Μην του χαλάτε τις διακοπές – Ο Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη στην Πεντέλη επέστρεψε στα… μπάνια του!

Κοινοποίηση:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανησύχησε καθόλου για την «θερμή» υποδοχή που του επιφύλαξαν οι εξοργισμένοι κάτοικοι της Πεντέλης όταν πήγε, με τα χέρια στις τσέπες, να δει τις καταστροφές που υπέστησαν!

Παρά το γεγονός ότι άκουσε συνθήματα που δεν είχε ξανακούσει τα τελευταία πέντε χρόνια αυτό δεν τον πτόησε καθόλου και αφού αποχώρησε χαμογελαστός, λίγες ώρες μετά επέστρεψε και χαλαρός στις διακοπές του!

Απλώς, διέκοψε για μία ημέρα τα μπάνια του και ξαναπήγε στην παραλία!

Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς με τα περιστατικά που συνέβησαν πρόσφατα με στελέχη της κυβέρνησης του, τα οποία διασκέδαζαν δίχως αύριο ενώ η Αττική εξαφανίζονταν από τον πύρινο όλεθρο.

Το τσιφτετέλι της Ζωής Ράπτη επάνω σε σκάφος με δύο άνδρες, το κλάμπινγκ του υφυπουργού Υποδομών και βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Βασίλη Οικονόμου και ο… «αραχτός»  Γιάννης Βρούτσης. Ο ίδιος ο αρχηγός τους είναι ο πρώτος διδάξας: Το πάρτι πάνω απ’ όλα.

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι η κυβέρνηση δεν ανησυχεί ούτε για την οργή του κόσμου αλλά ούτε και για την δημοσκοπική τις κατάρρευση.

Ίσως γιατί ακόμα «αυτοϋπνωτίζεται» με το αφήγημα της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης.

Όμως τίποτε δεν κρατάει για πάντα και κάποια στιγμή θα υπάρξει εναλλακτική πρόταση και ίσως συντομότερα από ότι θέλουν να πιστεύουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ο αρχαιοκαπηλος της κρητης αυτο το σιχαμα ο μαραθιανος

  2. Δεν έχει καμία σχέση η ανύπαρκτη αντιπολίτευση με την συμπεριφορά τους.
    Ο Μητσοτάκης και οι γύρω του (π.χ. Σπυρίδων) ξέρουν καλά ότι κυβερνάνε έναν λαό ΗΛΙΘΙΟ.
    Γι αυτό συμπεριφέρονται έτσι και λένε όσα λένε όπως θέλουν.

  3. ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ;

Comments are closed.