Μητσοτάκης: «Ο γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν, είναι μέρος της στρατηγικής μας» – Ρε τι ψηφίσατε;

Κοινοποίηση:
mhts_bloomberg

Μετά την απομάκρυνση από τα ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζετai… Λίγες μόνο ημέρες μετά τις εκλογές, όπου ο ελληνικός λαός έδωσε στην Νέα Δημοκρατία ένα απίθανο ποσοστό, πλέον αντιλαμβάνεται το «έγκλημά» του! Αλλά τώρα, είναι αργά!

Βγήκε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και σε συνέντευξή του στο Bloomberg, άρχισε να ξετυλίγει την… ατζέντα του!

Είπε λοιπόν με ξεκάθαρο τρόπο ότι «οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα αποτελέσουν πραγματικότητα»! Ναι, καλά διαβάσατε!

Πρόσθεσε δε ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη»!

Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ του Bloomberg, η Ελλάδα κατέγραψε άλμα πέντε θέσεων στην κατάταξη της οργάνωσης ILGA Europe σχετικά με τα δκαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ευρώπη, ξεπερνώντας χώρες όπως η Βρετανία και η Γερμανία.

Άντε, να βγαίνουν ένα – ένα…

Ρε τι ψηφίσατε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Έλα δεν το πιστευω ! Καλα έπεσα από τα σύννεφα ! Ας Παντρεύονται ! Δεν μας νοιάζει και ποτε δεν μας ένοιαζε! Αν είναι δυνατόν! το θέμα είναι αλλου αλλα δεν θα το θίξω τώρα! όσοι έχουν μυαλό ξέρουν δεν χρειαζεται ανάλυση. ΥΓ Καλα που ενημερώνει το Μπλουμτέτοιο κ τους ξένους και οχι τους ντοπιους… το οποιο είναι ποιων συμφεροντων αραγε εδώ στο ελλαντα; Εγώ ξέρω εσεις; Εμένα πλέον ένα με νοιάζει : το μόνο αναμφισβητητο εκλογικό αποτέλεσμα είναι το 50% αποχή ! Φοβούνται και την σκιά τους γιατί αυτό το ποσοστό πολιτων, που ειναι μεγαλύτερο, είναι απεναντι τους και είναι απρόβλεπτο:) οι νέες γενιές δεν κομματοσκυλιαζουν βρε! τελειώσατε και δεν το έχετε παρει χαμπάρι αλλα που θα παει…

  2. μαυρος ειναι ο π@τος μωρη κουλα και ο φαρυγγας απο τα μπουκιατσι που κανεις στους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ

  3. Προχωράς το σχέδιο των μασόνων καλά μωρή κούλα! Δεν έχεις ούτε ηθική ούτε μπέσα. Πούστ@ και εβραιόδουλε.

  4. κατα τα άλλα μόνο Συριζα μας έφταιγε….η ΝΔ πηρε τη σκυτάλη και συνεχιζει….αγνοώντας την πλειοψηφία των ελλήνων επί του θέματος…Αν έχει κότσια ο Μιζεροτάκης ας κάνει δημοψήφισμα…….

  5. Ο Τσίπρας το διαφήμιζε προεκλογικά,ο Κούλης το έκρυβε.

  6. Συμφωνώ ότι Σπαρτιάτες και Νίκη πρέπει να λένε συνέχεια για τον γάμο των ομοφυλοφίλων αφού και εκεί συμφωνεί σε όλα το ανθελληνικό τόξο! Αν βάζουν και το ζήτημα των παράνομων ελληνοποιήσεων και της αντικατάστασής μας από λαθρομετανάστες, πάνε φουλ για εξουσία Σπαρτιάτες και Νίκη γιατί ο Βελόπουλος που στηρίζει τον κούλη, θα έχει την τύχη του Καρατζαφέρη. Που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του όταν στήριξε τα μνημόνια των Σαμαροβενιζέλων!

  7. είναι μέρος της στρατηγικής σας;;
    Τι λες ρε μπουμπούνα παναχρηστε.

  8. Σπαρτιάτες & Νικη πρέπει να κάνουν σημαία τη δήλωση του Κούλη οτι θα προχωρήσει το γάμο των φουστηδων με καθημερινό και αποφασιστικό ξεβράκωμα εντός βουλής.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  9. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΕ 5% ΑΠΟ 3% ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ : ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΙΚΗ

  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤ@ΔΕΣ. ΟΙ ΜΠΙΦΤΕΚΟΥΔΕΣ ( ΛΕΣΒΙΕΣ ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑ….!

  11. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΟΥΛΗ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!!!!

  12. Eχει πολλους να παντρεψει στο κομμα του αλλα και στο σοι του. Και ο ιδιος θα παντρευοταν τον τοιουτο της ζωης του αν δεν ηταν σε αυτη τη θεση κι αν ζουσε σε καμια Σουηδια.

