία μου ηταν να βάλω την δική σας φωνή μέσα στην Βουλή και όλοι μαζί από κοινού να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την νέα γενιά.
Επομένως, δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό, με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι Βουλευτές ενός κόμματος που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες -και που είναι πεντακάθαροι- έχουν συνδιαλλαγές με την «Greek Mafia», τονίζει στην επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο Γιώργος Μανούσος.
Ο ίδιος μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους, εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».
Το αφήνω στην διακριτική του ευχέρεια να επιλέξει αν ο ίδιος θέλει να με διαγράψει αλλιώς ο επόμενος δρόμος είναι να ανεξαρτητοποιηθώ και να υπηρετήσω τους χιλιάδες έλληνες που συνειδητά μας επέλεξαν και αυτοί να τους εκπροσωπούμε» ενώ ο Κωνσταντίνος Φλώρος σπεύδει να προσυπογράψει τα λεγόμενα του συνομιλητή του.

«Και ξανά, δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία, από όσα λέει ο συνάδελφος Γεώργιος Μανούσος» σημειώνει ο Κ. Φλώρος στην δική του ανάρτηση για να προσθέσει «Συντάσσομαι πλήρως με την κάτωθι ανακοίνωσή του.
Και κάπου εδώ, θέλω να θυμίσω τα λόγια ενός από τα σπουδαιότερα στελέχη της ΕΟΚΑ, του Κυριάκου Μάτση, όταν οι Βρετανοί προσπάθησαν να τον εξαγοράσουν, και στην δική μας περίπτωση, εμείς απαντάμε σε αυτές τις αισχρές και χωρίς υπόσταση κατηγορίες:
“Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής”
Σας ευχαριστούμε»

Ένας δρόμος υπάρχει , αυτός του αποχαιρετισμού

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση τους από link υπο τον τίτλο «Παλικάρια – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Μανούσος και Φλώρος.
Του τρίβουν την επιχορήγηση στη μούρη» που παραπέμπει σε ηχητικό απόσπασμα συνέντευξή τους.
Στην συνέντευξη ο Γιώργος Μανούσος αναφέρει μεταξύ άλλων πως «εμένα η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι με τον κ. Στίγκα να με κατηγορεί για εγκληματική οργάνωση ή για greek mafia ή οτιδήποτε άλλο.
Υπενθυμίζεται ότι για να παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα χρειάζεται πέντε βουλευτές.
Πλέον από τους συνολικά 11 βουλευτές, ο Βασίλης Στίγκας μένει με 7 ενώ αν προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση και ο βουλευτής Φλώρος, τότε του απομένουν έξι βουλευτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Ας αποχωρήσουν και οι 11 μαζί ας κάνουν ένα συνδυασμό. Όσο για τον Στίγγα η ΝΔ τον περιμένει.

    1. δεν εχεις καταλαβει οτι η φασαρια γινεται για την επιχορηγηση. Πολλα τα εκατομμυρια, Αρη

  2. Δεν το συζητουμε οτι απειληθηκε για να κανει ο,τι κανει. Η μαφια του Κουλη ειναι ισχυρη…

  3. Προφανως το 41% του γουρλομάτη μαζεύτηκε σε ένα δωμάτιο και την παίζει, εφόσον κατάφεραν να δωροδωκήσουν τον Στpiνγκα…..

  4. εννοείται οτι ψηφίζουμε και στηρίζουμε τον αρχηγό μας τον βασίλη στίγκα και όχι τους κατευθυνόμενους από τον καταδικασμένο κασιδιάρη αποστάτες βουλευτές.ο βασίλης έχει ήθος και δεν δέχτηκε να γίνει πιόνι του κασιδιάρη.και στις αλλες εκλογές στηρίζουμε βασίλη στίγκα !

    1. Ο Στίγκας με την Ένωση Κεντρώων κατέβηκε και πήρε 37 ψήφους. Κόμμα δεν είχε και έκανε στις δεύτερες εκλογές με την στήριξη του Ηλία. Με 37 ψήφους, μόνο τον Οικολόγο Βεργή θα περάσει! Αποδείχτηκε αχάριστος αλλά και οι 243.000 Έλληνες δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους που έγινε τσιράκι του συστήματος, γιαυτό τον βγάζουν τώρα τα τσοντοκάναλα.

  5. Άντ στην ΜΠΟΥΖΟΥ και αυτός με παρέα τα αλλά τα ναζίδια.

    1. Μην μιλάς για ναζίδια τους μόνους Έλληνες που θέλουν απελάσεις λαθρομεταναστών όταν όλοι εσείς τους δίνετε σπίτια και επιδόματα. Να μην είσασταν ανθέλληνες και προδότες, να ψηφίζαμε εσάς. Αλλά εσείς τσιμουδιά για τη Μυρτώ, τσιμουδιά για την Αναστάζια που την έσφαξε ο Μπαγκλαντεσιανός,τσιμουδιά για το Ελληνόπουλο που σκότωσαν οι Αφγανοί κάτω από την Ακρόπολη πετώντας τον στον γκρεμό και τσιμουδιά με την ανήλικη που βίασαν οι αλλοδαποί στηΛευκάδα. Εσύ μόνο με Χασάν θα στρώσεις και θα παρακαλάς τον Ηλία να σε σώσει μετά!

