Μητσοτάκης για απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ανεπίτρεπτη η πολιτική βία στις δημοκρατικές κοινωνίες μας

Κοινοποίηση:
8402bb3b-mitsotakis-trump

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.

«Αποτροπιασμένος από την επίθεση κατά του πρώην προέδρου Τραμπ. Η πολιτική βία είναι ανεπίτρεπτη στις δημοκρατικές μας κοινωνίες. Του εύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες του θύματος και των τραυματιών της επίθεσης», έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Χ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Κουλη…πες οτι εχεις κλασει μεντες τωρα μη σου την στησουν κ σενα τωρα…….και εχεις κ τον θειο Ντοναλντ που την σκαπουλαρε να σε περιμενει στη γωνια…

  2. Μιλησαν ολοι μιλησαν και οι κ@λοι.Ουστ λουγκρα που το παιζεις ηγετης.

  3. Εύχομαι στον φίλτατο Ντόναλντ καλή ανάρρωση και προσβλέπω στη συνεργασία του, όταν βγει πρόεδρος, ας μου συγχωρέσει ένα μικρό λαθάκι που έκανα, το να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ηταν πολλά τα λεφτά Ντόναλντ, σαν επιχειρηματίας που είσαι, νομίζω το καταλαβαίνεις.

  4. M ΙΛΑΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…… o GREAT reset….
    ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ …ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ …..ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ……..
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ…..
    ΚΑΤΕΥΘΥΝΌΜΕΝΟΣ……..
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

  5. Μήπως φοβάται για το τομάρι του ο μπάσταρδος και πετάει μαλακίες;

  6. Αρχίζει απο τώρα τα καλοπιασματα γιατί ξέρει ότι στις Αμερ. εκλογές θα βγεί νικητής ο ξανθομαλλης (του οποίου δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη καθώς είδαμε και την στάση του με την χώρα μας όταν ήταν κυβερνήτης της Ουσας).
    Έρχονται πάντως ιστορικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και ο Έλληνας πρέπει να καταλάβει με ποια μεριά πρέπει να είναι η χώρα να συσπειρώθει και να κοιτάξει το συμφέρον της χώρας μας πρώτα και μετά να δούμε με ποια μεριά μας συμφέρει να ήμαστε ή αν πρέπει να ήμαστε ακόμα και μόνοι μας αλλά με αυστηρή πατριωτική πολιτική να προστατεύσουμε την χώρα. Υπάρχει μια πατριωτική δύναμη με εγωισμό που πρέπει να πάρει δύναμη και να ανέβει και να μπει τοίχος σε όποιον εξωτερικό παράγοντα μας απειλεί. Στηρίξτε λοιπόν την μοναδική πατριωτική φωνή μέσα στη βουλή να ανέβει η ΕΛ και να μπει μπροστά τους ο κύριος Βελόπουλος για να έχουμε πατριωτική κυβέρνηση και πολιτική δύναμη ως χώρα.

  7. Ας βγάλει τον σκασμό ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι τα αγαπημένα φιλαράκια του οι Democrats δημιούργησαν την ατμόσφαιρα για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump. Και στην Ελλάδα η ίδια ατμόσφαιρα υπάρχει με τα του “δημοκρατικού τόξου” και άλλες αηδίες, σαν να υπάρχουν φασίστες παντού. Τα κόμματα που κατάστρεψαν την Ελλάδα και χρωστάνε κοντά €1 Δις στις Τράπεζες καταστρέφοντας τους Έλληνες, δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν για δημοκρατία.

  8. Στις δημοκρατικές μας πολιτείες.Το πιο γρήγορο ανέκδοτο που άκουσα σήμερα.

  9. ΧΑΧΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ Ο ΖΑΒΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ

  10. … “έγραψε ο ΣΤΗΣΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ πρωθυπουργός στο Χ.”

  11. “”…..στις δημοκρατικές κοινωνίες μας “” το “Μ Α Σ” ολα τα λεφτα….. 🤣🤣🤣🤣

  12. Το χερι του Θεου εφαρμοσε αλλο σχεδιο… 🤣

  13. Μιλάς εσυ για πολιτική βία στις δημοκρατικές κοινωνίες μας! τα είδαμε με την Χρυσή Αυγή τα καμώματα σας

    1. Ποια χα ρε βλάκα για τους δολοφόνους φασιστες μιλάς ;; Το δεκανίκι της ΝΔ;; ΟΥΣΤ

      1. Βλάχο άλλαξε την κασέτα, κάνε την 7η δόση για να στανιάρεις

  14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,,,,,,,,
    Κ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ……..

    1. νεοταξιτες=εσεις οι νεοναζι. Θα ξαναηττηθειτε οπως το 1945

  15. εσυ κουλα εισαι με τους ανωμαλιαρηδες δημοκρατικους

  16. Άκου … “Δημοκρατικές ΜΑΣ κοινωνίες ” !

  17. ποσο θα θελατε παγκοσμοιοποιητικα σκουληκια να ηταν νεκρος τωρα ο προεδρος τραμπ; ατυχησατε .

  18. Κουλαρα τα εννοεις τα γραφομενα στο μηνυμα σου αυτιστικο πιονι των νεοταξιτων? !

  19. Αν τολμάς τρυπιε πάνε κόντρα στο κατεστημένο…..θα σε φάνε λάχανο την ίδια στιγμή. Αυτή είναι η μαφία της Δύσης. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι με τους άλλους…. Το ίδιο συνέβη και στην Σλοβακία. Τα συλλυπητήριά του Μπάιντεν και της παρέας του δεν σηγγηνουν κανένα . Μόνο τα πρόβατα δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται…..

Comments are closed.