ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ! ΜΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ Γ@ΦΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 18ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 63ΧΡΟΝΟΥ: “ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ”…

Κοινοποίηση:
roma-kalamata_-2-

Μπαρούτι μυρίζει η Μεσσήνη με τους γ@φτους της περιοχής να απειλούν με βεντέτα! Ο ηλικιωμένος ο οποίος είδε έναν νεαρό γύφτο να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης για να ληστέψει και τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του, υποστηρίζει ότι τον είδε στην αυλή και του έριξε με την καραμπίνα για εκφοβισμό και όχι για να του κάνει κακό.

Στην ευρύτερη περιοχή το κλίμα είναι τεταμένο καθώς οι συγγενείς γείτονες και φίλοι του νεαρού ζητούν εκδίκηση με… αίμα καθώς το συμβάν να εξελίσσεται πλέον για τους ίδιους σε «βεντέτα»: «Θα το πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Τι έφταιγε το παιδί;». Προφανώς είναι πολύ φυσιολογικό γι’ αυτούς να μπαίνει κάποιος σε ξένη ιδιοκτησία…

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι γ@φτοι που ήταν μαζί με τον νεαρό ισχυρίζονται πως μπήκε στο κτήμα του ηλικιωμένου για να «μαζέψει απλά μερικά λεμόνια και όχι για να ληστέψει!».

Ο ηλικιωμένος που είδε τον νεαρό να μπαίνει στο σπίτι του υποστηρίζει πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και πως έριξε για εκφοβισμό.

Αυτοί τουλάχιστον ήταν οι ισχυρισμοί του στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

roma-kalamata_-2-

Το θύμα των πυροβολισμών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως ένα λευκό βαν εθεάθη λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα έξω από τα σπίτια της περιοχής όπου διαδραματίστηκε το συμβάν.

Οι ίδιες πληροφορίες τόνιζαν πως στο βαν επέβαιναν τρεις Ρομά, οι οποίοι τελικά μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου για να τον ληστέψουν τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του. Τότε έγινε συμπλοκή, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον νεαρό στην κοιλιά και τον θώρακα. Οι άλλοι δύο Ρομά φέρονται να ήταν εκείνοι οι οποίοι αμέσως τον πήραν στα χέρια τους και τον έβγαλαν από το σπίτι με μεγάλη ταχύτητα καθώς αιμορραγούσε και έπρεπε να διακομιστεί στον νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του νεαρού τσιγγάνου. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατός του, προήλθε από βολή με κυνηγετικό όπλο, καθώς επλήγησαν ζωτικά όργανα στη δεξιά πλευρά του σώματος. Η πιθανή απόσταση, φθάνει μέχρι και τα 10 μ.

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ, ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός ηλικίας 17-18 ετών πάνω από 70 άτομα, κυρίως συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι φώναζαν και είχαν συνεχόμενες αντεγκλήσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου.

Οι αρμόδιες αρχές κατάλαβαν γρήγορα πως η κατάσταση θα ξεφύγει. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης χθες το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά στο σπίτι του άτυχου νεαρού, “ξέσπασαν” σε καταστήματα της περιοχής ενώ σημείωσαν και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Λίγο αργότερα ομάδα άλλων Ρομά κινήθηκε προς την Πιπερίτσα. Σ’ όλη την περιοχή ελήφθησαν χθες “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας και όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βρισκόταν κυριολεκτικά “επί ποδός” καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, κατέφθαναν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις από τις γύρω περιοχές. Χθες μάλιστα διακινήθηκαν πληροφορίες και για ενίσχυση των δυνάμεων με διμοιρίες των ΜΑΤ απ’ την Αθήνα.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο να κόψουν τη διέλευση αυτοκινήτων τόσο στο κόμβο της Μεσσήνης προς Μελιγαλά όσο και πριν τη διασταύρωση Καρτερόλι με Πιπερίτσα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και σε βάρος του 64χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και οπλοχρησία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Συνελήφθη, χθες (5.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 18χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι, ο 63χρονος αντελήφθη να έχουν εισέλθει και να ερευνούν την οικία του τρία άτομα, τα οποία – όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια – ήταν ο 18χρονος και δυο ανήλικοι ημεδαποί.

