Με Φαλ και Πετρούσεφ η 12άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις

Κοινοποίηση:
Moystafa Fal

Μια μεγάλη επιστροφή επιφύλασσε η αποψινή δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις, στο πλαίσιο της 2ς αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Συγκεκριμένα, ο Μουσταφά Φαλ βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τους Λιθουανούς, επιστρέφοντας στην 12άδα της ομάδας μετά από 4,5 μήνες και την παρουσία του στον μικρό τελικό του Final 4 του Βερολίνου.
Μάλιστα, ο Γάλλος σέντερ δηλώθηκε και στην επτάδα των ξένων για την Stoiximan GBL, παίρνοντας τη θέση του Σακίλ ΜακΚίσικ, κάτι που σημαίνει πως πρακτικά θα αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη (13/10).
Ο Φαλ, που είχε τεθεί εκτός τους τελευταίους μήνες με κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, είχε επιστρέψει στις προπονήσεις τις τελευταίες τρεις ημέρες, ωστόσο, φαινόταν πως δύσκολα θα έμπαινε στην αποστολή, αφού του λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Από την άλλη, εκτός για το αποψινό ματς έμειναν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.
Η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γκος, Ράιτ, Βιλντόσα, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response