Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: “Αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες” – Έρχεται και η ώρα σου!

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

«Πρόκειται για μια αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ενώ πρόσθεσε: «Με την παραίτησή του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά τελικά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κρίθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου».

Μην μας αγχώνεσαι Κυριάκο! Έρχεται και η δική σου ώρα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Το παιδί το χει πάρει χαμπάρι ότι θα μπει φυλακή;

  2. 4ετια δεν θα βγαλει ο Κουλης. Να το θυμαστε.

  3. Κοντή γιορτή όπως λένε και στο χωριό μου,σε λιγο τα ποσοστά σας θα φτάσουν του ΠΑΣΟΚ μετά το 48%…ποσο είχαν πάει?Στο 6%?Κάντε καμία μαλ@κια με το Αιγαίο όπως ο προδότης Τσιπρας με την Μακεδονία μας και θα δείτε.

  4. Αν ισχύει αυτό που μου έδειξε ο Κύριος δεν ξέρεις τι σε περιμένει κακομοίρη. Όταν θα γίνει θα καταλάβω ότι μου το είπε το Πνεύμα του Θεού και όχι πνεύμα πλάνης. Τιμωρία από τον Ύψιστο.

  5. Καλα μη χαίρεσαι κουλέ δεν θα βγάλετε τετραετία με τα μυαλά που έχετε άντε προετοιμαστείτε ψωνάρες ε ψωνάρες

  6. Άργησε 5 χρόνια θα έπρεπε να είχε παραιτηθή στις φωτιές στο Μάτι,,100+ νεκροί ξεχάστηκαν.
    θα ήταν και ποιο ειλικρινής εάν είχε παραιτηθή και από τον μισθό και τις απολαβές του βουλευτή.
    Έστειλε τον εαυτό του στα τελευταία έδρανα και διακοπές βλέπε Καραμανλή μετά τις φωτιές στην Ηλία.
    Όσο αφορά για τον άλλο τον γουρλομάτι δεν έφυγε τώρα που μπορούσε και είχε την ευκαιρία να αποδράση,έχει κ αυτός 100+ νεκρούς στην πλάτη του ,,που μόνο αυτός έχει ξεχάσει,, και βλέπω με τις επόμενες εγκληματικές μ@@@ες του να τον πηγαίνει “τραίνο”.

  7. Λουλη συντομα θα πας να το βρεις το κολληταρι σου μαγαρα της ΝΔ! Στο στρωσε το κοκκινο χαλακι με παραγγελια της φραου! Καλη ψυχοθεραπεια ευχομαι !

  8. Αντί να βρίζεις τον προδότη της Μακεδονίας, έπρεπε να τον ευχαριστείς που έγινε χορηγός σου και ψήφισε την προδοσία των Πρεσπών και τους θέλει στην εοκ όπως εσύ, βοηθώντας σε πάλι! Σε βοήθησε και στα λοκντάουν και τα εμβόλια του Μπουρλά! Άρα μην είσαι αχάριστος με τον προδότη πινόκιο γιατί ο προδότης και τις Πρέσπες ψήφισε και σας διευκόλυνε με τα μπόλια της μίζας όπως με τα τα μνημόνια που τα ψηφίζατε παρέα κσι έκανε το Όχι Ναι στο Δημοψήφισμα! Οπότε να ευχαριστείς τον προδότη Τσίπρα, τι τον λες τοξικό!

    1. Και βέβαια πρέπει να τον ευχαριστήσει γιατί απ’το 1989 έψαχναν οι ξένοι κάποιον για να πουλήσει το όνομα Μακεδονία και ενώ δεν γινόταν να το κάνει η ΝΔ ξαφνικά ή σε πλήρη συνενόηση εμφανίζεται ο άνθρωπος για να κάνει τη δουλειά. Έτσι έγινε και μετά από μερικά χρόνια θα μάθουμε και τις λεπτομέρειες.

    2. Ναι, ναι και ο Φελλόπουλος ανέκραξε “Δεν είναι προδοσία, είναι λάθος! Δεν είναι προδότες, έκαναν λάθος…”
      Και οι ηλίθιοι τον ψηφίζουν.
      Γι’ αυτό τον προβάλλουν σαν πατριώτη, δήθεν ακροδεξιό, για να ανακόψουν τον Κασιδιάρη.
      Φάτε την σκόνη του.

  9. εμείς δεν παραιτούμαστε, αλλά μας θερίζουν οι καρκίνοι σαν μύγες, τι είναι χειρότερο ;

  10. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Π@ΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ

  11. o κουλης ειναι χωρις αντιπαλο, θα πρωθυπουργευει μεχρι τα 75 του

  12. τσακίστε το μιζοκούλη, γιατί δεν αντέχω να περιμένω να γίνω αρχηγός της συμμορίαςΝΔ

  13. Η σειρά του θα έρθει μετά από πολλές-πολλές 4ετίες. Κουράγιο για τους αξύριστους-άπλητπυς.

    1. …και για τους τρελοχουντικους μπατριωτες

  14. Κατ’αρχη ειναι αμετροεπεια και κατιναριο να εκφραζεσαι ετσι ενω εισαι σε διεθνες φορουμ.Το ψεμμα ομως;[το’19 δεν ηταν συντριπτικη ηττα,μεταξυ μας και τωρα με τα γλοιωδη ΑΡΔ,παλι καλα]Στην ερωτηση,ομως,για την Πυλο,την κοπανισε αρον-αρον η τσουλα.Και μην βγει κανεις να πει οτι δεν ειμαστε ΤΟ ρεζιλικι εξω;

  15. θα έρθει κι η ώρα του γουρλομάτη μετά τη 2η τετραετία όταν θα έχει βαρεθεί. Σειρά έχει ο ντορογιός και αργότερα ο γιός του.

    1. Αγαπητε ο χαζοςτερος λαος της ΕΥΡΩΠΗΣ φταιει γι αυτο …..

Comments are closed.