  13. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ….. ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ?????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

  14. Τι λες ρε πο@στη αφορισμένε που δεν πέφτει φωτιά να σε κάψει κερατά…Ανθέλληνα ποιος σου είπε ότι οι Έλληνες τα θέλουν αυτά…πάρτε τον ανώμαλο εσείς της ΝΔ κ τρίψτε τον στη μούρη σας,εμείς όμως οι υπόλοιποι που έχουμε παιδιά κ μεγαλώσαμε σε μια υγιή κοινωνία δεν τα ανεχόμαστε. Άντε παλιό ρεμάλια να δω πως θα ξεμπλέξουμε με την ανωμαλία σας.

  15. Μην δικαιολογείς τον Τσίπρα, τον εμβολιάκια του Κούλη. Όπως τον διευκόλυνε στα εμβόλια, τον διευκόλυνε με τις Πρέσπες που αν τις ψήφιζε η νδούλα θα πήγαινε στο 5% του Βενιζέλου! Ο Τσίπρας έχει τις ίδιες θέσεις με τον Κούλη στην Κύπρο, Βόρεια Ήπειρο,Τουρκία και είναι κατά της Ελλάδας! Εδώ έβριζε ο προδότης ο Τσίπρας την Ελλάδα για ατύχημα σε διεθνή ύδατα και δεν έβριζε ο προδότης τη Λιβύη και τους δουλέμπορους που τους φόρτωσαν! Τελικά ο Τσίπρας βοήθησε τον Κούλη, γιαυτό και έχασε με 24 μονάδες διαφορά. Τώρα θα πέσει και ο Κούλης γιατί θα φέρει τα μνημόνια των Πρεσπών και τους γάμους των ομοφύλων! Αλλιώς τους λέγανε στο χωριό μου κουλοτσίπρες!

  16. Τί ψηφίσατε ρε γκέουλες;Αυτό το ζαβό θα σας σώσει;

  17. “””……… «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη»! “”” 🤣🤣🤣 ακριβως!!! Ετοιμοτατη και ωριμοτατη στην μοριοχτυπηση της ανεγκεφαλικοτητας…εεε….ρεε γλεντια…θα παντρευοντε στην σαντορινη οπως οι κινεζοι!!!!!! Μπιζνες με φουντες παντου!!!!! 🤣🤣🤣

  18. Αντε βρε κουλη με το καλό να καμαρωσεις και τις κορουλες σου νυφουλες με δυο λεσβιες και τον γιοκα σου με δερματινα καρφια και τατουαζ σε ολο του το σωμα ντυμενο γαμπρο στα τεσσερα με εναν μαυρο! Και να παρουν σειρα και τα παιδακια …. και των αλλων νεωνδημοκρατων πασοκων συριζαιων καιλπ ομοιων σας. Τι χαρα

    1. Από το στόμα σου κ στου θεού τ αυτί. Ε ρε γλέντια που θα κάνω αν γίνει έστω κ ένα από αυτά….ίσως από το γιο του που μοιάζει με φλούφλης.

  19. Και ετρεχε ο βλακας ο Τσιπρας να ζητιανεψει απο τους ετσι καμια ψηφο.Τελικα,Πατελη ψηφισανε.Εμεινε στον αξονα των Ζ.Α!Ρε φιλε βγαλε την τυροπιτα απ’το μυαλο σου με το “Μακεδονια” του Τσιπρα.Εδω χανουμε Β.Ηπειρο,Θρακη,την ιδια την συμφωνια των Πρεσπων,Αιγαιο,χασαμε Κυπρο Δαρδανελλια-Ελλησποντο[πες ρε οτι ενα κωλοονομα ειναι] και συ ασχολεισαι με την Β.Μακεδονι του Τσιπρα,οταν εκανες γαργαρα την “Μακεδονια σκετο του μπαμπα Μητσοτακη.[147 χωρες ετσι την λεγανε,αν το΄μαθες]

    1. Αντε γαμησου ρε αρχιδι προδοταριο που θα βάλεις στο βρωμοστόμα σου την Μακεδονία…. Στα αρχιδια μας τι λέγανε 147 χώρες, αν δεν έπαιρναν το οκ της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν πουθενά… Τα προδοταρια κουλης και τσιπρας τους έκαναν αναγνωρίσιμη χώρα….

  20. Είναι τόσο ηλίθιοι εκεί στη ΝΔ κάποιοι που ακόμα πιστεύουν ότι είναι ένα δεξιό κόμμα. Οι υπόλοιποι οι ξύπνιοι είναι εκεί μέσα για να κονομανε. Κάτι όμως νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες είναι τόσο τούβλα που δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα. Αυτοί κυρίως μας παίρνουν στο λαιμό τους. Αυτοί τώρα που ψήφισαν και νοιώθουν νικητές ούτε ειδήσεις δεν ακούν, ούτε ενημερώνονται για τίποτα είναι απολύτως ικανοποιημένοι. Ε ρε γίδια.

