Μια ζωή που κόπηκε απότομα: Οι τελευταίες στιγμές μιας 24χρονης Ρωσίδας (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
keri-penthos-e1562274121425

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η 24χρονη Arina Glazunova από τη Μόσχα βρέθηκε σε μια δυσάρεστη κατάσταση κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς διασκέδασης στην Τυφλίδα της Γεωργίας. Το περιστατικό καταγράφηκε σε ένα βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές της πριν από το τραγικό συμβάν.

 

Στο βίντεο, η Arina φαίνεται να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο, τραγουδώντας την επιτυχία του ρωσικού boyband Hunger Boys με τίτλο “For The Last Time”. Η διάθεση είναι χαρούμενη καθώς απολαμβάνει τη στιγμή με μια φίλη της. Ωστόσο, η προσοχή της είναι στραμμένη στην κάμερα του τηλεφώνου της φίλης της και όχι στο περιβάλλον γύρω της.

Καθώς συνεχίζει να τραγουδά, η κάμερα στρέφεται προς τη φίλη της, η οποία ξαφνικά δείχνει σοκαρισμένη. Η Arina χάνει την ισορροπία της και πέφτει πάνω από την άκρη ενός τοίχου σε μια υπόγεια διάβαση. Οι κραυγές πανικού της ακούγονται για λίγο πριν το βίντεο γίνει μαύρο, υποδεικνύοντας την ένταση και τον τρόμο που επικράτησε εκείνη τη στιγμή.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την πτώση, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ είχε σπάσει τον λαιμό της.

Έκτοτε, ο σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα έχει μετατραπεί σε μνημείο όπου πολλοί αφήνουν λουλούδια.
Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν συγκλονισμένοι με αρκετούς να σχολιάζουν την ασφάλεια της εισόδου του υπόγειου σταθμού.

 

Ο φρικιαστικός θάνατος της 24χρονης έρχεται λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός Τούρκου TikToker μετά από πτώση από τον πέμπτο όροφο πολυτελούς πολυκατοικίας.

Ο Kubra Aykut, 26 ετών, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Sultanbeyli της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Δευτέρα.

Ένα σημείωμα αυτοκτονίας φέρεται να βρέθηκε μαζί με το σώμα της, μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και η σορός της μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

 

dailymail.co.uk

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response