Είναι σκέτη «μαγεία» η θέα που έχει από το παράθυρο της η Αθηνά Οικονομάκου! Στάθηκε στο δωμάτιο της μπροστά από τη λευκή καρέκλα και μας την έδειξε!
Η καλλονή ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό πως έφτιαξε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στη Νέα Υόρκη!
Η ίδια δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείο, όπου διαμένει και ποζάρει με το μπουρνούζι της μπροστά από μια λευκή καρέκλα και μας δείχνει τη θέα που έχει με τα επιβλητικά κτήρια της Νέας Υόρκη.
Δείτε την σχετική δημοσίευση: