Με το συμπάθειο αλλά κάπου αρχίζει και “φλιπάρει” ο αριστερός πατέρας της δύστυχης Ελένης: “Οι αστυνομικοί φταίνε που σκοτώθηκε το παιδί μου”. Σταμάτα τις δηλώσεις, χριστιανέ μου και πένθησε την κόρη σου, έχεις καλό δικηγόρο, μην εκτείθεσαι

Κοινοποίηση:
topaloudis-koukouras-loutsai

Πατέρας Ελένης: Ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος είναι οι αστυνομικές αρχές του νησιού

Ευθύνες στην αστυνομία της Ρόδου επιρρίπτει ο πατέρας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ο οποίος κατηγορεί τις Αρχές ότι συγκάλυψαν καταγγελία της κόρης του για βιασμό.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας την Παρασκευή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τις αστυνομικές αρχές του νησιού «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, επισημαίνοντας πως είχαν καταγράψει καταγγελία της κόρης του για βιασμό, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο πατέρας της 21χρονης κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. «Η κόρη μου είχε καταγγείλει το γεγονός μαζί με τρεις φίλες της και ο αστυνομικός με τον οποίο συνομίλησε δεν κατέγραψε ούτε το κινητό της τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να μην παίρνει κάποια δικά μας τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί» είπε.

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία, να δουν το κορίτσι και τι έγινε;» διερωτήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σας περι λαθρομεταναστων αλλα νομιζω στη συγκεκριμένη περιπτωση ο μετανάστης επαιξε τον ρόλο του υπηρέτη του δρακουλα….

  2. Και για διακοπες απλα να εχεις παει σαυτο το νησι χωρις να εχεις καμμια προθεση να συνευρεθεις με κανεναν αντιλαμβενεσαι οτι κατι αρπαχτικο υπαρχει γυρω σου και απο δεκαετιες πριν απο τις χρυσες εποχες των σκανδιναυων τουριστριων σοι παει το βασιλειο απο τον παππου στον εγγονο ο οποιος πρεπει ψυχαναγκαστικα να ξεπερασει σε δραση τις νοσταλγικες διηγησεις του παππου και του πατερα θα σας ελεγα κε Χιο να παραμεινετε προς το παρόν κιεσεις σιωπηλός αναμενοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση διότι όλοι γνωρίζουμε πως η αστυνομια σε ολα τα μηκη και πλατη της γης συμπνεει με την περιρρεουσα “παραδοση” ειδικα οταν ειναι επανδρωμενη απο ντοπιους…..

  3. Από αυτά που είχα διαβάσει, φίλη της κοπέλας είπε ότι την είχαν πάρει στην τουαλετα 2 τύποι και την τράβαγαν βίντεο χωρίς να το ξέρει.
    Αργότερα, υποθέτω λόγω του βίντεο, μπορεί να την εκβίαζαν και αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει βιασμό.

    Συγγνώμη, αλλά όταν πηγαίνεις σε σπίτι για να πηδηχτείς με τον φίλο σου τον αλβανό και είναι και ο φίλος του παρέα, δεν καταλαβαίνεις τι θα γίνει? Ο άλλος θα κάθεται να την παίζει?

    Εχουν ξεφύγει τελείως όλα τα κοριτσάκια και στο τέλος τις παρτούζες τις βαφτίζουν βιασμούς.

    Δεν δικαιολογώ τα τσογλάνια που την σκότωσαν, αλλά και η ίδια απ ότι φαίνεται πήγαινε γυρεύοντας.