Και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ένας από αυτούς απώθησε τον 63χρονο, ο οποίος, στη συνέχεια, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το σημείο που διέφυγαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου.

Οι δυο ανήλικοι, λίγο αργότερα, προσήλθαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, όπου συνελήφθησαν, σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. γύφτοι και πακιστανοί: Οι ψηφοφόροι του ξεφτιλισμένου, Μητσοτάκη.

  2. ΣΚΑΤΟΟΥΓΛΑΔΟΓΥΦΤΟΙ….ΓΙΟΥΦΤΟΣ, ΜΕ ΤΣΕΜΠΕΡΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΙΠΕΡΕΡΙ..

  3. Σωστά. Αυτοί που πρέπει να πληρώσουν πρώτοι είναι οι δωσίλογοι Πολιτικοί και οι δικαστικοί που είναι όλοι τοποθετημένοι για να δικάζουν αλα καρτ. Συν οι ραγιάδες που τους στηρίζουν βέβαια.
    Όσο συνεχίζουν να προκαλούν τους πατριώτες τόσο μεγαλύτερη θα είναι η τιμωρία τους.
    Σύντομα ο Ερντογάν θα δώσει την έναρξη και θα λογαριαστούμε για όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης.-
    H αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι παρθένες και τα πιλάφια ανυπομονούν για όλα τα κατακάθια….

  4. Σιχάματα πολιτικοί και δικαστικοί, πουτ@νακια του συστήματος…
    εσείς είστε η αιτία —ΓΙΑ ΟΛΑ— !!
    Εσείς είστε η αιτία που καταστρέφετε η πατρίδα μας !!
    —-Να ξέρετε όμως οτι πλησιάζει η ώρα σας και θα πληρώσετε—-
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!

  5. Ποιος θα πιασει και θα δικασει τους γυφτους
    οι μεγαλοι κλεφτες ,ολοι οι πολιτικοι που αρπαξαν πανω απο 1,3 δις
    και οδηγησαν το εθνος στην χρεοκοπεια,
    εδω επεβαλαν και νομο να φυλαει πρωτον αυτους τους μεγαλους κλεφτες και
    κατοπιν να προστατευει και τους μικροτερους κλεφτες.
    Αραγε ξερουμε με τι φιδια στρωσανε το κρεβατι που κοιμωμαστε
    και περιμενουμε να μας προστατεψει ο νομος απ τους κλετογυφτους.

  6. Πήγε – λέει – να κλέψει…. λεμόνια!! Τόσα ψέμματα, μόνο οι γύφτοι τα σκέφτονται. Μετά ήρθε ο τσίπρας.

  7. Μπαρμπα έκανες μια καλή αρχη ……Αθωος ο μαστορας. Οπλοπολυβολο θελουνε αυτοι όχι καραμπινα…….

    1. Και περιμένεις εδώ στην ψωροκωσταινα να αγοράσεις οπλοπολυβόλο ενώ με χίλια χωριά να βγάλεις άδεια για καραμπίνα.????…μόνο στο Αμέρικα…..εκεί όποιος μπει σε ξένο κεραμίδι…..γεια σου…

  8. Ψυχραιμία, ο εισαγγελέας ξέρει πολύ καλά τι έγινε: ο γύφτος μπήκες στο σπίτι που ήταν ο παππούς (ο οποίος έχει κάνει 3 bypass) με την γυναίκα του και τους επιτέθηκε μαζί με τους άλλους δύο. Οι γύφτοι βρήκαν και άρπαξαν ένα κουτί με χρυσαφικά και προσπάθησαν να το σκάσουν. Ο παππούς αιμόφυρτος πήρε το όπλο του και τους έριξε και μετά κάλεσε την αστυνομία. Δεν ήξερε ότι τον σκότωσε τον γύφτο. Οι αστυνομικοί όντως βρήκαν τον γύφτο μέσα στο χωράφι πεθαμένο και πολλά χρυσαφικά σπαρμένα. Ο εισαγγελέας κατέριψε το επιχείρημα για την εισβολή “στον κήπο για να κλέψουν λεμόνια.”.

