Μια ζωή τα ίδια στην Ελλάδα οι Άγγλοι – “Πισώπλατη μαχαιριά” και όχι μόνο! Επίσκεψη συμπαράστασης στην Άγκυρα από τον Βρετανό ΥΠΕΞ

Κοινοποίηση:
1

Στη Τουρκία θα βρεθεί σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ Ντομινίκ Ραάμπ ως δείγμα συμπαράστασης στις συγκρούσεις στην Ιντλίμπ με τον “καταραμένο” Άσαντ. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Λονδίνο μάλιστα η Τουρκία έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια “γενναιόδωρη στάση” υποστηρίζοντας εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες.

Για το Λονδίνο ο μόνοι υπεύθυνοι για όλα είναι ο Άσαντ και η Ρωσία, η “λατρεμένη” Τουρκία είναι αθώα περιστερά. “Η Τουρκία αντιμετωπίζει την σοβαρότερη και δυσκολότερη πρόκληση στα σύνορά της έναντι του συριακού καθεστώτος και των ρωσικών δυνάμεων που συνεχίζουν την κλιμάκωση στην περιοχή”, είπε ο Ράαμπ, κατηγορώντας Δαμασκό και Μόσχα για παραβίαση του διεθνούς δικαίου…όπως αναφέρει το defence-point.gr.

Προφανώς για τον Βρετανό υπουργό η Τουρκία αποτελεί υπόδειγμα σεβασμού στο διεθνές δίκαιο. “Ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και μέλη της G20, Βρετανία και Τουρκία συνεργαζόμαστε στην άμυνα, στην ασφάλεια και το εμπόριο και προσβλέπουμε σε εμβάθυνση της συνεργασίας αυτής”, συνέχισε ο Ράαμπ.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Λονδίνο μάλιστα η Τουρκία έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια “γενναιόδωρη στάση” υποστηρίζοντας εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΗΔΗ Η΄ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ?ΕΓΓΛΕΖΕ Π@@ΣΤΑΡΑ?

  2. TI NA MAΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΕΙΣ ΑΓΓΛΟΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ.Η ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

  3. …..και οκ για τους γερμανους η τουρκια ειναι το μακρυ της χερι στη περιοχη μας (ανεκαθεν) οι άγγλοι απο που πεταχτηκαν, κοιμουνται και βλεπουν ονειρο οτι ειναι “κοσμοκρατορια”; και ειπαν να ερθουν κιαυτοι να δειξουν το μπόι τους

Comments are closed.