Μιχάλης Ρακιντζής: Χαμός σε live του – «Γκρεμίστηκε» το TikTok από τα σχόλια! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
MIXALHS

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έδωσε ένα live που έγινε… viral καθώς τα σχόλια για τις αναμνήσεις που «ξύπνησε» προκάλεσαν χαμό στο TikTok.

Το απόσπασμα που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα δείχνει ολόκληρο το μαγαζί να χορεύει και να τραγουδά το «Δικός Σου Για Πάντα», κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν περίπου 20 χρόνια.

«Ώριμοι έως σιτεμένοι χθεσινοί έφηβοι παραληρούν», ήταν το σχόλιο στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο αρκετοί δεν είδαν με καλό μάτι.

@anarmosto♬ πρωτότυπος ήχος – anarmosto

«Σε όσους δεν το ξέρουν, η γενιά των 80s ξέρει τι σημαίνει να ερωτεύεσαι, να αγαπάς, να διασκεδάζεις» έγραψε κάποιος. Ένας άλλος αντέδρασε, τονίζοντας: «Άκομψο το post όλες οι ηλικίες έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση».

Ο δημιουργός του βίντεο απάντησε σε όσους θίχτηκαν, γράφοντας: «Άκομψο το post όλες οι ηλικίες έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΟ ΣΤΟ SAGAPO ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ EUROVISION ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΕ.

  2. Τι “υψηλη” μουσικη τεχνη ΘΕΕ μου!!! Ουτε ο μπετοβεν δε θα’γραφε τετοια μουσικη με τετοιους ‘θεσπεσιους στιχους”!!!!

  3. Αυτά τα σκουπίδια πληρώνουμε και θα πληρώσουν και οι επόμενες γενιές…. Για τη γενιά του πορνοτεχνειου που κληρονόμησαν ο,τι καλύτερο από την προηγούμενη που πολέμησαν για ιδανικά και ελεύθερη Ευρώπη και οι ίδιοι κληροδότησαν εκφυλη ζωή, χρέη για τις επόμενες 3 γενιές και διάλυση Πατρίδας, θρησκείας, οικογένειας.

  4. Και τι δε θα ‘δινα για να ξανά ερχόντουσαν εκείνες οι εποχές ξανά 80s 90s

    1. Ίσα ρε μεγάλε εγκέφαλε, από κει ψηλά που είσαι σίγουρα όλα θα φαίνονται σκουπίδια. Πρόσεξε μη σκοντάψεις και πέσεις μαλάκα γιατί θα προσγειωθείς πάνω στα σκουπίδια και θα λερωθείς, ένα θα γίνεις με δαύτα.

Comments are closed.