    Οι κάτοικοι της Μεσσήνης και των γύρω περιοχών είναι στα κάγκελα γιατί οι γύφτοι είναι μάστιγα εδώ και χρόνια. Η αστυνομία όταν τους καλείς δεν κάνει τίποτα. Τους είναι γνωστές οι σπείρες και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν -ανεπίσημα- για αυτοδικεία. “Δεν έχεις καραμπίνα; Δεν έχεις βόθρο; ξάπλωσε τον τον πούςτη και πέταξε τον στα σκ@τά.”. Το άκουσα με τ’αυτιά μου.

  9. Οι γυφτοι θα το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα.
    Ως τορα μπουκαραν αυτοι στα σπιτια κλεβανε ,βασανιζαν και σκοτωνανε τον κοσμο.
    Τορα ηρθε η ωρα να σκοτωθουν και αυτοι .Αυτο ειναι μονον η αρχη .
    Να γνωριζουν οτι ,σε οποια σπιτια θα μπουν να κλεψουν θατους πυροβολησουνε.
    Δεν μπορει να δουλευει ο αλλος μια ζωη για να εχει δυο πργματα και ο τεμπελχανας γυφτος ,που ουτε δουλευει ,ουτρε πληρωνει φορος ,αλλα περνει χρηματα απο τους φορους που πληρωνουν οι τιμιοι πολιτες
    να μπενουν στα σπιτια να κλεβουν και να μας σκοτωνουν,χωρις να διατρεχουν κανενα κινδυνο.
    Με το να επαναστατει ολη η γυφτοφατρια ,η καλιτερα ολη η συμορια για να καθηλωσουν τον κοσμο αυτο δεν περναει αλλο.
    Ποεμο θελουν θα τον εχουνε.
    Αν τολμησουν και μπουν στα σπιτια μας θα τους σκοτωσουμε και δεν μας ενδιαφερει τι θα κανουν.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Αν φοφισουν κανα δυο θα το σκεφτουνε,να παν να δουλεψουν τα βρωμοσκυλα.

  10. Απο παιδακια στην κλοπη και γενικα στην παραβατηκοτητα οι σκατογυφτοι απροσαρμοστοι και ελεεινοι και ενα προκλητικο κρατος που τους θυμιαζει και ανεχεται τις ανομιες τους, εις βαρος νομοταγων πολιτων, αντι να τους σπασει τα κεφαλια για να παψουν να εγκληματουν!!!!!!! Πηγαν τα κοπροσκυλα να κλεψουν τον ανθρωπο και τον εβαλαν σε περιπετειες, διοτι προστατεψε την ζωη και την περιουσια του!!!!!! Πολυ καλα του ξηγηθηκε, να αλλαξει η πολιτεια τους νομους και αυτο που εγινε ειναι νομιμη αμυνα!!!!!!! Και οι σκατογυφτοι ζητουν και τα ρεστα τωρα, αυτο θα πει θρασος και η πολιτεια δεν τους δινει το μαθημα που πρεπει, γι’ αυτο εχουν αποθρασυνθει!!!!!!!

  11. ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ανελέητο στους γυφτους!!!!!!!!!

  12. Εντάξει και ο άλλος πήγε και έριξε στο ψαχνό με τη μία και τρεις φορές κιόλας αντί να ρίξει στον αέρα για εκφοβισμό; Καλός μπουρτζόβλαχος ήταν και αυτός… Θα φάει τώρα ισόβια και θα τον κυνηγούν οι γύφτοι και αυτόν και την οικογένεια του για πάντα. Τα έκανε μπουρδέλο όλα.

    1. @Νεκροθάφτης: Δε γίνεται να ρίξει στον αέρα επειδή και οι Ρομά έχουν όπλα. Στο παρελθόν ένας Έλληνας στην Αιτωλοακαρνανία έριξε στον άερα για να διώξει τους Ρομά που μπήκαν στην αυλή του. Αλλά είχαν και οι Ρομά όπλα και τον πυροβόλησαν τον Έλληνα και τον σκότωσαν. Επομένως δεν μπορούσε να πυροβολήσει στον αέρα.

  13. Πόσο μ@λάκας πρέπει να αισθάνεται ο Έλληνας που τον υποχρεώνουν να φοράει μάσκες και οι γύφτοι να γράφουν τους νόμους στ αρχιδια τους;

  14. Άντε ρε κλεφτρόνια σκατόγυφτοι,που θιχτήκατε και θέλετε και εκδίκηση,σιγά την φυλή

  15. ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΜΙΑ ΝΑΠΑΛΜ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΙΣΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ
    ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ.
    ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΣΑΠΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ.
    Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΣΤΗ ΓΗ.

  16. Αλητες γυφτοι εχετε κατακλεψει ολη την Ελλαδα ,βιαζετε ,σκοτωνετε ,πουλατε ναρκωτικα ,βγαζετε στο κλαρι τις γυναικες σας και θελετε να βγειτε και απο πανω!!!Στειρωση σε ολα τα γυφτικα κατακαθια ΤΩΡΑ!!!!

  17. Θα ριξουν τωρα καμια 20αρια χρονια στον ηλικιωμενο…για να μην επαναστατησουν οι γυφτοι…!

  18. Μπήκαν και στο δικό μου σπίτι το καλοκαίρι, εάν ήμουν στην κρεβατοκάμαρα, ίδια αντίδραση θα είχα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βασανιστώ και να πεθάνω μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, το πολιτικό άσυλο των γύφτων από τα κόμματα εξουσίας πρέπει να τελειώσει. Απαιτούμε, η αστυνομία να εισβάλει στα γύφτικα άβατα, εκεί είναι οι ,κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές μας και εκεί βρίσκονται οι διαλυμένες μας μηχανές. Τα δικά μου κλοπιμαία, δυστυχώς, για κάποιο διάστημα πήγαν στην Κάτω Αχαΐα. Η ΑΑΔΕ ψάχνει μόνο συνταξιούχους, δεν ψάχνει τα μαγαζιά μεταχειρισμένων, εκεί δηλαδή που καταλήγουν τα κλεμμένα. Μπορεί να το κάνει, υπάρχουν οι σειριακοί αριθμοί των συσκευών, αυτοί που φανερώνουν τον πραγματικό αγοραστή τους. Όσο για τους γυφτους, φοβάμαι πως θα μετατρέψουν πολλούς ακόμη σε θύματα ή σε φονιάδες. Κόψτε τους το βήχα, παρατράβηξε.

    1. Πρέπει επιτέλους στην συγκεκριμένη περίπτωση να αγριέψουν και οι πολίτες – Καλαματιανό, ακούς εκεί βάλανε και φωτιές στα μαγαζιά σας!! Τι περίμενετε δηλ?

  19. Ρε ουστ,βρωμογυφτοι.Ακου λέει πήγαν για λεμόνια,τι ήταν το σπίτι του ανθρώπου, λαϊκή;

  20. Η ευκαιρία μάς είναι τώρα που είναι μαζεμένη όλοι μαζί ραουνταπ και τέλος τα προβλήματα

  21. ΓΕΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΗΓΕ.. ΠΟΥ ΡΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ !! ΜΕ ΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ !!
    ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ!

  22. Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα έχουμε και τους βρωμόγυφτους . Λοιπόν καλά τον έκανε. Να μην έμπαινε στην ιδιοκτησία του άλλου. την έχουν δει οι γιούφτοι νταβατζιλίκι και όπου θέλουν μπουκάρουν και ότι θέλουν κάνουν λες και τους ανήκουν όλα.
    Για μένα έπρεπε να τους μαζέψουν όλους σκούπα και απέλαση ή πέταμα στη θάλασσα. αρκετά με αυτή τη μάστιγα των παράσιτων της κοινωνίας

