Μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά η Βάσω Πανταζή στον ΑΝΤ1

Κοινοποίηση:
images

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Πολλά μπράβο στην κ.Πανταζη …τους κατατρόπωσε…τους εκμηδένισε… τέτοιους θέλουμε στην Βουλή από τον εθνικιστικό χώρο κι όχι ουγκανους…. Τώρα ότι είναι αυτή στην Ν.Δ…παπαρια…μολις βγεί ο Ηλίας θα την πάρει στο κόμμα για να εκπροσωπεί με άρτιο λόγο κι επιχειρήματα κι όχι με ουγκ και κραυγές !!!

  2. Πιό εκνευριστική παρουσιάστια,ειρωνική και εκνευριστική από την Αναστασοπούλου δεν υπάρχει!Μαρξίστρια του κερατά!έχει πιάσει πάτο η “ελληνική” δημοσιογραφία.Ένας Κασιδιάρης τους έχει κάνει άνω κάτω ρε φίλε!Πόσο φοβική και ξεφτυλισμένη έχει καταντήσει πια η “ελληνική κοινοβουλευτική δημοκρατία”🤮

  3. Ο μποτοπουλος ο καθηγητης το πηρε το πτυχιο στην ζιμπαμπουε το αναρχοαπλυτο σκουπιδι που δεν ξερει που βαδιζει μονο που θα βρει κανενα παραθυρο να παρει καμια κατοσταρου και πολλα ειπα στα τσακιδια ολοι τους. Ενα μεγαλο μπραβο στην Κ. Δηκηγορο.

  4. Ρε μαλακες λιβανιζετε μια ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ που μετα απο ολα αυτα που εχει κανει η ΝΔ στον Κασιδιαρη δηλωνει οτι παραμενει ακομα μελος της ΝΔ ;;;;; Καλα ρε μαλακες δεν σας κανει καθολου εντυπωση ;;;; Σκατα εχετε εκει μεσα αντι για μυαλο ;;;; Οπως τοτε με τον Ποντικομουρη Στιγκα που τρεξατε να τον ψηφισετε αντι να καταλαβετε απο την Γλοιωδη Σκατοφατσα του τι μουνοπανο ειναι ……..

    1. Έχει πολιτευτει στο παρελθόν με τη ΝΔ και ανήκει στο κοντινό περιβάλλον των πολιτευτων του περιβάλλοντος Δενδια. Δυστυχώς μερικοί τα λέγανε και τα γράφανε πριν περίπου 20 μήνες,αλλά τίποτα γιατί ο εθνικιστικος χώρος στην Ελλάδα,δυστυχώς στην ουσία του αποδείχθηκε προσωπολατρικος,όπως και στο δημοκρατικό τόξο και όχι ιδεολογικος. Σε αυτό βέβαια, έχει βοηθήσει από το 1999 και η ίδια η Χρυσή Αυγή που μάζεψε στις τάξεις της, απογοητευμενους δεξιούς και ακροδεξιους, χωρίς κανένα ίχνος πραγματικού εθνικιστικου-ιδεολογικου υπόβαθρου. Γιατί από το 1999 και μετά;;; Οι παλιοί Εθνικιστές γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τι εννοώ….
      ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ…

  5. Βγήκε και το φρικιό, η Αναστασοπούλου, να “στριμώξει”, τρομάρα της, την αξιοτάτη νομικό και αξιοπρεπεστάτη κυρία Πανταζή …
    ΄Αντε πήγαινε να κάνεις μια πλαστική και στην μασέλα σου, μωρή ψωνισμένη, όπως έκανες και στην γαμψή μύτη. Μάθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Αναστασοπούλου, να ακούς την απάντηση του ερωτήματός σου και να μην διακόπτεις συνεχώς, νομίζοντας ηλιθιωδώς ότι με το να μην αφήνεις τον συνομιλητή σου να ολοκληρώσει ούτε καν την φράση του, πόσο μάλλον την σκέψη του, αυτογελοιοποιείσαι και εξοργίζεις τους τηλεθεατές, σούργελο.
    Υποκλίνομαι στην νομική κατάρτιση και στο πολιτισμένο επίπεδο διαλόγου, της κυρίας Πανταζή …
    Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις των “αριστερών” (με δεξιές τσέπες) προσώπων που τολμούν να υιοθετούν τις δόλιες και αντισυνταγματικές ενέργειες των πολιτικάντηδων που δεν έχουν το σθένος να αντιπαρατεθούν ευθέως και με νομικά & λογικά επιχειρήματα στους πολιτικούς αντιπάλους τους, αλλά κρυπτόμενοι πίσω από νομοθετικές τροπολογίες που τους εξυπηρετούν (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει, δηλαδή), επιχειρούν, φυσικά ανεπιτυχώς, να προσβάλλουν την νοημοσύνη μου … Ζυγίστηκαν, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και βρέθηκαν ελλειπέστατοι …

  6. μπραβο κυρια πανταζη εισαι φοβερη. λες αληθειες σε εποχες που οι αληθειες κυνηγιουντε γιατι χαλανε το σαπιο πολιτικο αφηγημα. ολοι γνωριζουμε

  7. Στιγκα δεν μας ειπες ποτε τις πολιτικες σου αποψεις ? Δεν μιλησες ουτε μια φορα μεσα στι βουλη εναντιον του Κουλη και αρα συμφωνεις με ολα. Αντε δρομο απο κει τσουτσεκι.

  8. Αξια η κυρια πανταζη τους ξεσκισε ολους αναρχοαπλυτους αριστερους εισθε μιδενικα μπροστα στον Ηλια δεν μπορειται νατον αντιμετοπισεται γιαυτο τον φυλακισαται φασιστες αριστεροι βρωμιαρηδες κατα πατατε το Συνταγμα διαρκως .ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥεκεινος ο καθηγητης μποτοπουλος που πηρε πτυχειο στη βορειο κορεα ?

  9. Όλοι εμετικοί και σκουπίδια στον Αντένα. Καλά τους βλέπετε ακόμα; Έχουν πάρει κομμουνιστικά λεφτά από το καθεστώς και το παίζουν μάγκες, ξερόλες και δικαστές. Τα κομμουνιστικά λεφτά τα έχουν πάρει πριν από τους Έλληνες φορολογούμενους που τους έχουν ταράξει στην πείνα. Μετά τους λένε τι να ψηφίσουν και αν δεν ψηφίσουν νεοταξικά κομμουνιστικά κόμματα, επέρχεται τιμωρία. (και η ΝΔ είναι κομμουνιστικό κόμμα, γουστάρει λαθρό, θέλει να ζουν οι Έλληνες με επιδόματα και συσσίτια, η δικαιοσύνη είναι τσιράκι της κυβέρνησης, κλπ….)

  10. Μπράβο κυρία, πάντα άξια. Ο αγώνας συνεχίζεται για ελεύθερη Ελλάδα μακριά από λαθρολάγνους ηγέτες του τάχα συνταγματικού τόξου και Στίγκα που ξέχασε ότι ο Ηλίας μας είπε και τον ψηφίσαμε!

Comments are closed.