Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο 30χρονος πατέρας με τον γιο του…Τρελάθηκε με αυτό που είδε!

Κοινοποίηση:
paterasmwro

Δεν θα το πιστεύετε!

Αυτή η μητέρα είχε απορία το τι έκανε ο 30χρονος πατέρας με το μωρό τους, όταν αυτή έλειπε από το σπίτι. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα για να το διαπιστώσει, και τρελάθηκε με αυτό που είδε…

Ο 30χρονος πατέρας Έμιο από το Κάνσας, τις περισσότερες μέρες δουλεύει στη νυχτερινή βάρδια και εφόσον η σύζυγός του εργάζεται το πρωί δεν έχουν και πολύ χρόνο μαζί, ειδικά με τον 21 μηνών γιο τους, τον Χαβιέρ. Και ενώ πολλοί γονείς τοποθετούν κάμερα για να ελέγξουν το παιδί τους όταν παίζει και μπορεί να τρομάξουν με το περιεχόμενο, αυτή η μητέρα ήθελε να δει τι έκανε ο μπαμπας του!

Όσο λοιπόν εκείνη λείπει από το σπίτι, αντί να της δώσει αναφορά για το πως ήταν η μέρα τους αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο για να δει με τα ίδια της τα μάτια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλά ρε μα…ες, τύφλα έχετε; Ούτε πέντε αράδες δεν μπορείτε να διαβάσετε και να τις κατανοήσετε; Θέλετε μετά και να σχολιάζετε! Με την ίδια στραβωμάρα ψηφίζατε μέχρι τώρα; Άντε γα…τε. Δεν είναι άνεργος. Εργάζεται σε νυχτερινή βάρδια.

    1. Ποια νυχτερινή βάρδια ρε; Σε στριπτηζάδικο δουλεύει; Ας κάτσει να κάνει καμιά δουλειά που κάθεται όλη μέρα για να γυρίζει βιντεάκια στο youtube με τη γυναίκα του για να πάρουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

  2. Ηρεμήστε όλοι ρε. Στημένο είναι δήθεν ότι είναι κρυφή κάμερα. Για να το βαλουνε στο YouTube. Δήθεν ότι κάθε μέρα κάνει το ίδιο πράγμα. Λες και εμείς έχουμε μεγαλώσει σε άλλον πλανήτη. Υπάρχουν μέρες που έχουμε όλοι παίξει με τα παιδιά σαν αυτόν τον τενεκέ ο οποιος πολύ καλά γνωρίζει ότι υπάρχει κάμερα. Με αυτήν την κίνηση που κάνουν δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα σε οικογένειες γιατί το βλέπουν άλλες μαμάδες και τσακώνονται με τους μπαμπάδες ότι τάχα είναι άχρηστοι και ότι αυτός είναι ο ιδανικός άντρας. Νομίζουν δηλαδή ότι κάθε μέρα αυτός ο μουργος κανει καθε μέρα το ίδιο πραγμα και η μαμα έχει απλετο ελεύθερο χρόνο. Κανονικά το youtube θα έπρεπε να τα απαγορεύει αυτά τα βίντεο γιατί ξαναλέω δημιουργούν τεράστια προβλήματα. Ακόμα και φονικά.

  3. Να προσθεσω.Δεν ειναι ολες οι πρωινες δουλειες οκταωρο για ολον τον κοσμο και μετα σπιτι.

  4. Όλη μέρα άνεργος ο πατέρας παίζει με τα παιχνίδια του. Η μάνα δουλεύει και βγαίνει με γκόμενους.

  5. ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ Η ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΗΡΕΜΟ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ

Comments are closed.