  4. Αυτος ο κομμουνιστης καπηλευεται τον θανατο της κορης του , παει για Δημαρχος επι τη ευκαιρια….
    Αντιδημαρχε!!!!!! Αποκηρυξε την πολιτικη των ανοικτων συνορων , εισαι υπευθυνος εσυ και οι απλυτοι του συριζα για τον θανατο του Νικολα στου Φιλοπαππου και οχι μονον , Εσυ πρωτοστατησες στο ανοιγμα των συνορων στον Εβρο !!!!!!!!
    Εσυ βοηθησες να μπουνε στην χωρα οι μελλοντικοι δολοφονοι των δικων μας παιδιων !!!!
    Εισαι υπευθυνος για καθε εγκλημα που διαπρατουν οι λαθρομεταναστες εναντιον μας !!!!
    Κρυψου ξεφτιλισμενε κομμουνιστη ! Κρυψου !!!!

  5. Κλείσε το στόμα σου χριστιανε μου και άσε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της μήπως σωθούν κιαλλες Ελένες

  6. αριστερες αποψεις πενθισε το παιδι σου και μην μιλας …………………….μου εκανε μεγαλη εντυπωση που ο πατερας καταδικασε τον ξυλοδαρμο του αλβανου ……..θα ηθελα να τους θαψω και τους δυο με τα ιδια μου τα χερια ……..φτανει η δημοκρατια σας κατανταει αηδια …………..σε τετοια εγκληματα η τιμωρια πρεπει να ειναι θανατος κρεμασμα δεν υπαρχει αλλο ……….εμας μας ρωτησατε αν θελουμε να ταιζουμε ολα αυτα τα καθαρματα,,,,,,,που σε λιγο καιρο θα ειναι εξω,,,,,,,,,,,,

  7. οπως το παει ο πατέρας της κοπέλας στο τέλος θα αθωωθούν οι δυο αλήτες

  8. πατέρα….
    γιά μένα 4 ειναι οι αιτίες πού δολφονήθηκε η ελένη σου…
    1) η ιδια η ελένη πού ΔΕΝ μίλησε οταν εγινε ο βιασμός από τούς 3 στούς γονείς της αραγε γιατί ?
    για να μήν τούς στενοχωρήσει η επειδή υπήρχε χάος επικοινωνιακά μεταξύ τους η τήν απειλούσαν οι 3 ?
    2) οι φιλενάδες της ,γιατί ΔΕΝ εποικινώνησαν αμέσως με τήν μητέρα η τόν πατέρα τής ελένης μετά τον βιασμό ?
    γιατί αμέσως θα κατέβαιναν στην ρόδο κ σίγουρα θα την επαιρναν κοντά τους κ σήμερα θα ζούσε η ελένη
    3) ο ροδίτης κ ο αλβανός βέβαια πού την δολοφόνησαν σάν σκυλί ,
    4) η ελένη (ειπε δημόσια κοντινός της φίλος ) οτι ηταν στα χαρτιά 21 ετών κ 1.85+υψος αλλά ειχε μυαλό 12χρονης …κ μόνο για αυτόν τόν λόγο ΔΕΝ επρεπε οι γονείς της να τήν αφήσουν ΜΟΝΗ ΤΗΣ τόσο μακρυά απο το σπίτι της …

  9. υπεύθυνοι είναι
    1ον οι δυο αλήτες
    2ον οι γονείς τους
    3ον ο πατέρας της κοπέλας που σαν αριστερός α) θέλει οι ποινές να είναι ελαστικές και β) δεν έμαθε στο κοριτσάκι του πως τα πάρτι με ούζα πρέπει να τα αποφεύγει

  10. Το βαρύ πένθος του πατέρα, είναι σεβαστό από όλους, όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει και καλό είναι να μιλάει λιγώτερο ή καθόλου. Η αντιμετάθεση ευθυνών είναι πολύ εύκολη διαδικασία, μόνον που σε αυτήν την περίπτωση δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα. Ολιγώρησε η Αστυνομία στην προ έτους καταγγελία της κόρης του; Ναι, διότι δέχθηκε καταγγελία και συγχρόνως “δίκασε” και εξέδωσε απόφαση, αντί να διενεργήσει προανάκριση. Όμως, η εξακολούθηση συμπεριφορών που εξέθεταν σε κινδύνους την κόρη του, δημιουργεί ερωτηματικά και για την τότε καταγγελία της. Αν υπάρχει ηθικός αυτουργός στο συγκεκριμένο έγκλημα, ας αναζητηθεί αλλού. Η παρέμβαση της Αστυνομίας σε ιδιωτικές στιγμές του πολίτη γίνεται μόνον σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και καταδικάζεται από όλους.