    1. Είναι τόσο ηλίθιοι όσο και εσύ που πιστεύεις ακόμα σε δεξιά και αριστερά ακόμα δεν έμαθες ότι είναι το ίδιο μαγαζί

  21. Έχει και συνέχεια η κατρακύλα, η συνέχεια θα είναι αλλά Γερμανία, οίκοι ανοχής με ζώα.
    Στην Ευρώπη των εκσυνχρονιστών υπάρχουν αρκετά τέτοια με νόμιμη άδεια λειτουργίας.
    Και μετά και μετά…. Γάμοι με ζώα, είναι και της μοδός στο Αμέρικα, άντε μωρή κούλα και σου χω ένα γαϊδουράκο που θα σε κάνει ευτυχισμένη.

  22. Στέφανε, θα πείτε ότι έχω κώλυμα με τον Τσίπρα, τον προδότη της Μακεδονίας και ασχολούμαι με αυτόν αντί να ασχολούμαι με τον Κούλη. Επειδή τώρα ο Κούλης θα κάνει τους γάμους ομοφύλων που ήθελε και ο Πινόκιο Τσίπρας, προτείνω να γίνει μουστακαλής ο Τσίπρας και να πάει να ζητήσει το χέρι του Κούλη! Θα ενθουσιαστεί και όλο το ανθελληνικό τόξο που κατακρίνει τον Πρόεδρο των Σπαρτιατών γιατί είπε ότι είναι αδιανόητο οι γάμοι γκέι! Άντε Τσίπρα μου ζήτα την χείρα του Κούλη και προτείνω κουμπάρους τον Ζάεφ και τον Ερντογάν, ώστε μετά την προδοσία των Πρεσπών, να ψηφίσετε και τις Πρέσπες του Αιγαίου! Άντε μουστακαλή Τσίπρα μου που έκανες το Όχι Ναι στο Δημοψήφισμα μήπως σου πει το Ναι ο Κούλης και πανηγυρίζουν Ζάεφ, Ερντογάν, Πλεύρης, Γεωργιάδης, Βορίδης(που θα είναι τώρα υπέρ!) και ανθελληνικό τόξο με τους εφοπλιστές καναλάρχες που στηρίζουν γκέι και λαθρομετανάστες!

  23. Θέλουμε να δούμε Άδωνι – Μαυρουδή…. Ποια θα είναι η στάση τους….

    1. Όπως άνοιξε το τζαμί με αυτούς υπουργούς και δεν παραιτήθηκαν, θα ψηφίσουν και για τα ομόφυλα ζευγάρια! Μπας και έχεις καμιά αμφιβολία πια για τους Βοριδοπλευρογεωργιάδηδες; Εδώ ο Γεωργιάδης που έλεγε ότι στέλνει τους λαθρομετανάστες ο Ερντογάν, τώρα βρίσκει θετικό ότι φεύγουν από τα νησιά για την ενδοχώρα! Για να στείλει καινούργιους ο Ερντογάν στα νησιά και να τον διευκολύνουν κάνοντας τον τροχονόμο! Μέχρι Πρέσπες θα ψηφίσουν αυτοί αλλά τώρα οι Σπαρτιάτες είναι εκεί να τους θυμίζουν τι λέγανε παλιά που ήταν στον Καρατζαφέρη που λέγανε για προδότες και ισλαμικό εποικισμό!

  24. Ετσι οπως πηγαινει οι ετεροφυλοι θα θεωρουνται….ανωμαλοι! Και οι gay νορμαλ! Ωραιες καταστασεις στην προοδευτικη ευρωπη..

  25. Μα γι αυτό δεν τον ψήφισαν οι Έλληνες νοικοκυραίοι ψηφοφόροι της ΝΔ ?Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!! Άρχισε η υλοποίηση της ατζέντας…!!

  26. Τωρα που ελυσαν ολα τα προβληματα της χωρας δεν εμενε τιποτα αλλο απο τους γαμους των ανωμαλων!!! Στον αγυριστο διεστραμενοι καραγκιοζηδες , γελοιοι !!

  27. να βρεις πια και εσυ ενα παληκαρι της αρεσκειας σου να παντρευτιες.

  28. γιατι μωρη κοτα του μαξιμου θες να παντρευτεις…

  29. Αντε να γινούμε Ευρώπη να παντρεύεται μουστακαλής μουστακαλή και μουσάτος τον μουσάτο.

    1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ….. ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ?????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

Comments are closed.