Με Ρέτσο και τρεις «μικρούς» αλλά χωρίς Μασούρα και Μαρτίνς η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λιόν

Κοινοποίηση:
Παναγιώτης Ρέτσος

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να μπει με το «δεξί» στις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, «πετάει» σήμερα (25/9) ο Ολυμπιακός για την Γαλλία ενόψει του αυριανού εναρκτήριου αγώνα κόντρα στην Λιόν (26/9, 22:00) για το αναβαθμισμένο League Phase.

Οι κάτοχοι του Conference League με νωπές ακόμη τις μνήμες από το περυσινό απίστευτο κατόρθωμά τους στο ωραιότερο και πιο ιστορική ευρωπαϊκό ταξίδι της ιστορίας τους χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αποτελεί τονωτική ανάσα μετά τα δύο εντός των τειχών στραβοπατήματα κόντρα σε Παναιτωλικό (0-0) και Άρη (2-1)

Με τους «ερυθρόλευκους» να γνωστοποιούν παράλληλα την 24μελή αποστολή η οποία θα μεταβεί στην «Γκρουπάμα Αρένα» με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα περνάει φυσικά η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου! Με τον 26χρονο διεθνή αμυντικό να μεγέχει για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Αξίζει να τονιστεί ότι έμειναν εκτός πλάνων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ αντιθέτως οι Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας θα βρίσκονται στην αποστολή!
Συγκεκριμένα την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ και Κωστούλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response