Με Ουναϊ και Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Κοινοποίηση:
ΠΑΟ - Ουνάι

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τούμπας (15/09, 20:30) και ο κόουτς της ομάδας συμπεριέλαβε τους Τζορτζ Μπάλντοκ και Αζεντίν Ουναΐ στα πλάνα του για την επίσκεψη στη συμπρωτεύουσα.
Ο Έλληνας φουλ μπακ την τελευταία φορά που βρέθηκε σε αποστολή του «τριφυλλιού» και πήρε χρόνο συμμετοχής ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Europa League.
Ο Ουναΐ φυσικά αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και έπειτα από τη συμμετοχή του στις προπονήσεις αυτό το διάστημα, συμπεριλήφθηκε στα σχέδια του Ντιέγκο Αλόνσο.
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Άντρατζ Σπόραρ.
Η Σαββατιάτικη προπόνηση στο Κορωπί μετά την προθέρμανση περιελάμβανε rondo, τελειώματα, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Η αποστολή απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response