    Επιτέλους, ας σταματήσει αυτή η φτηνή αριστερή “καταγγελία” ότι η Αστυνομία είναι κακή όταν είναι παρούσα και ασκεί προληπτική αστυνόμευση, αλλά όταν συμβεί το κακό σε κάποιους από τους αριστερούς καταγγέλοντες, τότε φταίει η Αστυνομία, διότι δεν τους είχε σε στενή επιτήρηση!!! Λίγη συνέπεια και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτουν…

  11. Με όλο το σεβασμό στο πόνο του θα του πω ότι μετά από μια εβδομάδα καταγγελία δεν μπορεί να στηριχτεί γιατί τα αποδεικτικά στοιχεία έχουν εξαφανιστεί από το σώμα της κόρης του πιο συγκεκριμένα καταγγελεις βιασμό πριν μπεις στην μπανιέρα

  12. Όταν δεν το ζήσεις πολλά λες τα θύματα δύσκολα μιλούν, χίλια δίκια έχει ο πατέρας και οι εγκληματίες όσο κι αν τους αποφύγεις κάποια στιγμή θα σκοτώσουν, έτυχε να είναι η άτυχη Ελένη ας τους τιμωρήσουν λοιπόν γιατί θα τι ξανακάνουν

  13. Σας αρέσει η μη η ελληνική αστυνομία δεν δουλευει σήμερα και απόδειξη είναι ότι εγώ προσωπικά ως Έλληνας Πολίτης έκανα καταγγελία για απειλή κατά της ζωής μου από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν καν.
    Διαθέτω αυτή τη στιγμή από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου αναλυτικούς λογαριασμούς τεσσάρων χιλιάδων ευρώ αναφέροντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην ΓΑΔΑ σε Αστυνομικά τμήματα σε εισαγγελείς στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τα λοιπά και δεν έγινε απολύτως τίποτα.Στην συνέχεια πέρασα σε μηνυτήρια αναφορά σε εισαγγελέα ο οποίος έβαλε τη δικογραφία στο συρτάρι.Κοινώς στο αρχείο. Μιλάμε για ανθρώπους που το ίδιο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τους είχε κάνει θέμα με εξώφυλλο στην εφημερίδα και οι αστυνομικές δικαστικές και εισαγγελικές αρχές δεν πράξατε τα δέοντα παρόλο που το μακελειό είχε περάσει το μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα.

  14. Άλλο συμβουλεύω κάποιον πως είναι αργά και άλλο τον εμποδίζω να κάνει καταγγελία. Αν ήθελε να κάνει θα την έκανε, η ίδια έκανε πίσω γιατί ιατρικά δεν θα μπορούσε να το αποδείξει. Δηλαδή αν γινόταν κανονικά η διαδικασία της καταγγελίας, η κόρη του δεν θα είχε δολοφονηθεί απο άλλους μετά απο έναν χρόνο, θα ήταν πιο προσεκτική μήπως; Ψάχνει για ηθικούς αυτουργούς; Καθρέφτη να πάρει.

  15. Συμφωνα με την μαρτυρια της φιλης,γνωρισαν τρεις στο μπαρ οπου πηγαν για να διασκεδασουν,εφυγαν ολοι μαζι,αφησανε την φιλη στο σπιτι της και πηγαν στο σπιτι το δικος της.
    Πειτε μου τι δουλεια ειχε να παρει τρεις στο σπιτι της μεσάνυχτα και βαλε.

    Και γιατι αργησε να παει στην αστυνομια να το καταγγειλει;αυτην που την βιαζουν πηγαινει για καταγγελεια την ιδια μερα.

Comments are closed.