Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Δεν υπάρχουν άβατα στην Κρήτη” – Αυτοί που πήγαν να σκοτώσουν τον Ελληνοκαναδό, που είναι Μιχαλάκη;

Κοινοποίηση:
xrysoxoidis3

“Δεν υπάρχουν άβατα στην Κρήτη” είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη Τύπου και γέλασαν και τα κρι – κρι! Τότε, οι τύποι που παραλίγο να σκοτώσουν τον Ελληνοκαναδό που βρίσκονται Μιχαλάκη; Γιατί δεν τους έχετε βρει ακόμα αφού κάνει τόσο καλή δουλειά το ελληνικό FBI (δάκρυσαν από τα γέλια τα αγριοκάτσικα) και στην Κρήτη;

Όλα καλώς καμωμένα τα βρήκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο του ελληνικού FBI, όμως απαντήσεις δεν έδωσε!

«Οι υπηρεσίες ασφάλειας κάνουν εξαιρετική δουλειά στην Κρήτη και ειδικά το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, που τις επόμενες ημέρες θα υπαχθεί στο Ελληνικό FBI (Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος), που εδρεύει στην Αθήνα» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και συνέχισε κάνοντας λόγο για «πολύ ικανά στελέχη» και «χαμηλή εγκληματικότητα» ενώ, αναφερόμενος κυρίως στο ζήτημα της αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, τόνισε με έμφαση ότι «δεν υπάρχουν άβατα στο νησί» και αν κάποιοι πιστεύουν κάτι τέτοιο «να το ξεχάσουν».

Αναφερόμενος στον ΒΟΑΚ, υπογράμμισε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. «κάνουν ότι μπορούν και θα κάνουν επιπλέον, με πιο εντατικούς ελέγχους» ενώ ανακοίνωσε την τοποθέτηση σύγχρονων καμερών στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Σε ότι αφορά στα ζητήματα ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, επεσήμανε την αύξηση των περιστατικών, υποστήριξε ωστόσο ότι δημιουργεί αισιοδοξία και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πλέον, με αφορμή και την δουλειά που έχει γίνει από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες «ανοίγουν περισσότερα στόματα» και ζητείται πιο εύκολα από τα θύματα η βοήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εχετε χαρη κ.Χρυσοχοιδη που εξαργυρωνετε ακομα τη συμπαθεια των αμερικανων για την εξοντωση της παρακρατικης 17Ν επι ημερων ΠΑΣΟΚ!

  2. Δεν υπάρχουν άβατα; Και τα ακ47 σε κάθε αγροτικό στο γιδονήσι, τι είναι ρε καραγκιόζη; Πασχαλιάτικα; Βρωμοπασόκε αλήτη.

    1. ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΙΔΟΝΗΣΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΗ ΓΙΔΑ …..
      ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ….
      ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ……
      ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ …..

  3. κοιτα μουτσουνα πηγαινε σπιτι σου ρε βαψομαλλια κοεμτζογλου ξεφτιλα η ανομια και η παρανομια εχει ξεφυγει εξαιτιας της δικης σας ανικανοτητας αχρηστε υπαλληλε της πρεσβειας

Leave a Response