Μια Χαμάς σε κάθε hotspot στην Ελλάδα – Πανηγυρίζουν οι «πρόσφυγες» στη δομή της Σάμου (video)

Κοινοποίηση:
samos-prosfyges-domi

Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ με την εισβολή της Χαμάς, μάς αφορά όλους. Οι εικόνες από τη δομή της Σάμου, οι οποίες διαδόθηκαν γρήγορα σε κανάλια μουσουλμάνων στα κοινωνικά δίκτυα και που δείχνουν τους «πρόσφυγες» και τάχα διωκόμενους και από τη Χαμάς, να πανηγυρίζουν για την τρομοκρατική ενέργεια στο Ισραήλ, μαρτυρούν μία επικίνδυνη πραγματικότητα, την οποία όλοι βλέπουν αλλά περιέργως συντηρούν.

Μέσα σε κάθε δομή για «πρόσφυγες» δημιουργήσαμε από μόνοι μας θύλακες, έτοιμους να κάνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας μας, ό,τι και οι Παλαιστίνιοι σήμερα στο Ισραήλ. Πρακτικά έχουμε από μία Χαμάς στα ακριτικά μας νησιά απέναντι από την Τουρκία, στον Έβρο, καθώς και σε κάθε πόλη και χωριό, όπου υπάρχουν δομές για τους υποτιθέμενους πρόσφυγες.

Όποιος νομίζει ότι υπερβάλουμε, ας δει την πληθώρα δημοσιευμάτων μας εις ό,τι αφορά το τι γίνεται στη Σουηδία, στη Γερμανία, στη Γαλλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Ας δει επίσης, πώς αντιδρούν στην Ευρώπη οι ηγέτες που πραγματικά νοιάζονται για τις χώρες τους.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φόλες θέλουν αυτές οι κατσαρίδες. Οι τζιχαντιστές βιάζουν και βασανίζουν τα πάντα, παιδιά, ζώα, γυναίκες, άντρες. Δεν έχουν όρια, άρα μόνο δηλητήριο να ξεμπερδεύουμε.

  2. Ρίξτε τους διακριτικά καμία φαπα για να μην πάρουν αέρα.

Comments are closed.