Μουντιάλ 2022: Η πιο σέξι οπαδός γύρισε στην Κροατία και… συνεχίζει να κολάζει τους πάντες

Κοινοποίηση:
ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τράβηξε τα βλέμματα στα γήπεδα του Κατάρ, προκαλούσε και… της άρεσε πολύ, ενώ είδε την χώρα της να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο λόγος για την Ivana Knoll, η οποία ξεχώρισε στο Μουντιάλ για την καυτή παρουσία της στις κερκίδες των γηπέδων με αποτέλεσμα να την ονομάσουν… την πιο καυτή οπαδό του Μουντιάλ. Και όχι άδικα.

Μπορεί το Μουντιάλ να ολοκληρώθηκε, ωστόσο εκείνη δεν έχει σκοπό να τα… παρατήσει, αφού γύρισε πίσω στη βάση της και…. αποφάσιζε να συνεχίζει να κολάζει κόσμο με τις φωτογραφίες της στο instagram.

Στις πιο πρόσφατες φόρεσε ένα καυτό μίνι και πόζαρε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φέρνοντας… δώρα!

Απολαύστε την!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. και οι γυναίκες έχουν ικανότητες και η κακιά πατριαρχία τις καταπιέζει….θα περίμενες να τρέξουν όλες να δουλέψουν σε ορυχεία, λατομεία, οδηγοί φορτηγών, οδοποιΐα κλπ αλλά το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν τις ρώγες τους στο ίνσταγκραμ και να χαλάνε τα λεφτά γιανα φουσκώνουν κώλους και χείλια, όσες δεν κάνουν ούτε αυτό δουλεύουν σε κάποιο γραφείο άγαμες και άτεκνες και χαλάνε τα λεφτά σε εξωσωματικές για να κάνουν παιδιά στα 50 με το σπέρμα του Μαχμούτ….οι γυναίκες καταστρέφουν τα έθνη και τους πολιτισμούς, αυτό ήταν γνωστό χιλιάδες χρόνια και το ξέχασαν απότομα τα τελευταία 100 χρόνια επειδή ανέλαβαν τα ΜΜΕ και την παιδία οι φίλοι μας οι Εβραίοι….ας μιλήσουμε για Εβραίους…

  2. Πάει καιρός που είχε να μου σηκωθεί σας ευχαριστώ

    1. ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΜΟΥΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΩ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.

  3. Σίγουρα 100% μελλοντική Πρόεδρος της Κροατίας. Αν βγάλει και μία κασετουλα μέχρι και στην θέση της Ούρσουλας μπορεί να φτάσει. Με τέτοια προσόντα δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει ευρώ για την προεκλογική της καμπάνια.

  4. Ρε συ αρχηγέ Χιο, πάλι με εφτιαξες Χριστουγεννιάτικα………..

Comments are closed.