      1. εσυ φιλε πιστευεις οτι οι μισοι ελληνες ειναι με τον νεοναζι Κασι και οι αλλοι μισοι με τους λαθρό?

  6. Ρε Στίγκα, έσκυψες κεφάλι τόσο γρήγορα στη μαφία της ΝΔ ; Ντροπή σου ρε μαλάκα !

  7. Αληταράδες …πουλημένα τομάρια όλοι!!!! ΜΕ τον μανδύα της πατριωτικής δεξιάς κοροιδεύουν τον εθνικιστή έλληνα με σκοπό τη μάσα και μόνο!!!! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ: Διαβάζω 2-3 αναρτήσεις από παλιά με τον όρο Greek Mafia στη βουλή!!! Καταγγελίες του ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα… (επαναλαμβάνω του ΠΡΟΔΟΤΗ) αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ-ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ: “17 Δεκ 2022 — Αλλά ότι η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν παρακολουθούσε τη λεγόμενη Greek Mafia. Ενώ επί των ημερών σας διοικούνταν από τη Greek mafia» ΕΔΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ “Λλειτουργοί” της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…Δεν έπρεπε να καλέσετε τον Τσίπρα που ονομάτησε να σας δώσει εξηγήσεις?? Μόνο όταν η δήθεν Μαφια είναι ο Κασιδιάρης μόνο τότε ερεθίζεστε???? Καθάρματα διεφθαρμένοι πολιτικοί και δικαστικοί

  8. Μπραβο στους βουλευτες που δεν ανεχονται να γινονται πιονια κανενος τυχαρπαστου που δεν εχει ουτε ιδεολογια ουτε ξερει τι λεει ΝΤΡΟΠΗΑπαεαδεκτες εκφρασεις που δειχνουν ποιος ειναι αυτος ο ανθρωπος και παλι ΝΤΡΟΠΗ

  9. Συστημικός μέχρι το μεδούλι,μητσοτακικο δεκανίκι τής νουδουλα, καμαρωστε αυτόν πού ψηφίσατε.

  10. “δημητροκαλης”.. Άκου κει όνομα. Τον
    ” πενταλφακια” της Παλλήνης τι τον έχει;

  11. Εαν δεν του αρεσαν ταπατριωτικα πιστευω του Ηλια να μην δεχοταν την υποστηριξη του αλλα ηξερε οτι βουλη δεν θα εβλεπε ποτε Ηνικη του κομματος ειναι νικη του Ηλια αναμφισβητηταΑπεδειχθει πολυ ολιγος σαν κυρα κατινα βγηκε να κα τηγορησει τους βουλευτες σε ποιους στους αλλους που τον ακουγαν και γελουσανγ ιατι οι αλλοι ενω ξερουμε τι ειναι καλυπτουν ο ενας τον αλλο και τα κομματα τους Τελικα εγινε ρεζιλι και γελοιοποιηθηκε Ας παει στην ΝΔπου του ταιριαζει σιγουρα

  12. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΡΕΑ.

  13. Μηπως απειλήθηκε ή τα πήρε χοντρά για να διαλύσει το κόμμα; Εάν βάλουν τα κόμματα του δήθεν δημοκρατικού τόξου από €1.000.000 νάτα τα μπικικίνια της τετραετίας μαζεμένα και χεράτα και κλείνει και το κόμμα!!!!!

  14. δυστυχως δωσατε το αλλοθι που θελανε οι διαφοροι Τσατσοπουλοι που λεγανε τους σπαρτιατες αχυρο-κομμα του κασιδα.ουτε σταλια μυαλο ρε

    1. Ο Στίγκας το ξεκίνησε που ήθελε να διαγράψει τον Φλώρο επειδή είπε ότι ο Ηλίας είναι η μόνη λύση για την Αθήνα. Αλλά ο Στίγκας καιγόταν μην του κόψουνε την επιχορήγηση και δεν ήθελε να στηρίξουν τον Ηλία οι βουλευτές, κάτι που θα ήταν και ανήθικο αφού χάρη στον Ηλία βγήκαν. Και όλοι ψηφίσαμε τον Ηλία μέσω αυτού που μας είπε. Μην ασχολείσαι με τον Τατσόπουλο που από τον σφύριζα πήγε στη νδούλα, μη δίνεις αξία στον αριστερό με τις δεξιές τσέπες.

