Μετατρέψτε το iPhone σας σε μία ρετρό παιχνιδομηχανή με μία δωρεάν εφαρμογή

Κοινοποίηση:
iphone-delta-1200x653

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι τα emulator επιτρέπονται στο App Store. Και ένας από τους πρώτους, η Delta, κυκλοφόρησε αμέσως την εφαρμογή της.

Ο πλήρως εξοπλισμένος εξομοιωτής υποστηρίζει μια σειρά από δημοφιλή συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Nintendo Entertainment System (NES), Super Nintendo Entertainment System (SNES), Nintendo 64 (N^$), Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance και Nintendo DS.

Για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία, το emulator διαθέτει ενσωματωμένα skins χειριστηρίων για όλα τα συστήματα. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε skin που έχουν φτιαχτεί από άλλους ή να φτιάξετε τα δικά σας για να τα μοιραστείτε με άλλους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία χειριστηρίων, όπως όλα τα χειριστήρια παιχνιδιών MFi, πληκτρολόγια Bluetooth και ενσύρματα πληκτρολόγια, χειριστήρια Nintendo Switch Pro, Joy-Cons, Nintendo Switch Online, PS4, PS5, Xbox One S και Xbox Series X.

iPhone Delta emulator

Οι συντομεύσεις εικονιδίων της εφαρμογής σας επιτρέπουν να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα πιο πρόσφατα παιγμένα παιχνίδια ή μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να περιλαμβάνει πάντα ορισμένα παιχνίδια.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε παιχνίδια, saves, save states, cheats, skinsχειριστηρίων και mappings χειριστηρίων μεταξύ συσκευών. Υποστηρίζει επίσης το Google Drive και το Dropbox.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: