Αξιοποιήστε τα περισσεύματα του κοτόπουλου ή της γαλοπούλας και φτιάξτε σε πολύ λίγο χρόνο μια πεντανόστιμη παέγια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 φλ. κονκασέ
2 φλ. ρύζι
4 φλ. ζωμό κότας
2 λουκάνικα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
όση γαλοπούλα ή κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένη
αλάτι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Για την εύκολη παέγια με κοτόπουλο, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 5΄λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το ρύζι και το λουκάνικο και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα ντοματάκια και το ζωμό. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20′.
Αλατοπιπερώνουμε στο τέλος. Πασπαλίζουμε μαϊντανό και σερβίρουμε.