Με Γκος ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρεάλ

Κοινοποίηση:
olympiacos_real_madrid_rs_euroleague_2024_2025_paramoni_media_day_goss_1-768x461

 

Σε … πλήρη αναδιοργάνωση βρίσκονται στον Ολυμπιακό  ενόψει της επερχόμενης διαβολοβδομάδας. Με του Πειραιώτες να φιλοξενούν αύριο Τρίτη τηn Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και πολύ περισσότερο η άσχημη εμφάνιση έχουν επιφέρει έναν εύλογο προβληματισμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Όμως το θέμα με τον φετινό Ολυμπιακό είναι ζήτημα ισορροπίας. Διότι αυτή η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και «χημεία». Έτσι έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Αλλά και ήττες τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο η αντίδραση δεν μπορεί να έρθει μόνο με καλές εμφανίσεις. Γιατί αυτό που επείγει τώρα είναι οι νίκες. Συνεπώς εκεί έχουν ρίξει οι «ερυθρόλευκοι» το βάρος. τους. Όντως μια νίκη κόντρα στη Ρεάλ μπορεί να γυρίσει τον… διακόπτη. Επιπρόσθετα τα νέα για τον Μπαρτζώκα, ενόψει του ματς αυτού, είναι καλά, αφού ο Νάιτζε Γουίλιαμς Γκος προπονήθηκε και θα είναι διαθέσιμος.

 

Κατά συνέπεια, η επάνοδος του Αμερικανού γκαρντ θα δώσει αρκετά στον Ολυμπιακό. Καταρχάς έναν παίκτη στον «άσσο» που θα μπορέσει να απειλήσει. Καθώς η εικόνα του Γουόκαπ τον τελευταίο καιρό, στον επιθετικό τομέα, είναι αποκαρδιωτική. Όμως υπάρχει εξήγηση. Μιας και ο Τεξανός είναι σε κακό… φεγγάρι. Αλλά και ιδιαίτερα κουρασμένος. Όπως και ο Παπανικολάου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response