  15. Ο Στίγκας παλιά ήταν με τον Σαμαρά και μετά με τον Καρατζαφέρη… Υπάρχει περίπτωση να είναι καθαρός…??? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ…Είχα πολλές αμφιβολίες για τον Στίγκα καί τελικά δεν έπεσα έξω…αλλα άκουσα την στήριξη που του έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης καί γι’αυτό ψήφισα το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ….!!! Θά ψήφιζα τον Βελόπουλο αν δεν μιλούσε ο Ηλίας.

  16. Το ΚλεφτοΠΑΣΟΚ αντι να δινει οδηγιες για να μην παρουν οι Σπαρτιατες την επιχορηγηση , να παει να ξοφλησει τα εκατομμυρια δανειο που εχει παρει και …σφυριζει πετεινους! Γι’ αυτους δεν υπαρχει εισαγγελεας να επεμβει;;;;; Αντε στον αγυριστο λαμογια! Ο καβγας λενε , ο Γεωργιαδης και αλλοι εξυπνακηδες γινεται για τα χρηματα της κρατικης επιχορηγησης. Γιατι τα δικα σας κομματα ρε λαμογια δεν την παιρνουν την επιχορηγηση;;;;; Λενε οχι δεν την θελουμε;;; Ε επαισχυντοι υποκριτες Ανθελληνες;;;;

    1. Τα είπες όλα. Να προσθέσω ότι ο κωλοτούμπας Γεωργιάδης τώρα θέλει τις νέες ταυτότητες που παλιά το χαρακτήριζε “φρικώδες”! Με ένα υπουργείο, μέχρι μουστάκι ξύρισαν τα 3 καρατζαφερόπαιδα όπως και ο αρχηγός τους. Μέχρι μουσουλμανικό τζαμί δέχτηκαν που παλιά έλεγαν ότι είναι εθνικός κίνδυνος!

  17. Ελληνικα θα στο πω: Σαλτα και γαμησου παλιομαλακα φερεφωνο της πουστρας του Μαξιμου! Γκεκε?

  18. Σάλτα γαμήσου ρε Βορίδη, που να σου κοπεί το χέρι ρε πούστη με αυτό που έκανες στον Κασιδιάρη.

  19. Ρε Στίγκα, τα τουρκοκάναλα των καλαχαρχών που δεν σε βγάζανε, ξαφνικά σε βγάζουνε και έχουν καλά λόγια! Τα τουρκοσάιτ σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό λες και είσαι ο ..κούλης και η διεθνίστρια Σακελλαροπούλου και ο Κασσελάκης του σύριζα με τον σύντροφο. Ρε Στίγκα, πως τέτοια αλλαγή στα τουρκοκάναλα που 1 βδομάδα πριν σε λέγανε φασίστα επειδή σε στήριξε ο Ηλίας; Και επειδή 1 από τους 25 ψηφοφόρους σου λέει για την σφραγίδα, άμα οι 11 βουλευτές θέλανε λεφτά θα μένανε! Ποια σφραγίδα ρε Στίγκα με τους 25 ψήφους στον Λεβέντη που κόμμα δεν είχες και δεν κατέβηκες ούτε στις πρώτες εκλογές και κατέβηκες στις δεύτερες όταν κόψανε τον Ηλία; Ρε πάρε τις 25 ψήφους σου και τράβα να στηρίξεις Μπακογιάννη και κλεπτοκρατικό τόξο γιατί οι 243.000 είμαστε με τον Ηλία και τους 11 βουλευτές του. Γιατί είναι του Ηλία, εσύ έχεις 25 ψηφοφόρους. Στις άλλες εκλογές ούτε που θα κατέβεις σαν τον Εισαγγελέα που τον πιστέψαμε στην αρχή και ήθελε να βάλει προδότες του Καρατζαφέρη που ψήφιζαν μνημόνια και δεν φωνάζανε για τις Πρέσπες! Και στον Άρειο Πάγο πες για τους μπολσεβίκους που σου σπάσανε το μαγαζί, αλλά αυτά τα έλεγες παλιά. Τώρα τα ξέχασες για να στηρίξεις τον Μπακογιάννη!

  20. Φερεφωνο της Μητσοτακοχουντας αντε παραιτησου επιτελους για το καλο του κομματος! Απο παντελονιασματα σε βαρος της Πατριδας χορτασαμε! Η Κουλαρα νομιζει οτι θα κυβερνησει για πολυ πατωντας το ραγια με τη γερμανικη μποτα στο κεφαλι! Δυστυχως ειναι ανιστορητη και θαχει και κακο τελος απο το Θεο!

  21. τωρα το παιζουν και υπερανω οι ψωμολυσσες…. αφου καταλαβαν οτι ο βασιλακης δεν παραδινει σφραγιδα… παει το εκατομμύριο γατακια… χαχαχαχα

    1. Είσαι κάθε μέρα μπετόβλακας η παίρνεις και κανα ρεπό….;;;;;;; Αντε το πρωί να πάρεις τον μισθό σου απι την Κουλά γιατί, τον κέρδισες επάξια……😉😉🤮🤮

Comments are closed.