Μετρό Θεσσαλονίκης – Υποχρεωτική μετεπιβίβαση στο σταθμό 25ης Μαρτίου

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΡΟ  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζεται το πρόβλημα στο Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς το μεσημέρι γινόταν υποχρεωτική μετεπιβίβαση στο σταθμό 25ης Μαρτίου και στην τροχιά 2, καθώς η τροχιά 1 έχει παρουσιάσει τεχνικό ζήτημα.

Λίγο μετά τις 14:00 παρουσιάστηκε το πρόβλημα, τεχνικής φύσης, στην τροχιά 1 του Μετρό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία από το Σταθμό Νέα Ελβετία έως το Σταθμό 25ης Μαρτίου να πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2. Για κάποιες ώρες η βλάβη αποκαταστάθηκε, παρόλα αυτά, το πρόβλημα το πρόβλημα ξανά εμφανίστηκε, μέσα στις απογευματινές ώρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημα σελίδα του Μετρό Θεσσαλονίκης:

«Από το Σταθμό Νέα Ελβετία έως το Σταθμό 25ης Μαρτίου η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2.

Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά κατά μήκος του υπολοίπου της Γραμμής. Για να συνεχίσετε την διαδρομή σας, παρακαλείστε να μετεβιβασθείτε στο Σταθμό 25ης Μαρτίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response