Με το προεδρικό Range Rover στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης! – “Θέλει η π@@τ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…” λέει ο σοφός λαός! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΤΕΦ

Ο κ. Κασσελάκης μετακινείται πλέον με το προεδρικό τζιπ, που χρησιμοποιούσε και ο Αλέξης Τσίπρας

Με το προεδρικό Range Rover, που χρησιμοποιούσε και ο προκάτοχός του Αλέξης Τσίπρας, πήγε σήμερα, Τρίτη, στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μαζί με την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, πάει και το προεδρικό αμάξι

ΤΖΙΠ

Ο Στέφανος Κασσελάκης φθάνει στην Κουμουνδούρου με το προεδρικό τζιπ
Μία ημέρα νωρίτερα, πάντως, όταν πήγε στα γραφεία του κόμματος για να το… παραλάβει από τον πρώην πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης έφτασε στην Κουμουνδούρου με ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από το πρωί στη Βουλή,  με αφορμή τη συνάντησή του με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος και θα παραμείνει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, καθώς και με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε ξενάγησή του στη Βουλή, με την επίσκεψη στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, εκεί όπου όπως φαίνεται δεν θα βρεθεί, τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να παραιτηθεί κάποιος από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίσει εκείνος μια θέση.

Η συνάντηση και το «όχι» της Αχτσιόγλου
Η πρώτη συνάντηση που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή ήταν με την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία κράτησε μισή ώρα και, σύμφωνα με την ίδια, έγινε σε θετικό κλίμα.

Μετά από την συνάντηση, η κυρία Αχτσιόγλου δήλωσε ότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος την ρώτησε εάν θέλει οποιαδήποτε θέση στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, αλλά η ίδια δεν δέχτηκε.

«Στην παρούσα φάση της ζωής μου, δεν θέλω να αναλάβω θέση, δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή», είπε η μέχρι πρότινος υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι δεν θα συνεχίσει να είναι τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι η άρνησή της στην πρόταση Κασσελάκη έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. 50.000 ψήφοι στα 50 ευρώ ανά ψήφο, δηλαδή 2500.000 ευρώ. Χαρτζιλίκι για τη CIA. Αυτός ο τύπος είναι μια ολοκληρωτική απάτη χωρίς ανεξάρτητη σκέψη. Όλα όσα λέει είναι ψέματα. Δεν είναι καν πραγματικά γκέι. είναι ένα αυτόματον AI, ένας ανθρωποειδής που ξέρει να μιμείται καλά. Πρόλαβε μάλιστα να κοροϊδέψει τον Βαρουφάκη πηδώντας στην πλάτη μιας μηχανής μετά την νικητήρια ομιλία του.

  2. Το πουτ@νι διεκδικούσε εχθές την αρχηγία και σήμερα δεν έχει, τάχα ενέργεια για θέση στο κόμμα . Παπατζες. Το ψέμα στο μεδούλι τους.
    Είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε φουστη και φουτανα. Φαντάσου ο μλκ Τσίπρας ποιους είχε να μας κυβερνούν, που δεν τους ήθελαν ούτε οι ψηφοφόροι του. Και προτίμησαν τον άσχετο απίθανο. Τι ξεφτίλα ζούμε θεέ μου

  3. Καλώς το κωλάρχιδο της Μεταπολίτευσης.

  4. Δεν μας είπαν πότε εδιουρησε σήμερα και ανησυχούμε.

  5. Κοτζάμ εφοπλιστής και δεν έχει δικό του αυτοκίνητο;Αμέσως στο τσάμπα;

  6. Ελα μωρη ξεφωνημενη τριλυρη! Επιτελους σ εβαλε το σαψαλο των ΗΠΑ στα… μεγαλα σαλονια… εφοπλισταρα! Βοηθα τωρα τη Κουλα με τη Χαγη! Η τελευταια μας ελπιδα για κανα δανεικο ακομα! Αμα λαχει ας δωσουμε του καρνταση Ερντοκλαν κανα υδρογονανθρακα τουκαχιστον!

  7. Εδώ μετά το ’74 έχουμε πάρει περίπου 3 τρις ευρώ φανταστείτε τι χλιδή,τι σπατάλη, τι πλιάτσικο, τι παράνομος πλουτισμός έχει γίνει. Έγιναν και έργα όπως έγιναν αλλά είναι πολλά τα λεφτά για μια χώρα 10 εκατομμυρίων. Φάτε ρε οι ραγιάδες εσάς θέλουν τους φαταούλες.

    1. Δεν μας χέζεις κιεσυ με την πουστρ@ τη νοσοκόμα. Κτ μλκες σαν εσένα τον βγάλανε δυνητικό π/θ.

  8. Το λοιπόν δημοκράτες μου, με την Κούλα απασχολούνται 300 αστυνομικοί +70 εφεδρικοί, με τον Mr Μπούτια άλλοι 150 συν 50 εφεδρικοί, σύνολο για αυτά τα δύο μουνόπανα 570 αστυνομικοί, πάνω από το 1% του συνόλου των μπατσικών δυνάμεων της χώρας, σκεφθείτε για τους υπόλοιπους 100ντάδες κυβερνητικούς, βολευτές, πρώην υπουργούς και βολευτές, συνταξιούχους πολιτικούς βρωμύλους, πόσους πληρώνουμε. Θα μου πείτε έχουμε δημοκρατικό τόξο, άσχετα αν είναι για τον πούτσο.
    Λιάκο φτιάξε λίστα για όλες τις λινάτσες.

    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΜΟΥΛΕ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ;

      1. Είναι αυτός που θα βγει σε 6 μήνες μούλε και θα σας πάει γ…ας.

      2. Όχι αυτόν που το σύστημα προσπαθεί να εξαφανίσει. Όλοι οι πουστηδες έχουν πρώτη θέση παντού ενώ ο Ηλίας ούτε που του επέτρεψαν να κατέβει στις εκλογές. Γιατί; Δημοκρατία σημαίνει να έχω το δικαίωμα που έχει και ο άλλος εκτός εάν μου το έχει στερήσει νόμιμα το σύνταγμα. Άρα σε μην μιλάμε για δημοκρατία αλλά για χούντα και μαφία. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι γυρίζει ο τροχός πάντα και τότε όλοι οι μάγκες τρέχουν να κρυφτούν.

      3. Ο ΜΠΑΜΠΆΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΙΆΚΟΣ ΜΩΡΉ ΧΑΜΟΎΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΓΛΕΊΦΤΡΑ.

    2. Ο Μπαλάσκας είπε ότι μέχρι κι ο νοσοκόμος δικαιούται φύλαξη. Ε ρε γλέντια!!!!

Comments are closed.