Με πικάντικη διάθεση η Τζένιφερ Άνιστον: «Αν είχα κάνει σεξ με τον Ντέιβιντ Σουίμερ θα το έλεγα περήφανα»

Κοινοποίηση:
Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον ορκίστηκε πως ποτέ δεν ήρθε «πιο κοντά» με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Πάντα ήμασταν σε σχέση με άλλα άτομα, δεν ήταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή και δεν θα λειτουργούσε», είπε η ηθοποιός, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν την Τετάρτη. «Η ομορφιά όλου αυτού είναι ότι τα τυχόν συναισθήματα που είχαμε ο ένας για τον άλλο διοχετεύονταν στους ρόλους που ερμηνεύαμε, τον Ρος και την Ρέιτσελ», είπε η Άνιστον, υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που το τηλεοπτικό ρομάντζο της με τον Σουίμερ υπήρξε τόσο πειστικό.

Μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού για τα αισθήματα μεταξύ της ίδιας και του συμπρωταγωνιστή της, ο Στερν δεν παρέλειψε να την ρωτήσει ευθέως εάν οι δυο τους συνευρέθηκαν ποτέ σεξουαλικά. Η Άνιστον δεν δίστασε να απαντήσει εξίσου ευθέως, λέγοντας:

«Είναι υπέροχος ο Ντέιβιντ, καταπληκτικός. Αλλά όχι, ποτέ δεν συνέβη μεταξύ μας κάτι τέτοιο. Η Κόρτνεϊ και η Λίζα θα το γνώριζαν, αν είχε συμβεί. Μπορούν να με υποστηρίξουν», είπε, απευθυνόμενη στις Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου, που την συνόδευαν στην εκπομπή. Πράγματι, η Κοξ την υποστήριξε, παρεμβαίνοντας για να πει: «Αλήθεια είναι!»

«Δεν με πιστεύει ο Χάουαρντ», συνέχισε η Άνιστον. «Όχι, αν είχα κάνει σεξ με τον Σουίμερ θα το έλεγα περήφανα. Απλά δεν έγινε ποτέ».

Η αποκάλυψη περί αισθημάτων μεταξύ της Άνιστον και του Σουίμερ δεν υπήρξε μονόπλευρη, αφού και ο ηθοποιός ομολόγησε προ ημερών ότι ήταν «τσιμπημένος» με την συνάδελφό του. Μιλώντας στο επετειακό επεισόδιο της σειράς, που κυκλοφόρησε τον Μάιο, ο Σουίμερ σχολίασε:

«Σε κάποια φάση, είχαμε μεγάλο κόλλημα ο ένας με τον άλλο. Πάντα όμως ο ένας από τους δυο μας είχε σχέση και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια. Σεβόμασταν την κατάσταση».

Στο επετειακό επεισόδιο, η Άνιστον είχε προσθέσει: «Θυμάμαι να λέω κάποτε στον Ντέιβιντ: “Είναι κρίμα το πρώτο μας φιλί να το δώσουμε για την τηλεόραση”. Όντως, η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν για την σειρά».

Στην σειρά, ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» που υποδύθηκαν οι δυο ηθοποιοί είχαν μια πολυτάραχη σχέση, που εξελίχθηκε για πολλούς κύκλους. Στην πραγματική ζωή, η Άνιστον υπήρξε παντρεμένη δυο φορές, με τον Μπραντ Πιτ και με τον Τζάστιν Θερού. Ο Σουίμερ, πάλι, είχε παντρευτεί την Ζόε Μπάκμαν το 2010, αποκτώντας μαζί της μια κόρη. Το ζευγάρι χώρισε το 2017.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: