«Μην τους υποτιμάτε»: Η ρωσική υπενθύμιση στην Ελλάδα (και όχι μόνο)

Κοινοποίηση:
Zaxarova

Την…θαραλλέα απόφαση της ηγεσίας της Σερβίας να μην συνταχθεί με τα υπόλοιπα δυτικά κράτη επιβάλλοντας κυρώσεις κατά της Ρωσίας του Πούτιν επικροτεί η Μόσχα.

Με μήνυμα που έχει πολλούς αποδέκτες (μεταξύ άλλων και την Ελλάδα) η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, αναγνωρίζει το κύριο πρόβλημα των κρατών που είναι μέλη σε συμμαχίες-οργανισμούς όπως είναι η Ε.Ε.: Χάνουν την εθνική τους ανεξαρτησία και συνείδηση.

Όπως σε πολλά θέματα, έτσι και στον πόλεμο Ρωσίας-Δύσης αναγκάζονται να διαλέξουν την πλευρά που θα πολεμήσει τον Πούτιν.

Κάποιοι μάλιστα (βλ. Ελλάδα) υπερβάλλουν…εαυτόν και δίνουν μέχρι και οπλικά συστήματα ενώ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ζαχάροβα που «φωτογραφίζει» το σύνολο των χωρών εντός της Ε.Ε.:

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας της Σερβίας Μίλος Βούτσεβιτς σε συνέντευξή του στο Politika είπε τα εξής:

«Η Σερβία πρέπει να γίνει πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί οι πολίτες μας θα ωφεληθούν από αυτό. Αυτή είναι η στρατηγική μας δέσμευση και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά αν κάποιος περιμένει από εμάς να εγκαταλείψουμε το εθνικό μας DNA στην πορεία, τότε αυτό το άτομο κάνει σοβαρό λάθος. Δεν έχουμε επιβάλει και δεν θα επιβάλουμε κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θα διατηρήσουμε συνεργασίες με την Κίνα, καθώς και με τον αραβικό κόσμο, την Ινδία, την Αφρική και την Αμερική».

Εξαιρετική ομιλία.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι γίνονται δεκτοί στην ΕΕ αποκλειστικά με βάση μια γενετικά τροποποιημένη εθνική συνείδηση.

Κοιτάξτε την Πολωνία και την Ουγγαρία, οι οποίες, ως πλήρη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγκάζονται να παλέψουν κυριολεκτικά για να διατηρήσουν τη δική τους ταυτότητα. Διαιτησίες, δικαστήρια, ακόμη και εσωτερικές κυρώσεις – και αυτό παρά το γεγονός ότι είναι μέλη του ΝΑΤΟ και ψηφίζουν με συνέπεια παράνομες αντιρωσικές κυρώσεις.

Λοιπόν, μην υποτιμάτε τη δυτική πονηριά: υπόσχονται πολλά, αλλά, έχοντας πετύχει τον στόχο τους, δεν κάνουν τίποτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ευρωκαψουρηδες αλλαχτε πλευρο γιατι θα πλευριτωσετε, δεν μας βαλαν στην εοκ γιατι θελανε να απολαυσουμε τις χαρες του κλαμπ τους αλλα για να μας ληστεψουν οπως κανανε παντα οι Φραγκοι με την Ρωμιοσυνη, απο μια σχεδον αυταρκη οικονομια που ειχαμε πριν τα ευρωπαικα μεγαλεια τωρα χρεοκοπημενοι εισαγουμε τα παντα και αστε την πιπιλα οτι φταινε οι Ελληνες και οτι οι ευρωπαιες υαινες με τους ντοπιους αρμοστες τους ειναι εντιμες περιστερες

