Με μαζικές παραιτήσεις απειλούν οι συνοριοφύλακες των ΗΠΑ στην περίπτωση που εκλεγεί η Καμάλα Χάρις

Κοινοποίηση:
Harris-κερδίζει-την-προεδρία

Οι πράκτορες της συνοριακής περιπολίας των ΗΠΑ φέρονται να έχουν βαρεθεί την ηγεσία της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις.

Πολλοί πράκτορες απειλούν να παραιτηθούν εάν η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις (D) εκλεγεί πρόεδρος τον Νοέμβριο, αναφέρει το New York Post ανέφερε την Τρίτη.

Ένας πράκτορας είπε: «Δεν ξανακάνω αυτά τα γ@****να… τέσσερα χρόνια κόλασης», ενώ ένας άλλος είπε στην Post ότι υπάρχουν πολλοί ανάμεσά τους που θα προχωρήσουν και θα αποσυρθούν, αλλά αν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις εκλογές, θα παραμείνουν.

«Η Συνοριακή Περίπολος υπέστη μαζική εναλλαγή προσωπικού και κατακόρυφη πτώση του ηθικού υπό τη διοίκηση Μπάιντεν-Χάρις, λένε οι ειδικοί», σύμφωνα με την έκθεση.

Όσον αφορά το σχέδιο της Χάρις για την ασφάλεια των συνόρων, ο αντιπρόεδρος έχει υποσχεθεί 1.500 επιπλέον συνοριακούς πράκτορες, ανέφερε το Breitbart News στις 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αυτό «προσθέτει μόλις έναν και μόνο αξιωματικό συνοριοφυλακής σε βάρδια για κάθε πέντε μίλια των 1.933 μιλίων των νότιων συνόρων», σημειώνει το άρθρο.

Ο Κεν Κουτσινέλι, ο οποίος ήταν υπηρεσιακός επικεφαλής των συνόρων υπό τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε: «Δεν θέλει 1.500 νέους πράκτορες για να κρατήσει τους ανθρώπους έξω – θέλει 1.500 νέους πράκτορες για να βοηθήσει στη μετακίνηση των ανθρώπων προς τα μέσα».

Πιο πρόσφατα, ο Τραμπ πρότεινε να προστεθούν 10.000 επιπλέον πράκτορες της συνοριοφυλακής για να κάνουν τη δουλειά, ανέφερε την Κυριακή το Associated Press (AP). Θέλει επίσης να προσφέρει σε αυτά τα άτομα ένα μπόνους παραμονής και ανανέωσης 10.000 δολαρίων.

«Ο Τραμπ έκανε την υπόσχεσή του κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο Πρέσκοτ Βάλεϊ της Αριζόνα, περίπου 260 μίλια βόρεια των συνόρων της πολιτείας με το Μεξικό. Δέχτηκε την υποστήριξη του συνδικάτου των πρακτόρων, του Εθνικού Συμβουλίου Συνοριακής Περιπολίας, το οποίο είναι ένας μακροχρόνιος υποστηρικτής του Τραμπ που τον υποστήριξε κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων εκστρατειών του», ανέφερε το πρακτορείο.

Η εκστρατεία του Τραμπ ισχυρίστηκε τον Σεπτέμβριο ότι η Χάρις έχει «αίμα στα χέρια της» λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας των μεταναστών που μαστίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Breitbart News. «…Οι Αμερικανοί πολίτες σε όλη τη χώρα βιώνουν ένα κύμα εγκληματικότητας μεταναστών, που κυμαίνεται από κυκλώματα σωματεμπορίας και λαθροδιακίνησης μεταναστών, μέχρι σεξουαλικές επιθέσεις και δολοφονίες. Αρκετές πόλεις στις ΗΠΑ έχουν επίσης αναφέρει ότι έχουν δει εγκλήματα μεταναστών από τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response