  23. Άκου τι λένε “τι έφταιγε το παιδί;” ρε πάτε καλά; ζούμε σε παράλληλο σύμπαν; δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε. Τόσα παράλογα ποτέ άλλοτε. Δεν ξέρεις από θα σου ρθει και τι να πρωτοπαλεψεις πια. Μήπως αυτό θέλουν τελικά; δηλ. Να απογοητευτουμε, να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, ανήμποροι και να μας παρασύρει και εμάς το ρευμα; μπουκαραν 3 στο σπίτι του την ώρα που κοιμοταν, έχοντας κάνει και αναγνωριστικη, και κατηγορείται ο άνθρωπος; σαν περίπτωση βοσκού στον Έβρο. Θυμηθείτε τον αρχιγυφτο που γκρίνιαζε στο ρεπορτάζ για το λοκ νταουν και του ξέφυγε πως θα κλέβουν τώρα. Ρε αντε από κει…

  24. διμιουργημα της ιδιας της αστυνομιας ειναι αυτο το νταβατζηλικι των γιουφτων….

  25. Έπαθε αυτό που του αξίζει. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθεί η πολιτεία πως όποιος ζει παρασιτικά, θα φάει το κεφάλι του.

  26. ….”ψοφανε”’ οι γυφτοασιατες για λεηλασια…..ρε πουστη απο την εποχη των Ερουλων και των Γαλατων και των Κουμανων και των Γυφτοισπανων ΑΥΤΟΙ δεν εχουν ”’ΑΛΛΑΞΗ” διολου…..Βαρβαροδιποδα αιωνες τωρα.

  27. Οι πολιτικοί νοιάζονται μόνο για τους λαθροεισβολείς, τους σιγγάνους και τους εγκληματίες. (βλέπε νόμο Παρασκευόπουλου). Κατάντησαν την χώρα μπάχαλο, έρμαιο των παραβατικών ντόπιων και αλλοδαπών και ευνοϊκό πεδίο δράσης όπου ξένοι εγκληματίες λύνουν τις διαφορές τους. Την ίδια ώρα αυτούς τους φυλάσσουν αστυνομικοί πληρωμένοι απ’ τον δύστυχο λαό που φοβάται πια ακόμα και τις μπαλκονόπορτες υψηλών ορόφων να ανοίξει. Πόσο θα πάει; Κάποια στιγμή θα εκπέσουν απ’ τα αξιώματα και θα ξαναγυρίσουν την οικτρή πραγματικότητα του απλού πολίτη. Εύχομαι και στα δικά τους τότε! Κι όχι τρεις να μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους, αλλά δεκατρείς. Να δουν την γλύκα του πολυπολιτισμού που προκάλεσαν!

  28. Εάν δεν έκλεβαν τον άνθρωπο δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Ρε γ@φτοι, ποιος σας είπε πως εμείς θα δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ζήσουμε τις οικογένειες μας και θα έρχεστε εσείς να στερείται το ψωμί των παιδιών μας? Ρε αντε γ@μηθειτε. Τεμπεληδες κυφηνες.

  29. Ναι αλλα οταν αρχιζεις να το παιζεις σε φαση «στον αερα εριξα, δεν ειχα προθεση, εκφοβισμο» εκει τελειωνει και το ποιημα για την νομιμη κατοχη οπλων και αμυνας περιουσιας. Μπηκαν να με ληστεψουν,, μου επιτεθηκαν και τους εριξα. Αυτο. Ολα τ αλλα ειναι να λεγαμε. Παει για ανθρωποκτονια τωρα και πλακα θα χει να βγει καμια αποφαση για αποζημιωση και να πληρωνει και τους γυφτους απο πανω.

    1. @ΙΣΧΝ: Θα τον αθωώσουν. Η ελληνική νομοθεσία θα γίνει σαν την αμερικανική. Και εάν δεν τον αθωώσουν μπορεί να κάνει έφεση και θα αθωωθεί η θα πάρει ποινή με αναστολή.

  30. Δεν είδα κανέναν γύφτο να τρώει ξύλο από τα ματ….ούτε δακρυγόνα να πέφτουν……τα κρατάνε για τίποτα Έλληνες γέρους…..που θα πούνε τίποτα για καμία σύνταξη……η για τίποτα άλλους που θα πούνε η Μακεδονία είναι Ελληνική…..

  31. Να επιτρέπεται ή νόμιμη χρήση όπλου όταν κινδυνεύει η ασφάλεια του ανθρώπου και ή περιουσία του. Οι γύφτοι το έχουν πάρει ψιλά τον αμανέ κάποτε θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος που θα υπερασπιστεί το δίκιο και το νόμιμο,εφόσον δεν μπορεί το κράτος με όλους αυτούς τους επιδοματιες θα το πράξουν οι ίδιοι οι πολιτες.

  32. Να το καταλάβουμε πολύ καλά πως προηγούνται οι ρομά, λαθροπρόσφυγες και ευαίσθητες ως και αψείς κοινωνικές ομάδες και τελευταίοι οι Έλληνες. Πέρα από τις υψηλού περιεχομένου παπαριές των αρχόντων αυτά βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Βέβαια ας ελπίσουμε πως αντιλαμβάνονται οι λεβεντιές μας πόσο μα πόσο τριμπούρδελο έχουν καταντήσει τη χώρα μας.

  33. Οι γύφτοι προέρχονται από τις βορειοδυτικές Ινδίες, σήμερα αντιστοίχως Πακιστάν.
    Παρασιτικές φυλές ακόμα και τώρα στο Πακιστάν και την Ινδία.

    Να παραδοθούν στους Έλληνες τα καλάσνικωφ που έχουν κατασχεθεί από αλβανά κλπ για να προστατεύουν τις οικογένειες τους.
    Να καταργηθούν αστυνομικά τμήματα ανά την Επικράτεια, που είναι εστίες μεγίστης εγκληματικότητος…

  34. Να πάω να κλέψω μια γύφτισσα και να απαιτήσω να με κεράσει καφέ, να μου τον πεί κιόλας γιατί έχει ταλέντο. Φωνάζει ο κλέφτης, σχιζοφρένεια σε αυτή την χώρα. Οι εγκληματίες έχουν περισσότερα δικαιώματα απο τους νομοταγείς. Έχουν καταλάβει οι γύφτοι πως η κλοπή και η εισβολή σε ξένη ιδιοκτησία είναι εγκληματική πράξη ή νομίζουν πως πρέπει να τους στρώνουμε και κόκκινο χαλί;

  35. μια; φορα που νικησαν οι μπαλαμο τα ρομα Μακαρι και στο μερλλον οι μπουκαδοροι να εχουν το ιδιο αποτελεσμα

  36. Παραβατική συμπεριφορά από κούνια.
    Για τους γύφτους η κλεψιά είναι κάτι το φυσιολογικό.
    Πήραν ένα μάθημα.

  37. Όταν πάει κάποιος να κλέψει από το τσαντίρι να προσέχουν μην τον σκοτώσουν…..

  38. ποια 70 ατομα στο νοσοκομειο….. δεν εχετε ιδεα ποσοι ειχαν μαζευτει . τα τοπικα ΜΜΕ ειπαν πωσ εχουν ερθει και απο αλλεσ περιοχεσ τσιγγανοι

  39. Αν οι ληστές σκότωναν τον ηλικιωμένο, όλα θα ήταν καλά…Ρε δεν πάτε να…Ακου ίδιο νόμισμα…Ρε ουστ…

    1. Δεν είναι αν.Στην Πάτρα 4 γύφτοι χτύπησαν και λήστεψαν γερό. Πέθανε μετά από λίγες μέρες.Αυτός δεν είχε όπλο.Δεν κουνήθηκε φύλλο.

  40. Απέλαση σε όλους τους γύφτους τώρα. Απειλή κατά της ζωής δεν είναι αυτό; Γιατί δε συλλαμβάνονται; Σιχάματα πολιτικοί και δικαστικοί, θα δώσετε λόγο στον Κύριο γιατί ποτέ δεν αποδώσατε δικαιοσύνη και δεν προστατέψατε αυτούς στους οποίους πάνω σας δόθηκε προσωρινή εξουσία.

  41. Πού είναι τα σκατομάτ, κωλοόπκε και το κακό συναπάντημα εδώ; Μόνο εναντίον των Ελλήνων χρησιμοποιούνται και στρέφονται;

    1. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Comments are closed.