Μηχανόβιοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν γυναίκα στον δρόμο – Ήταν αστυνομικός και τους πυροβόλησε! Δείτε το βίντεο!

Κοινοποίηση:
ΜΗΧ

Άκρως αποτυχημένη θα χαρακτήριζε κανείς την απόπειρα ληστείας στην Αργεντινή όταν δυο άντρες πάνω σε μηχανή, σταμάτησαν μπροστά σε μια γυναίκα, στη μέση του δρόμου, προκειμένου να την κλέψουν. Εκείνη, αστυνομικός στο επάγγελμα έβγαλε το όπλο της και άρχισε να πυροβολεί.

Συγκεκριμένα, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος προσπάθησαν να ληστέψουν μια γυναίκα που περπατούσε σε δρόμο του Μπουένος Άιρες, η οποία όμως, όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που κουβαλούσε μαζί της το υπηρεσιακό της περίστροφο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, οι δύο ληστές που επέβαιναν σε μηχανή πλησίασαν τη γυναίκα με έναν εξ αυτών να προσπαθεί να της αρπάξει την τσάντα.

Η γυναίκα, όμως, αντέδρασε άμεσα στη θέα τους και πρόλαβε να βγάλει το περίστροφό της με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές κατά των δύο νεαρών.

Λίγες ώρες μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να ληστέψουν τη γυναίκα, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν όταν ο ένας που χτυπήθηκε αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εάν αντί για αστυνομικός ήτανε μία απλή πολίτης .. ή γυναίκα σου η αδελφή σου η μάνα σου θα ήτανε τουλάχιστον τραυματισμένη θα την είχανε ληστέψει ή μπορεί να την είχαν σκοτώσει κιόλας.
    Τι την έσωσε ? Το όπλο που ειχε μαζι της. Γι αυτό λέω ότι η οπλοφορία….η νόμιμη οπλοφορία, είναι καλό πράγμα αρκεί η αρχή που θα εκδώσει τις άδειες να μην είναι διεφθαρμένη και να δίνει τις άδειες σε άτομα που μπορούν να διαχειριστούν την κατοχή όπλου.
    Στην ελλάδα της διαφθοράς βέβαια εάν επιτραπεί η οπλοκατοχή θα δίνουνε άδειες σε όλα τα αποβράσματα σε όλους τους τρελούς και παρανοϊκούς και θα την απορρίπτουν στο νοικοκύρη που θέλει να προστατέψει το σπίτι του και την οικογένειά του.

Leave a Response