  2. Δεν θα βάλουν στην ΕΕ την Σερβία. Μάλιστα η Αλβανία μπορεί να μπει πιο γρήγορα από την Σερβία και να αποτρέψει την οποιαδήποτε είσοδο της Σερβίας, και πάλι υπάρχει μια τάση να σταματήσει η διαδικασία επέκτασης της ΕΕ γιατί έχει ήδη εσωτερικά προβλήματα με χώρες που έβαλε στο παρελθόν και ακολουθούν πλέον εθνικές πολιτικές που είναι ενάντια στην ίδια την ΕΕ. Και σίγουρα δεν θα βάλουν χώρες που θέλουν μόνο να επωφεληθούν από τα χρηματικά βοηθήματα της ΕΕ και από την τελωνειακή ένωση. Όσο για την δήθεν απώλεια εθνικής συνείδησης που λέει η Ζαχάροβα, τα λέει γιατί θα χάσει πάτημα στην Σερβία και όχι επειδή νοιάστηκε για την εθνική συνείδηση της Σερβίας ή της Ελλάδας. Το ότι έχουμε προβλήματα στην χώρα μας ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι που είμαστε κατά 80% λαμόγια πασόκοι, αριστεροί και ψευτοδεξιοί που γίνονται ανοιχτοσυνοράκηδες όταν πει το κόμμα και όχι επειδή μας επέβαλε μηδενική εθνική συνείδηση η ΕΕ…

  3. Κοιταχτε ρε τα χαλια σας που θα ψοφησετε της πεινας και στο κρυο με την συμμορια που κυβερναει τρολακια του Κουλη.Και πουστε μη σκυβετε πολυ ρε Τουρκοπετριτες.

  4. 1ον. Την ωρα που ενας δικτατορας πολεμαει μια ορθοδοξη χωρα αυτοι δειχνουν τι ειναι… , οχι ολοι οι Σερβοι… , τα πιονια οι πολιτικοι τους… . Αυτο δεν ειναι θαραλλεο οπως λεει ο δημοσιογραφος ( αν ειναι δημοσιογραφος δηλαδη ) αυτο ειναι υποτακτικο… , εχετε μπλεξει τις εννοιες εδω μεσα ( θα μου πεις οταν εχει οπαδους της χουντας τι να περιμενεις , ανιστορητα ατομα που δηλωνουν χριστιανοι αλλα στο θεμα αυτο αγαπουν δικτατορες που σκοτωνουν χριστιανους… οτι να ναι… ) γενικα υπαρχει ενα παγκοσμιο ”τσιρκο” και η αλλαγη δε θ αργησει… . 2ον. Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δεν εγιναν για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ( Ο Πουτιν ειναι πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων δεν ειναι χριστιανος ηγετης οπως ελεγαν εδω μεσα ) . Μετα θα γινουν αλλα γιατι η Παγκοσμια Κυβερνηση θα εχει κι αυτη καποια ψεματα…

  5. 1ον. Την ωρα που ενας δικτατορας πολεμαει μια ορθοδοξη χωρα αυτοι δειχνουν τι ειναι… , οχι ολοι οι Σερβοι… , τα πιονια οι πολιτικοι τους… . Αυτο δεν ειναι θαραλλεο οπως λεει ο δημοσιογραφος ( αν ειναι δημοσιογραφος δηλαδη ) αυτο ειναι υποτακτικο… , εχετε μπλεξει τις ενοιες εδω μεσα ( θα μου πεις οταν εχει οπαδους της χουντας τι να περιμενεις , ανιστορητα ατομα που δηλωνουν χριστιανοι αλλα στο θεμα αυτο αγαπουν δικτατορες που σκοτωνουν χριστιανους… οτι να ναι… ) γενικα υπαρχει ενα παγκοσμιο ”τσιρκο” και η αλλαγη δε θ αργησει… . 2ον. Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δεν εγιναν για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ( Ο Πουτιν ειναι πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων δεν ειναι χριστιανος ηγετης οπως ελεγαν εδω μεσα ) . Μετα θα γινουν αλλα γιατι η Παγκοσμια Κυβερνηση θα εχει κι αυτη καποια ψεματα…

  6. Δίκιο έχεις αλλά ζώα μας κυβερνούν…

  7. Δεν τα περασε καν απο το κοινοβουλιο ο προβληματικος στον εγκεφαλο πορδιπουργος ! Αποφασιζωμεν και διατασσωμεν αλα Μαρκεζινη ! Ο ελληνικος λαος παρα το πλασματικο 41% ειναι ομοδοξος με το ρωσικο λαο! Ακους Ερντοκλαν που νομιζεις οτι τα πηρες ολα?! Αυριο Πουτιν, Ντοναλντ και αντε γεια!

    1. Ερντοκλαν και Πουτιν ειναι συνεταιροι, ξυπνα τρελοφασιστα!

  8. Το οτι η κυβερνηση του πουλημενου αυτου κοπριτη ειναι αντιΡΩΣΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟς ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!!

Comments are closed.