Μπάιντεν: «Ο Τραμπ είναι πραγματικός κίνδυνος για την αμερικανική ασφάλεια» – Βίντεο

Κοινοποίηση:
biden

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την προεδρική κούρσα για το 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπάιντεν δεν δίστασε να επισημάνει ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ, συνιστά «πραγματικό κίνδυνο για την αμερικανική ασφάλεια». Αυτή η δήλωση έρχεται σε μια περίοδο έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων και αναταραχών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Πρόεδρος τόνισε ότι οι ενέργειες και οι θέσεις του Τραμπ μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για τη διεθνή κοινότητα.

«Ακούστε με καλά. Εάν κερδίσει (…) αυτές τις εκλογές, κοιτάξτε τι θα συμβεί. Είναι επικίνδυνος. Είναι ένας πραγματικός κίνδυνος για την ασφάλεια της Αμερικής», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS ο Δημοκρατικός πρόεδρος, ηλικίας 81 ετών, που αποσύρθηκε από την προεκλογική κούρσα για μια δεύτερη θητεία στον προεδρικό θώκο παραχωρώντας τη θέση του στην αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις.

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής. Εκεί βρισκόμαστε πραγματικά (…) και η δημοκρατία είναι το στοιχείο-κλειδί», συμπλήρωσε ο Μπάιντεν, σε αυτήν τη συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε πριν από κάποιες ημέρες στον Λευκό Οίκο και στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, σε σύγκριση με το καταστροφικό ντιμπέιτ της 27ης Ιουνίου απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Περνούσα πραγματικά, πραγματικά μια κακή ημέρα, όταν έγινε αυτό το ντιμπέιτ, διότι ήμουν άρρωστος, όμως δεν έχω σοβαρό πρόβλημα» υγείας, διαβεβαίωσε τον δημοσιογράφο του CBS, που τον ρώτησε σχετικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αντε και καλα σαραντα χασαπη! Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι!
    Δεν χορτασες αιμα γεροκαραγκιοζη της ΝΤΠ?

Comments are closed.